• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    nekdo tu v minulosti resil kupni smlouvu, ja tehda pouzil tuto...
    http://www.motorkari.cz/upload/files/ostatni/kupni_smlouva.pdf
    EKIM
    EKIM --- ---
    VACA: jojo, ale žádný upgrade nebude, maximálně zásuvku abych měl čím šťavit navigaci.

hele, mě to dělá něco podobnýho, ale naštěstí jen když couvám :))
    VACA
    VACA --- ---
    EKIM: Sákra, takže zpátky starej dobrej zavináč!
    když jsem pročítal původní fórum, tak na toho starýho zavináče co jsi kdysi měl jsi snad i nahodil kola z SHáčka, nebo něco takovýho.. Plánuješ tyhle upgrady i s tímhle? :)

Já jsem letos srabácky ještě nevyjel. Ale brzdí mě v tom přední brzda, paradoxně. Budu to muset ještě jednou rozebrat. Brzdový desky zůstávaly vyset v zabržděný poloze. Tak to bylo celý rozebraný vyčištěný, myslel sem že je třea jen přirezlej pístek. Proběhlo složení, nová kapalina odvzdušnění, chvilku dobrý ale po dvou krátkejch jízdách stejnej problém. Po silnějším zabrždění to zůstává sevřený. Takže se musí povolit odvzdušňovák a pístek povolí.

Měl by mi někdo nějakou radu prosím?
    EKIM
    EKIM --- ---
    Jsem koupil hondu @ s najetejma 33tis.km, dovoz itálie za 15tis. + technická, registrace 3400,- + výměna kapalin 1000,-+ nová baterka 1000,- +doprava 1000,-=21400,- ještě budu muset zainvestovat, válečky, vodítka,a řemen za 2tis. a do budoucna novou pneu 1000,- takže to máme celkem 24400,- a můžu drandit.
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    HOLAKAC: mam PCX, r.2011, najeto kolem 14.tis., ani nevim.. kupoval jsem ji pred dvouma rokama, neco pres 50.000. Vse bez problemu, jezdim kilo, nikde se nic neklepe, nedrnci, nerve, spotreba nizka, vymenil jsem si sedlo, verze do r.2013 mely “bobek”. Nohy si dam pod sebe nebi natahnu, jak chci...
    Kolega ted poridil nejakou cinu (sousedka vyhrala v nejake soutezi, tak mu to strelila), jede 75, displej desnej, na nohy malo mista...fakt radeji ojetou Hondu..blby je, ze jak to lidi vedi a ridi se tim, ovlivnuje to cenu...platis holt z za znacku..
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Když je někdo zatížen na Vespy .....

Za mě Vespa
    144080
    144080 --- ---
    HOLAKAC: ja bych rek ze urcite, sam mam hondu z 2005, taky na ni jezdim do prace, a za 3 roky sem krome vymeny oleje nemusel resit vubec nic
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ZOIDBERG, 144080: takze jety par let stary SHcko je stale potencialne mnohem lepsi nez nova konkurence ?
    BURAN
    BURAN --- ---
    XMEDA: nic :-D mozna valecky ve variatoru nekde kolem 20k
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ZOIDBERG: a treba PCXko s nalitanyma 15000 km - co u takovyho stroje ocekavat, ze bude rovnou na brzkou vymenu? (Krom oleje a pneu)
    BURAN
    BURAN --- ---
    HOLAKAC: porovnej nejen cenu a obsah, ale podivej se i na vykon motoru a spotrebu. Ano skutr od konkurence stoji treba polovinu ale ma treba o tretinu mensi vykon a o tretinu vetsi spotrebu.
    Pak je dobrej ukazatel mrknout na inzeraty, a srovnat cenu novych a jetych stroju. Tam kde to jde rychle dolu to taky o leccems vypovida.
    144080
    144080 --- ---
    HOLAKAC: klidne treba 10 let starou hondu radsi.. sh, ps
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    HOLAKAC: Ano má to velmi reálné opodstatnění. Hondy bych se nebál ani ojete, není třeba kupovat hned novou.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Uvazuju o koupi skutru misto 2auta - do prace to mam 8km a jezdim sockou kvuli nemoznosti rozumnyho parkovani. Trochu jsem hledal a procital i tuhle diskuzi, a vysledek vsude doporucovana Honda SH125i (PCX ne, vyhovuje mi placata podlaha nebo jakej to ma terminus technicus ;-). Koukam ze nova stoji 80k. A ted k dotazu - koukam letmo na konkurenci, a ta stoji skoro polovinu toho, co Honda - ma to nejaky realny opodstatneni ? Je ta kvalita tak moc jinde ? Kentoya stojej do 40k, Kymco 60k atd. atd. Planovanej najezd co jsem tak pocital je +/- 3k rocne. Popr. jestli mate nejaky tipy...
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    BURAN: dík, zkusim to tam...
    BURAN
    BURAN --- ---
    HAJOS: v ty Vrbovce toho maj hodne.
    HAJOS
    HAJOS --- ---
    Zdar, hele kam v Praze pro helmu? Hledám nějaký obchod, kde toho budou mít hodně skladem na vyzkoušení (nemám moc představu jakou bych vlastně chtěl)
    Bikers crown Ořech? Braník? Nebo někam jinam? Díky
    EKIM
    EKIM --- ---
    To nebude souviset s variatorem, rekl bych ze ti vodesel regulator napeti
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Stala se mi takova nepekna vec. Vymenil jsem variator na stary honde sgx a najednou zacly praskat zarovky. Kdyz pridam plyn, zvysuje se napeti vysoko nad 12V. Setkal jste se s tim nekdo? Nevite co tam mohlo odejit?
    EKIM
    EKIM --- ---
    I'm back baby :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam