• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PIXYBurning Man Project

    www.burningman.com

    rozbalit záhlaví
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    RYGMIS: not found? ale uz jsi me zvala tak s tim pocitam .]
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    Pozvanka na prvni setkani Burning Man Czech - 4.2. od 18:00, Jiný kafe - Táboritská 9

    https://www.facebook.com/events/529333090420609/
    Je to pro všechny - kdo už byl, kdo by rád jel nebo kdo se o BM prostě zajímá.
    Všichni jsou vítaní.
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    Tak co, chystate se letos nekdo do Black Rock City?
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    Tema na pristi rok uz je venku :)

    Cargo Cult - Burning Man 2013
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HARVIE: enviromentální argumenty beru a trochu mi vždycky sraly i u obyčejnýho českýho "48hour-rychta-people" techna stylem "autem až před bedny, agregáty nonstop"... ale zase argument "Ugly, Naked People" je fakt pro trapáky: ony i ty obyčejné nudistické pláže nakonec mají jistý drive (a to třeba i právě proto, že tam člověk má jistotu, že není nejošklivější ... takže ti oškliví to vlastně usnadňují těm ostatní :-). kromě toho na Burning Manovi ta nahota bývá v dost kuriozních kontextech, kdy to prostě k té atmosféře zřejmě přispívá... jako neříkám, že budu hned pořádat akci, kde bych nutil roštěnky promenovat se nahatý po louce - takový spirit prostě musí přijít sám - ale fakticky používat to jako argument proti.

    fakta: lidi, co rádi cestujou v obytňácích, by tak jako tak cestovali kamkoliv jinam (a to platí i pro kohokoliv, kdo jede "autem až před bedny"). jinak definice toho, co je "cool" je poněkud proměnlivá... a někteří lidi prostě neradi pobyt v přírodě (natož pak v poušti bez nějaké infrastruktury, apod.)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    E2E4: Haters gonna hate :) ale treba poznamka o "zero footprint" vs. tisice lidi v obytnakach s buhvi jakejma emisema prejizdej celou severni ameriku je docela trefna...
    5 Reasons Burning Man Is Not as Cool as You Think | EgoTV
    http://egotvonline.com/2012/08/29/5-reasons-burning-man-is-not-as-cool-as-you-think/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    nalezeno v reporties z freeparties.

    Bad Acid and Weird Boobs: Why Burning Man Isn't Worth It | Cracked.com
    http://www.cracked.com/blog/bad-acid-weird-boobs-why-burning-man-isnt-worth-it/
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    ISTEVE: miluju tu pisnicku...Dead Can Dance - Sanvean
    ISTEVE
    ISTEVE --- ---
    Burning Man 2012, Aerial, overview
    http://vimeo.com/49193945
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    Ahoj vsichni!

    Letos jsme spojili sily a delame na BManovi krasny projekt BLUKIS - je to asi 4 metrovy magicky parez :), ktery je soucasti CORE (regionalnich instalaci) a ve ctvrtek 30.8. spolecne s ostatnimi shori. Celkem 34 velkych ohnu najednou okolo Muze!

    Video o Blukis - http://vimeo.com/45993110

    Tady je odkaz na nasi kampan, kde se snazime ziskat penize na stavbu, dopravu materialu a taky na paleni :) - http://www.indiegogo.com/p/96339

    Na FB jsme jako Blukis CORE

    Doufam, ze na pomuzete at uz prispevkem nebo tim, ze budete odkazy sirit dal.
    Na podzim se pak muzete tesit na promitani z pouste a doufam, ze i fotografickou vystavu!

    Diky,
    Misa
    ALESP
    ALESP --- ---
    Potrebuje jeste nekdo listek na BM? Mam 50% sanci sehnat jeden nebo dva. Musim ale vedet do patku.
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    {reply RYGMIS|35815402Nevim jak to bude letos ale nejspis Arcadia. Plus kamaradi delaj jeste ohnive tornado.

    Rad si plznicku dam....

    A tady bych si vas rad dovolil pozvat na mou akci na konci leta. Tak pokud by nekdo mnel zajem nebojte se mne zkontaktovat.

    Srdečně zveme všechny vás devianty, ďáblové, a slečny hýřivé, abyste se zúčastnil setkání trochu stylizované do lehkomyslnosti prohibice, do časů, kdy alkohol byl nezákonný a mejdan byl vždy underground.

    


Šiřte do světa!

    

14.-16.9.2012 budeme budovat nejbláznivější stage/podium ve střední Evropě v České republice.

Jedná se o neziskový projekt na podporu povědomí různých problematik ve světě. A my to budeme dělat cirkusem a hudbou.
    

Spectacular Mutagenesis je již tak obrovská událost probíhající napříč různými komunitami, a vsak my stále hledáme dobrovolníky, takže pokud se chcete zapojit, rádi bychom o vás slyšeli!

    

Spectacular Mutagenesis má velké obsazení, s širokou paletou postav, mužských i ženských, a je otevřená všem věkovým kategoriím a úrovním zkušeností.

Jako interpret budete mít možnost rozvíjet svou postavu tak, jak chcete, spolu s prací našeho zkušeného režijního týmu.



    Protože svůj čas dáváte dobrovolně, vymysleli jsme plán a budeme po Vás chtít jen několik zkoušek (ačkoliv další podpora je možná, pokud budete chtít).


    Všechni obsazení budou mít plnou biografii a fotografie na našich webových stránkách, a bude jim poskytnuta strava během noci, ve kterých performance probíhá.

    

Pokud jste umělec, designer, výrobce nebo stavitel, mohli bychom určitě využít vaše schopnosti při vývoji našeho vysněného světa.

 Náš titulní kus Scorched Earth – The show, se bude konat na bývalé raketové základně u Prahy a my bychom rádi využili zrovna váš příspěvek při návrhu a výrobě scény, rekvizit a kostýmů.


    A vymnenou umístíme váš životopis a fotografie na našich webových stránkách, a poskytneme vám jídlo během stavebních dnů.

    

Už nyní máme úžasný a velmi zkušený tým pracující na tomto projektu, ale vždy můžeme použít o něco více lidí, abychom zajistili hladký průběh Scorched Earth a představení našich podpůrných akcí. Jestli máte dobré manažerské nebo produkční schopnosti, potřebujeme vás.

    
Umístíme váš životopis a fotografie na našich webových stránkách a poskytneme vám stravu během stavebních dní a noci vystoupení.

Pokud chcete být zapojeni do projektu, ale nespadáte do žádné z kategorií, prosím ozvěte se a řekněte nám něco o sobě. 

Pokud se nám podaří vás využít (a to je téměř jisté) opět umístíme váš životopis a fotografie na našich webových stránkách a poskytneme vám stravu během stavebních dní a noci vystoupení.



    Jelikož projekt shání peníze a povědomí pro dobrocinou charitu, všichni pracují na dobrovolné bázi, ale je to obrovský mezikomunitní společný projekt čili dobrá příležitost k networkingu (spojeni se z mnoha umnelci a projekty z celeho sveta).

    Nabízíme stravu pro crew na příslušné stavební dny, stejně jako volný vstup na after party v Praze koncem tohoto roku.
Úplné biografie, fotografie, odkazy a kontaktní údaje pro všechny učinkující a štáb budou uveřejněny na Spectacular Mutagenesis stránkách s cílem podpořit každého a každou zapojenou organizaci.



    Pokud máte zájem účinkovat ve Scorched Earth od Spectacular mutagenesis – The show, tak nás prosím kontaktujte na níže uvedené e-mailu:


    Paul.jonas23 @ gmail.com



    Web bude již brzy v provozu.
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    CLOWN: Ha ha ha...jako tohohle kone?


    Moc se mi libil :)

    Jak se vas kemp jmenuje a kde budete?
    Holt si dame plznicku v pousti ;)
    KEDA
    KEDA --- ---
    RYGMIS:
    CLOWN:

    tak sem nějak doufal v otevřenej prodej jak mi psali.. ten má být zítra (asi amerického času) jenže ted nějak čtu že to zrušili nebo nevim..

    zajímalo by mě jestli je ještě nějaká možnost to koupit....
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    RYGMIS: te sklamu, plznicka nebude. Letime z anglie do San Francisca a tam mame kamarady co uz tam zijou nekolik let. Tam budem svaret nejaky kraviny a pak vyrazime. Letos oproti minulimu roku by sme tam mneli mit cele STAGE, bude to velky. Tak trochu sme se rozhodli udelat tam trochu bordel v Evropskym stylu. Letos nas tam jede asi 50 lidi(djs, vjs, circus acrobati) bude to velky. Ale pssss keep it to your self:D

    Az uvidis naseho kone tak nekde najdes i mne :D



    plus budeme letos stavet dalsi ulety z nasi dilny, a to v USA stylu. nemuzu se dockat.

    tohle je jeste dalsi picovinka co se neda prehlidnou a je z nasi dilny

    The Tornado/Mushroom Fireballs

    Arcadia are pleased to work in collaboration with American Artist Nate Smith. Over many years Nate has developed an incredible Fire Tornado & some of the worlds largest Mushroom cloud fireballs.

    Tornado:

    Largely inspired by Dust Devils (mini tornados) Nate developed a system to re-create a giant vacuum, which is pumped with gas by hand to create a 10m swirling tunnel of flame. The tornado effect creates a truly sensational vortex, where viewers are left mesmerized. Developments are also underway to create a stunning spectrum of coloured flames within it.

    Mushroom fireballs:

    (B.L.E.V.E.s)
    These huge mushroom clouds roll from 25m to 150m in the sky. They can also be used in the day to create a smoke ring effect, which can be seen for miles around.

    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    CLOWN: Ahoj! Jak jedete? A uz vite, kde budete kempovat? Rada bych vas na Playe potkala...takova chlazena Plznicka v pousti je moc hezkej zazitek ;)
    KEDA
    KEDA --- ---
    CLOWN: dík.. kdyžtak se ozvu..
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    EMMMA: Ta posledni veta je vtipna, kdybych se nevidal uz davno jinou cestou zivotak tak by mne asi vzivote nenapadlo se na neco takoveho zaletet podivat :D
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    Nový Prostor - Články - Téma čísla: Vzkazy v lahvi - Muž v plamenech (Radka Hetmánková)
    http://novyprostor.cz/clanky/389/muz-v-plamenech.html

    ...
    Žádné stopy nesmí být zanechány. Sbalit všechno je pravidlem. Co kdo postavil, musí znovu demontovat, odpady, objekty, instalace, všechno musí znovu odjet. Dobrovolníci, kteří zůstanou v poušti po několik týdnů, navrátí Černou Skálu do původního stavu. Nekonečný konvoj vozidel, jedno po druhém opouštějí město, které zase na rok zanikne. Stovky kilometrů na jih i na sever vezou zaprášené dodávky unavené „hořáky“, kterým dosud tančí v hlavách fantastické obrazy. Legenda praví, že jak se jednou vydáš na cestu domů z festivalu Burning Man, vydáš se na úplně novou cestu životem.
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    Ja uz je taky poridil minulej rok nekde pred vanocema, nastesti jsem neprochazel zadnou komisi co vim.


    KEDA: kdyz nepochodis tak se jeste ozvy, nam nekdo z party mozna odpadne tak by sme ne nabraly. Letos nas tam jede hromada takze sance tam je. A to bys to mnel i s odvozem do mista urceni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam