• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: Stala.. ;)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    HABRENKA: Ja mel za to ze skutr parkuje automaticky zadarmo. Kde si stal?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    přišla mi první pokuta za parkování, na skutru nic nalepeny nebylo, až teď poštou za měsíc zpět... Tak přemýšlím kolik mi jich ještě přijde tím pádem, řešil jste někdo:(?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---

    Prodám tuhle skoro nepoužívanou helmu v červené barvě a velikosti M. Nevejde se mi do kufru. Cena 400 http://www.k-moto.cz/otevrena-helma-nitro-x512-v-cerna-matna~z41.html
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    DUCATIMONSTER: To všechno mám samozřejmě taky, reflexní vestu, helmu s reflex. prvky, rukavice s reflex prvky. A teď si pod vestu, co je tepleji a nejezdím v bundě, dávám i žlutou mikinu :)
    Vesta moto LIFE LINE zelená/černá – CAPPA - Auto, Moto, Cyklo, Cestování, Zahrada, Domácnost
    https://www.cappa.cz/vesta-moto-life-line-zelena-cerna/
    LS2 FF353 RAPID CARRERA Black H-V Yellow MotoVšem
    https://www.motovsem.cz/ls2-ff353-rapid-carrera-black-h-v-yellow/
    Rukavice na motorku Ayrton Proton - černá/žlutá | Motoobchod.cz ️
    https://www.motoobchod.cz/rukavice-ayrton-proton-cerna-zluta-p65723/
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JAVESEU: Já to tak taky dřív dělal. Teď místo toho nosím reflexní vestu. Vypadám jak guma, ale vidět jsem.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    DUCATIMONSTER: Nesdílím tvůj názor. Radil mi to týpek ze servisu a to samé mi říkal kluk od kterýho jsem si PCXko kupoval. K čemu je ti odhad vzdálenosti, když tě nevidí (opakovaná zkušenost z míst kde se mísí pruhy např. Barranďák). Ze začátku mi to přišlo pitomý a dělal jsem to jen v opravdu nebezpečných úsecích. Teď už to dělám skoro furt vyjma tunelů, noci a cestách mimo město. btw. zajímal by mě názor/zkušenost ostatních...?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JAVESEU: Dálkový světla jsou úplný zlo. Cíleně oslňuješ ostatní účastníky silničního provozu a navíc se všem o dost hůř odhaduje tvoje rychlost.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: Ještě upřesnění byli jsme už na jeho úrovni kdy vjížděl do křižovatky ps: v Praze jezdím za dne už jedině s dálkovýma světlama. Mohl bych vyprávět jak se nás x krát pokoušel zabít někdo na Barranďáku, ale to asi každý kdo jezdí po městě. Upřímně v Asii toho pro silnicích jezdí několikrát víc, ale je to mnohem víc safe :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    DUCATIMONSTER: Stojíš na světlech v obou pruzích auta. Padne ti zelená a jen díky tomu že má skútr větší zrychlení, jsem měl místo kam uhnout, být o půl vteřiny pomalejší sejmulo by nás auto v levém nebo transportér zprava. Tady prostě pro slušnost nebyl čas, hlavně se teda kurva rozhlédnu než vjedu na hlavní kde jsou dva pruhy.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DUCATIMONSTER: Jako je to slusnost, coz ovsem na paragrafu zakona o provozu na pozemnich komunikacich (nebo jak se to jmenuje) o prednosti v jizde a prislusnem znaceni vubec nic nemeni.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JAVESEU: Pokud byl levý pruh volný a transportér prijizdel po červené sipce, tak je logické mu uhnout dřív, než ti tam vjede, ne?
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    JAVESEU: super infografika!
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    SAMOUT: jed tam nekdy za motorkou, co ma zvuk, at uz ladeny vyfuk nebo neco, co umi delat kraval od prirody.
    Jsme loni jeli od nas z krusnych hor na sazavu obhlednout kempy pro deti s kamosem a on na harleyi + jeste jeden kocourek na nejakem chopperu proturovali motory v tunelu.. jsem se tak lekl, ze jsem fakt malem spadnul
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SAMOUT: A ještě jak sedíš výš než řidiči v autech tak vidíš co za tím volantem dělaj, kolikrát až žasneš co všechno jsou schopný dělat a zároveň dostaneš vysvětlení proč jedou jak kokoti/kokotky. Nejvíc mě pobavil týpek v Transportéru, kterej mi to poslal před skútr z vedlejší, prakticky mě vytlačil do druhýho pruhu a jak jsem ho přejížděl podívám se na něj a on jen pokrčil rameny s výrazem "jako co mám dělat, když telefonuju a u toho si zapaluju cigáro a řídím kolenem". Naštěstí bylo kam uhnout a tak jsme s tomu s ženou vlastně zasmáli, že to měl fakt těžký :D

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Dokud jsem si neporidil skutr, tak me v zivote nenapadlo, jak strasnej je v ty Blance kraval. V uzavrenym aute to clovek vubec nevnima.
    RSZ
    RSZ --- ---
    u vespy 125lx 2006, jak pošteluju sklon světla? svítí pánubohu do oken..
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    HAFI: mám ještě 2 další motorky. Paní na taky motorku. Tohle je na cesty do práce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam