• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KCE: tak 125cm skutr pro dva borce zaraz stejne neni.. to tak pro nejakyho teenagera s patnactiletou ctyricetikilovou holkou :D
    KCE
    KCE --- ---
    XMEDA: zas co sem na pcx jel ve dvou tak pro toho vzadu je to tak trochu utrpeni:)

ADAMIRA: si dej na riditka neco jako tohle http://www.hypermotoshop.cz/moto-zasuvka-motorku-usb/
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ADAMIRA: USB nabijeni navigace ti vyresi powerbanka, musel bys vyjet fakt hodne daleko, abys nejakou 10Ah/3.7V vybil.

Honda PCX treba tak rocniky 2013-2014 za tyhle prachy najdes na bazosi.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VACA: Já jsem nad tím taky přemýšlel, jestli nebude lepší jetá honda, nevim nevim. Kde hledat?

O vzhled mi opravdu nejde.
    VACA
    VACA --- ---
    osobně bych si za ty peníze raději pořídil ojetou Hondu... Její kapotáž sice možná nebude vypadat na první pohled tak atraktivně, rozhodně ale bude vypadat o mnoho atraktivněji pod tou kapotáží. Tady mě trochu odrazuje už jen ten pohled kde vidět ventilátor a jeho okolí...

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Zdravím, něco jsem vyfiltroval ale několik let staré informace.

Co si myslíte o této značce?

Skútry 125 ccm levně - Kentoya.cz
    http://www.kentoya.cz
    Chceme si s otcem koupit scooter na chatu, kromě ježdění pro rohlíky a na hřbitov taky nějáký ty výlety, takže určitě 125.

Docela zajímavej mi příjde konkrétně tenhle:

Skútr MAXIMUS 125 ccm - Kentoya | Nový MAXI skútr - Kentoya.cz
    http://www.kentoya.cz/maxi-skutry/skutr-maximus-125.htm

Btw. jak řešíte navigaci v případě že není jak nabíjet přes USB - případně nějáký "šroubovací" hack někdo používá? :)

Předem díky za názory.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    KCE: nestaci prstem "tuknout" do packy?
    KCE
    KCE --- ---
    pridat si vypinac do obvodu brzdoveho svetla a obcas jim bliknout taky dela svoje :))
    BURAN
    BURAN --- ---
    KATKAM: lepej, no. Kdyz se lepi, uhnu ke kraji a zpomalim, at me predjede. Kdyz jedu na motorce/skutru, tak nikoho tesne za prdeli nechci - jde o moji bezpecnost (pri nouzovym brzdeni to do mne muze napalit, a kdybych spadnul, tak me to auto prevalcuje).
    Jelikoz jsem na motorce superzranitelny, musim premyslet i za ostatni ucastniky provozu, kteri si nechali zrovna mozek doma.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PLAYER: I 125ccm skutr je vesele fuc z krizovatky nez se auta vubec dostanou k znatelne akceleraci. Velka motorka je spis o cestovani mimo mesto, kde to ma dost akcelerace i pri vyssi rychlosti treba k pohodlnymu predjeti auta.
    S padesatkou uz to dost zalezi na posadce a pomeru vykon/hmotnost.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    KATKAM: to byl druhy duvod, proc me nekolik lidi od koupe skutru odrazovalo - je to "pomale" = nebezpecne. Tak jsem si koupil 650ccm motocykl a hadej co? Stejne se nekteri lepi... chvili :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    KATKAM: musíš jim ujet :)
    KATKAM
    KATKAM --- ---
    Ahoj :) v červnu jsem si pořídila skútříka takže jsem začátečník, ale nejezdím "připosejřeně" a stejně se najde plno debilů, kteří se na mě lepí. Máte stejné zkušenosti?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    kazdodenni provokacka..

BURAN
    BURAN --- ---
    KCE: ja od lonskyho kvetna najezdil 20k :-) kdybych mel na 50k skoncit, tak to by mi skutrik moc dlouho nevydrzel :-) cekam ze minimalne tech 100k me necha nalitat... Ale je to Honda vid ;-)

XMEDA: nic takovyho tam nectu, ze casto jezdil ve dvou 90km/h
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KCE: jestli na tom podle textu jezdili casto ve dvou 90km/h, tak uz to bude IMO slusna mrtvola :)
    KCE
    KCE --- ---
    cus premejslim nad timhle, nekdo nejakou zkušenost? neni 36kkm uz moc? ziju s tim ze 4takt tech 50kkm da, nebo ne?
    Malaguti Madison 125 - Tachov, prodám
    https://motorky.bazos.cz/inzerat/78068403/Malaguti-Madison-125.php
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ono nejde o helmu, ale o skutr bez zrcatek, kterej by pak tim padem neodpovidal.. nemuze byt jen tak zavislej na nejakym nepripojenym doplnku
    EKIM
    EKIM --- ---
    PLAYER: já bych řekl že celkem pozitivně, a stejně je to jedno, už na skůtru nejezdím.
    BURAN
    BURAN --- ---
    EKIM: me by mozna vadilo (nevim jestli to tak je, ale vypada to tak) ze kdyz bych se chtel podivat vzadu vic doleva tak by to znamenalo divat se vpredu vic doprava - takovy trochu proti strsti :) (ale asi nic na co by si clovek za tyden nezvykl...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam