• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM

Kdyby bylo potřeba v auditku něco pořešit, tak napište do pošty ID KULHY, moc to tu nesleduji. Dík.

Na jakém systému LR provozujete?

61 hlasy od 61 respondentů

rozbalit záhlaví
      KULHY
      KULHY --- ---
      MARVINX: no nechci nabadat ke zlodejine, ale doslej nedoslej rapidshare .. dva linky to snad stahnu jeden pockam hodku nebo kolik a sathnu druhej .. nehlede na to ze existujouo i jiny servery.. myslim ze pokud o to stojis tak neni problem ne? :)

http://rapidshare.com/files/322522569/Adobe_Photoshop_Lightroom_v2.6_DJ.part1.rar
      http://rapidshare.com/files/322521280/Adobe_Photoshop_Lightroom_v2.6_DJ.part2.rar
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      MARVINX: cestina je na vsechny neofic(funguje 100%) ale s 3,0 jsme presel na anglictinu..je to mnohem lepsi..stejne jako PS..
      MARVINX
      MARVINX --- ---
      BLACKX: no jasně no, ale kde to mám pořád krást. došel mi rapid share :o)))

Tak se tedy zeptám na jakou poslední verzi už je čeština

diky
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      MARVINX: Aktualizuj a problem mas vyresen.
      MARVINX
      MARVINX --- ---
      no nemam no, myslel sem ze staci jen dohrat nekam nakej profil fotaku. ve fotosopu to de a taky bezi na camera rawu
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      MARVINX: Mas update na nejposlednejsi verzi? Nemyslim 3.0 Beta, ale 2.7 nebo 6, ted nevim presne.
      MARVINX
      MARVINX --- ---
      Ahoj, mam lightroom uz nakou dobu, a z předchozim fotákem mi četl RAWY teď z D300s nechce RAW načíst ani náhodou. Tušim že bude asi problém s camera raw. Je nějak Lightroom provázanej s ostatníma adobe produktama. mám na kompu CS4 a tam mi ty rawy ve photoshopu jdou. Co s tim? diky
      MANSIK
      MANSIK --- ---
      MANSIK: Tak mám rozhašený icc profil nejspíš po kalibraci. Při vytvoření dalšího uživatele ve Widlích mi to ukazuje u něj barvy v pohodě. Tím pádem jdu pořešit takto i současný profil. Sry za obtěžování. Kdo googlí, má za tři :)
      MANSIK
      MANSIK --- ---
      Tak dneska po druhé. první průser jsem rozchodil, ale na todle jsem už krátkej.
      http://img641.imageshack.us/i/whatswrongi.jpg/ nevíte čím to, že mi LR háže upa jiný barvičky?
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      GHOSTSTALKER:
      GHOSTSTALKER: jj..nastaveni mam stejny..pouzivam ctecku v monitoru a rovnou se spousti lightroom..ze zacatku to taky nedelal..ale pak nejak zacal a uz se toho nemuzu zbavit..
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      kdyztak nastaveni autorunu mam takhle:

GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      HUGGI: covece me to nejakou dobu delalo taky, i kdyz jsem to nemel zaskrtnuty, ale ted uz to nejak neotravuje, tak nevim... :) Aspon teda se cteckou, primo z fotaku uz jsem dlouho netahal. A mam W7.

Tobe se nezobrazi ani ten windows autorun dialog a rovnou to spousti LR?
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      GHOSTSTALKER: no to prave zaskrtnuty neni..a stejne s eto zapina (delal to 2,6 a ted i 3b2)
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      HUGGI: že by preferences/import/show import dialog when a memory card is detected?
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      Da se nejak natvrdo Lightroomu zakazat vychozi spusteni kdyz vlozim do pc kartu/pripojim mobil...cokoli?..uz me stim dost sere, protoze me ten jeho import nezajima..ve vychozich programech sice nastavim aby system nic nedelal, ale lightroom se stejne spusti..(visty 64b)
      ZELENYCAJ
      ZELENYCAJ --- ---
      ZELENYCAJ
      ZELENYCAJ --- ---
      Lightroom 3 Beta 2: Camera Calibration: Process a prepinat 2003 a 2010.
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      ?
      ZELENYCAJ
      ZELENYCAJ --- ---
      Privital jsem v Lightroomu cislici 2010 a rozloucil se s neuveritelnym mnozstvim sumu. To je velka vec.
      OKEYA
      OKEYA --- ---
      PEJR: To před je JPG náhled, kterej je přiložený do každýho RAW. (zkus si vyfotit něco třeba černobíle ale do RAW). To co se objeví pak je už produkt Lightroomu, čili render RAW dat bez úprav, ale taky neni úplně správně, například šum se správně ukáže až při 1:1. Jde samozřejmě nastavit při importu, jaké se na začátku provedou úpravy barev a tak pomocí Presets... jestli to dobře chápu.
      PEJR
      PEJR --- ---
      Importnu fotky, prohlizim nahledy a kdyz pockam jen na to aby mi nahled ukazal max detailu, a pak preskocim na dalsi, tak je vsechno v pohode. Nicmene, jaksi tu fotku prohlizim dyl, tak se automaticky upravi barvy, tak jak si LR mysli ze bych to mel udelat, a nejsem schopnej ho presvedcit at to nedela... Priklad pred a po
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      +ještě můžeš kouknout v Import dialogu, jestli tam není nastavený nějaký preset, ale to bys ho tam musel sám nastavovat.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam