• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    MCFLY: to mě taky napadlo, a asi bych to vyřešil vlastní kuklou :)
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    EMDEE: že bych si helmu propocenou stovkami lidi na palici nedal :D
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    EMDEE: To už nějakou dobu existuje
    re.volt | carsharing revolution
    https://revolt.city/
    EMDEE
    EMDEE --- ---
    Co říkáte na nové sdílen elektrických skůtrů v Praze?
    BeRider | Sdílené elektrické skútry
    https://www.be-rider.com/
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    How Vespa Scooters Are Made | The Making Of
    http://www.youtube.com/watch?v=eHhV_i2clX0
    HAFI
    HAFI --- ---
    VACA: hele imobilizer nema ani novy pcxo, takze pochybuju, ze tam bude:-)
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: No ja jsem prave ted chvili byl v situaci kdy uz sem nemel klic zadnej:D
    Ale nasel se, (uFf) tak si musim ted nechat udelat nakej nahradni..

Uz sem to mel zase cely odstrojeny pripravenej vyndat spinacku, a odnest zamecnikovi aby mi podle ni udeal klic. Ten jen rikal ze klic umi, ale pripadnej imobilizer ne..

No von je to jednoduchej kus plastu. A ze spinacky vedou fakt jen dva draty, takze asi fakt ze tam nic neni. (Ale spojenim teh dratu sem to startovat nezkousel :D )

Nicmene on i zdanlive jednoduchej kus plastu klic muze obsahovat jakousi rfid pasivni smycku..
    VACA
    VACA --- ---
    Dekuji za podmety.
    EKIM
    EKIM --- ---
    VACA: mám 150ku @, a řekl bych že imobilizer tam neni a ani u 125ky jsem ho neměl, dit se podívej na ten klíč co máš a vidíš že nejde o žádnou sofistikovanou technologii, vobyčejnej klíč...
    JOSKA_CZ
    JOSKA_CZ --- ---
    VACA: v takovejch těch stánkách v obchodních centrech, kde dělaj autoklíče, ti to umí zjistit podle vzoru klíče
    VACA
    VACA --- ---
    tušíte někdo prosím, jestli má honda @ 125 / honda NES 125 imobilizér?
    rešim totiž výrobu ztracenýho klíčku.

dík
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SHYLOCK: Souhlas + malinkatý kola. 14ctky na PCXku jsou do Prahy taky malý (kostky, koleje!)
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    CHILDINTIME: nevim na co to máš, ale třeba na Prahu mi přijde 100cm3 hodně málo a konkrétně tohle na mě působí jako taková naleštěná bída...stříhnutý disky, naleštěná krytka výfuku)))týpek koupil za 5k a doufá))
    KCE
    KCE --- ---
    CHILDINTIME: jo a pocitej ze to jede tak 80kmh, je to jen 100cm3
    KCE
    KCE --- ---
    CHILDINTIME: za ty prachy asi dobry, pokud projde nize popsanym testem vuli, a mas trebic nedaleko..
    i kdyz z roku 200, to uz je 1800 let stary ne?:D
    a tachac bude asi stocenej, 10kkm je nak malo na r.v.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    Co tohle? Asi to chce videt, ale mozna by mi to stacilo jako prvni..

Honda SCV 100 Lead - Třebíč - Bazoš.cz
    https://motorky.bazos.cz/inzerat/107771443/Honda-SCV-100-Lead.php
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    HABRENKA: Je to tak, já měl v plánu jet na úřad a zpět MHD, at tam nedělám divadlo :D
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    NIKDAS: no právě to řeším... končí mi teď 2leta tak co s tím. nová technická je zbytecna, ale hádat se s.policajtem nebo si tak u nevedomyho říct o zbytečný řešení třeba parkování... akorát na úřad chtějí, pokud chápu správně, velký malý technicak a spz... To netuším, jak v.realu ale asi mi nic moc jinýho nezbyva. nechat skútr před úřadem a vypácit spz :)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    KCE: DZANDIS: díky moc

HABRENKA: já teď řešil, u 50ccm se nic nezměnilo, pořád tam je co 4 roky povinnost
    u 50ccm+ se to prodloužilo na 4 roky, takže stačí zajít na úřad a nechat si to prodloužit, nebo na to kašlat a spoléhat, že polda, který tě zastaví o tom bude vědět.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    zdravím, řešil tu někdo za poslední rok technickou? podle nového zákona by na ni nemuselo, ale nějak se mi nechce jezdit s papírove propadlou. Případně na úřad fakt s technicakama a spz, byl někdo? dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam