• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    FERRENC: Zkazím něco tím, že koupím vyšší index nosnosti a rychlosti? Prosím o radu. Díky!
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    SPYYDY: A byly na chodníku? Podle @DAN_F tedy normálně možnost parkovat na zónách? To zní idylicky! :)
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    FERRENC: Zatím jsem s tím neměl problém, ale např. před Palladiem a stejně tak před Kotvou jsem viděl na místech, kde vůbec nepřekážely už snad 4x skútra s "botičkou".
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    FERRENC: Zóny jsou v pohodě (motorky zatím nenají parkování na modrých zpoplatněné), chodník ne (většinou se to neděje, ale za parkování na chodníku můžeš dostat normálně pokutu).
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Jak to je s parkovanim na chodniku v centru, kde jsou navic zony? Je to skutecne bez rizika? Diky!
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Prosím znalce o radu. Potřebuji na Aprilii vyměnit zadní sjetou gumu kvůli STK. Mám tam 130/70-10 59 P Pirelli. 59 je index nosnosti? P je index rychlosti? Kde nejlépe koupím a jakou doporučujete značku?

Vřelé díky!
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Také prosím tip na servis v Praze, ideálně, kde budou i o víkendu. Potřebuji vyřešit startování na Aprilii. PS: Nevíte, jak dostat nepojízdný skútr do servisu? Díkes za tipy.
    JAKI
    JAKI --- ---
    Čaues. Nemáte někdo prosím tip na servis na Praze 10 či 4. Brácha by potřeboval poladit karbec na Majesty 125. Děkuji
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    VACA: dik, tos me povzbudil :D
    VACA
    VACA --- ---
    PLAYER: Jj, tak jestli jsi vetsi tak urcite kazdyho konika navic ocenis. V tehle malejch kubaturach je to znat...

Ale zase jestli chces jezdit uz ted sezonu tak proc neporidit nejakou trea ojetinu 125 na to preklenovaci obdobi. A kdyz by jsi s ni trea zalehnul tak te to aspon nebude mrzet tolik jako u funglovky..
    Ja mam za sebou vloni prvni rok na jedny stope, lehnul jsem 2x.. :)
    Pak az budes mit papiry ready, tak 125 se snadno zbavis...

PLAYER
    PLAYER --- ---
    VACA: v maximalce asi moc rozdil nebude, ale jinak je 150 zivejsi dle videi. Btw vazim skoro metrak, takze kdyz to s thajcem jede sotva 110, tak abych se vubec dostal aspon na 90 :))
    Jeste me hloda NC700S. Ma super uloznej prostor misto nadrze a je relativne ticha. Bohuzel opet uz jen bazar, nova je pouze NC750X a ta uz stoji snad 200K, na to jim prdim. Ale to uz jsem mimo tema...
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    má prosim někdo zkušenost s Gilera Nexus 125,r.v.2009? dik
    VACA
    VACA --- ---
    PLAYER: 125 ma vyhodu v tom ze se ji vzdy snadno zbavis, prave diky Bckarum...

150se bude prodavat o neco hur prave kvuli potrebe RP, navic spousta lidi co RP na motorky ma uz imho vic koukaji po vetsich kubaturach nez 150..

Ono to zas tak zasadni rozdil v jizdnim vykonu imho nebude..

Moje skoro deset let stara honda @ 125 jede 110 prakticky furt, ani ve stoupani nejak zasadne nezrtraci dech...
    Ta 150 ale pojede rychlejc no, protoze se nemusi vejit do nejaky skatulky konstrukcni rychlosti jako 125 s cilovou skupinou B...
    VACA
    VACA --- ---
    PLAYER: No to si taky nemyslim ze by tam byl tak markantni rozdil v emisich mezi 125 a 150.. Spis si myslim ze tu 125 si ted drzej zuby nehty kvuli tem Bckarum. Ze jim asi prinasi vetsi kseft nez 150...
    Clanek prectu jen co budu mit cas, dik.

Trochu jsi me vylekal, kdyby nas v tomhle chteli krouhnout...

Velka motorka je super, ale na to kazdodenni mesto mi ten malej skutr prijde proste praktictejsi...

150 s euro4... To zas bude vice spotreby a mene vykonu..
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    A vzhledem k tomu, ze se tam pise i o nutnosti ABS, lze ocekavat, ze pcx150 jim bude asi nove vybavena = jeste vyssi cena^^

Tak ja nevim, jestli jit do 125ccm, nebo ten rok pockat. A nebo koupit na truc jetou CBR 600 rr :))
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    VACA: me v Honde Jarov po telefonu rekli, ze letos zminene 150 ani 300 nebudou z duvodu Euro 4. Zrejme tedy tyto dva modely nesplnuji nove limity a pry pujdou na trh az pro rok 2018. Maji pouze PCX125. Cemuz moc nerozumim. Ze by ta 150 vypoustela o tolik vic "smradu"??

Jinak k tomu Euro 4:
    Pět ikonických motorek, které si už nekoupíte kvůli Euro 4 - Autobible.cz
    http://autobible.euro.cz/pet-ikonickych-motorek-ktere-si-uz-nekoupite-kvuli-euro-4/
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PLAYER: Jojo, to sorry – ne pro každého je v tomhle ten potenciální benefit :) Pokud se teda ti výrobci náhodou nedomluví a nerozjedou nějaký univerzální systém typu Gogoro.
    VACA
    VACA --- ---
    Jako jestli zavedou ty emisni plakety na skutry do mest tak to sme vsichni v prli..
    To by byla fakt echt chujovina.

Tak oni zavedou opravneni na skutry k Bcku aby ulevili provoz od aut, a pak je zakazou kvuli emisim? Wtf
    VACA
    VACA --- ---
    PLAYER: Slo by to rozvest? Jakoze je prestali vyrabet a prodavat?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    DAN_F: jenže já chci skútr i na mimoměsto, dokonce i na mimorepubliku ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam