BURAN: jasně že naopak, sem myslel jedno ale napsal druhý. :)
Aneb 50kmh na tachometru, jest 41kmh gps, což mi přijde dost. Hlavně v Praze se jezdí přesně na limitu, hodně lidí ještě 3kmh přes...
V Transitu mi ukazuje tachometr max o 5kmh, až nad kilo to začne ukazovat přesně o 10kmh víc. A ve Volvu dokonce jen o 2kmh víc než je reál...
Asi jsem zmlsanej...
JAVESEU: gps, a ukazuje to dost přesně, hlavně když to porovnáváš delší cestou. Plus je to krásně vidět i na rychloměru u nás na vesnici co je certifikovanej.
CHILDINTIME: 60k Kč. Já bych šel raději do funglovky co stojí 75k Kč.(má teď i ABS)
Ale fakt je že tenhle kousek je jako úplně novej, neškrábnuto, rok 2018, gumy ještě chlupatý, přední destičky a kotouč jakoby nic nenajezdilo. K tomu slušné doplňky. A opakuji, je růžovej :)).
Složitost nákupu?
Celé jsem to prolezl, pak se projel, pak zas koukl jestli někde něco neteče (třeba vidle). Ale tady nebylo co koumat, byla jak nová a majitelé se o ní pěkně starali (vyplněná i serviska). Fakt je že se v PCX zas tolik nevyznám, takže prohlídka byla obecná, jestli má nějaké specifické špeky na co se zaměřit, tak to poznáme až v provozu, na netu jsem nic nenašel, krom pár stížností že stock pneu na vlhku ujíždějí víc než je zdrávo)
Klasika, paní domácí se na tom za dva roky rozjezdila, a přešla na motorku aby stíhala manžu. A tohle šlo z domu, na pojíždění po Praze si koupili ještě nějakého 300ccm skůtra