• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    A existuje nejaka 125 ktera by byla PCXkem s velkyma kolama? :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    DZANDIS: jo, pri delsich cestach na SH jsem uvazoval o pridelani nejakych tycek dopredu, co by slouzily jako stupacky, abych si mohl behem jizdy natahnout nohy. Jako nikdy to nebyly nejaky krece nebo bolest, ale ta zmena polohy nohou je prijemna.
    Trochu ty nohy jdou natahnout ale i tak, sprajcnu se patama tam co konci podlaha a zveda se kapotaz a spicky mam mimo skutr ve vzduchu a je to skoro ono (mit tam tu stupacku jako na chopperu a je to ideal ;-) ).
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Jo SH je OK, hlavne kvuli kolum, ja mam teda PCX a ocenim moznost natahnuti nahou
    BURAN
    BURAN --- ---
    Mam SH125 a jsem spokojenej a muzu doporucit. V jednom jezdi super (objel jsem na tom CR kolem dokola cca 3000km za 6 dni) a i ve dvou to jde hezky (bavime-li se o 50km vyletu, cestovani ve dvou bych si uz rozmyslel).
    + ty velky kola jsou proste velky kola.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    kymco 125 cityag. dává ve dvojko - já (90+kg)+manželka 60kg)- o 10km/h míň tj. 70 do kopce, 80 rovina, 90´z kopečka a nezní nijak ztrápeně
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: Ale jasny, resite 125.. Sry. I kdyz mozna ze i to SHcko 125kovy by to mohlo dat se cti.. Zalezi samozrejme co za lidi se na tom sejdou :)
    VACA
    VACA --- ---
    XMEDA: Neni skutr jako skutr, kdyz me kamos vezl do prahy na SH300i, tak jsem se nestacil divit
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    NTR23: tak jasne ze to "jde" :) i na kole na stangli se da..zejo. Ale veskera dynamika skutru v haji a utrapenej motor i variator k tomu..
    NTR23
    NTR23 --- ---
    XMEDA: Jezdíme ve dvou na padesátce a je nám přes třicet :)))
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Ty kola jsou u PCX trochu skoda, mohly byt vetsi.
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: Ps: ta rovna podlaha je taky u skutr dobra vlastnost, odvezes tam fakt veci....
    VACA
    VACA --- ---
    ADAMIRA: Nebo jeste trea honda SH, sice nevypada tak cool jako pcx, ma trochu dedkovskej styl, ale ty velky kola jsou jednoznacne vyhodou nejen do prahy na deravy silnice, ale i na cestovani vubec proste. Ma to lepsi jizdni vlastnosti, projev blizsi motorce..
    Napr:
    Honda SH 125 | Motorkáři.cz
    http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/honda/honda-sh-125/honda-sh-125-1194832.html
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KCE: tak 125cm skutr pro dva borce zaraz stejne neni.. to tak pro nejakyho teenagera s patnactiletou ctyricetikilovou holkou :D
    KCE
    KCE --- ---
    XMEDA: zas co sem na pcx jel ve dvou tak pro toho vzadu je to tak trochu utrpeni:)

ADAMIRA: si dej na riditka neco jako tohle http://www.hypermotoshop.cz/moto-zasuvka-motorku-usb/
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ADAMIRA: USB nabijeni navigace ti vyresi powerbanka, musel bys vyjet fakt hodne daleko, abys nejakou 10Ah/3.7V vybil.

Honda PCX treba tak rocniky 2013-2014 za tyhle prachy najdes na bazosi.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VACA: Já jsem nad tím taky přemýšlel, jestli nebude lepší jetá honda, nevim nevim. Kde hledat?

O vzhled mi opravdu nejde.
    VACA
    VACA --- ---
    osobně bych si za ty peníze raději pořídil ojetou Hondu... Její kapotáž sice možná nebude vypadat na první pohled tak atraktivně, rozhodně ale bude vypadat o mnoho atraktivněji pod tou kapotáží. Tady mě trochu odrazuje už jen ten pohled kde vidět ventilátor a jeho okolí...

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Zdravím, něco jsem vyfiltroval ale několik let staré informace.

Co si myslíte o této značce?

Skútry 125 ccm levně - Kentoya.cz
    http://www.kentoya.cz
    Chceme si s otcem koupit scooter na chatu, kromě ježdění pro rohlíky a na hřbitov taky nějáký ty výlety, takže určitě 125.

Docela zajímavej mi příjde konkrétně tenhle:

Skútr MAXIMUS 125 ccm - Kentoya | Nový MAXI skútr - Kentoya.cz
    http://www.kentoya.cz/maxi-skutry/skutr-maximus-125.htm

Btw. jak řešíte navigaci v případě že není jak nabíjet přes USB - případně nějáký "šroubovací" hack někdo používá? :)

Předem díky za názory.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    KCE: nestaci prstem "tuknout" do packy?
    KCE
    KCE --- ---
    pridat si vypinac do obvodu brzdoveho svetla a obcas jim bliknout taky dela svoje :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam