• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    A nevite o nejakem elektro skutru do 30tis, ktery by stal za to?
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    Diky za tipy, jezdil bych spis po okrskach, takze to bude 45km/h asi opravdu malo. A nemaji tyhle skutry nahodou omezovace? Ze by se to dalo pripadne zvysit na 60km/h? Nekde jsem o tom cetl.
    FLUNDR
    FLUNDR --- ---
    KUBIS_IN: Ráno pro rohlíky do krámu a zpět dobrý, případně do práce 4 km tam a 4 km zpět.. Cokoliv jinýho bude trápení pro tebe i skútra včetně nebezpečí pro tebe plynoucí z provozu
    BURAN
    BURAN --- ---
    KUBIS_IN: o dojezdu to neni. Jezdim 15km do prace, a mezi vesnicema uz mi to prijde pomaly i na 125cm :-)
    Zalezi spis, co budes jezdit. Ulickama po meste? Pak asi max 45 muze stacit. Vudes vyjizdet za mesto, nebo jezdit po hlavnich silbicich? Tam uz to bude s max 45kmh velkej vopruz. Ne ze by to neslo, ale je to vylozene trapeni. Na motorce chces jezdit protoze je to v prvni rade zabava ;-)
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    DZANDIS: no vidim to na pojezdy do okoli a taky to chci jako priblizovadlo k obytnymu autu, kdyz nekde zakempim at jsem mobilni. Ono pri dojezdu 60-70km neni potreba jet rychleji :))
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    KUBIS_IN: zalezi, co si od presunovadla slibujes. Pro me je max.45 km/hod opravdu malo.
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    Myslite ze to ma cenu poridit?

Guewer Elegant elektro skútr - Sbazar.cz
    https://www.sbazar.cz/derbidily/detail/23113970-guewer-elegant-elektro-skutr
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    BURAN: pcx125-normalni kufr, vejde se tam toho hafo, pod sedlo take, spacak se stanem jsem jeste nezkousel, na tyden nevim, krome stanu a spacaku s sebou toho IMO o moc vic nevezmes ( aspon nahradni spodni pradlo a hygienu). Veci na vikend by se tam mely vejit..
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Ahoj, z koupě skútru sešlo, tak s dovolením nabízím nepoužitou, fungl novou, otevřenou přilbu. Komplet balení, včetně dokladu o koupi. Velikost L. Cena 990Kč.

BURAN
    BURAN --- ---
    pouzivate na skutru nejaky pridavny brasny nebo tak neco? vozite vetsi naklady?
    rad bych si vyjel na vylet treba na tyden spacka/stan a premejslim, jak pobrat veci sebou.
    mam SH125.
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    FERRENC: Kamaradovi prisla rychlost z Blanky , tam mani zpetne kamery, ja sam na ne nejakej cas dlabal a jezdil sem tam co to slo a nikdy mi nic neprislo, ale prej se to uz resi:)
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    MUSAK: okolo CR. Ja puvodne myslel, ze to jedes v CR. Pekna vyjizdka :-)
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    Chystám se na takový menší výlet okolo čr na skútru, kdyby se někdo chtěl přidat, případně měl jakékoliv doporučení co navštívit, kudy nejezdit atd, tak jedině vítám :-)
    vice info na fb: https://www.facebook.com/MusakNaSkutru/
    BIO23
    BIO23 --- ---
    mne za celou skutr karieru (5 let) ještě ani nikdy nestavěli
    BIO23
    BIO23 --- ---
    JOSKA_CZ: asi tak :D
    JOSKA_CZ
    JOSKA_CZ --- ---
    FERRENC: po Praze mám najeto přes 12k a na základě dosavadní zkušenosti mohu říci, že nijak :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    FERRENC: Tam kde nemají zpětné kamery, tak blbě :)
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Tak mě napadá: Když skútr nemá spztku vpředu, jak řidiče identifikují na radaru při překročení rychlosti, nebo na kamerách na křižovatce v případě jízdy na červenou?
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Přišla mi pneu na Aprilii 59L, i když v techničáku je 59P. Je v tom v praxi rozdíl, anebo je to v zásadě bez problémů, jezdit 130 na Lku? Díky moc.
    FLUNDR
    FLUNDR --- ---
    SPYYDY: To je zřejmě akt na podporu lidí, co vytáhnou skútra místo auta.. Paráda :( Na chodníku se parkovat nemá, to beru, ale fungovala tu tichá tolerance, stejně jako když jedu na skútru autobusovym pruhem a policie zastavi auto, co jede za mnou a nikoli mě..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam