• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM

Kdyby bylo potřeba v auditku něco pořešit, tak napište do pošty ID KULHY, moc to tu nesleduji. Dík.

Na jakém systému LR provozujete?

61 hlasy od 61 respondentů

rozbalit záhlaví
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      KARYSLAV: Koukal jsem na cenu, když jsem kupoval předchozí upgrade (8.6.2010) a bylo to 96.80 EUR ... z Adobe Store.
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      BLACKX: doufám že mě to bude stát jen kilo a ne plnou palbu :-) (upgrade)
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      KARYSLAV: Vypadá to, že je naděje na brzký příchod :)
      "Multiple rumors have it coming March 6th, 2012"

Adobe Lightroom 4 – Release Date Rumors 
      http://www.ucouponcode.com/adobe-lightroom-4/

A jinak beta verze vyprší na konci března, takže do té doby už by to s vysokou pravděpodobností mělo být

KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      HUGGI: ink tesim se na plnou, nejaky drby kdy to bude?
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      Este dodatek k velikosti katalogu u LR4b - vlastni katalog ma porad kolem 24GB :p ale zalohovej backup pouze 1,06GB..takze...tak :p
      MIGUELE
      MIGUELE --- ---
      hola, možná související dotaz s předchozíma.. potřebuju si pročistit kompletně disk a chci si udělat zálohu i katalogů aby se navázaly s uložením fotek na jiném disku. jakej je postup?
      PAN_ILFORD
      PAN_ILFORD --- ---
      Stala se mi zvláštní věc. V rámci debordelizace disku jsem to chtěl trochu promazat, dal jsem filtr 2 a míň hvězdiček, všechno označil a dal smazat. Nedošlo mi, že mi tam vlastně ukáže i fotky, který nemaj žádnou hvězdičku, tudíš pravděpodobně neprošly selekcí, a smázne je taky. Koukám na tu pohromu (mazalo se to docela dlouho), ale chlácholim se tim, že prostě obnovim koš a bude, jenže ouha. V koši zůstalo velký kulový. Undelete našel jenom věci, který jsem mazal před tim bez pomoci LR. Nemáte tušení, kam se mohlo všechno podít?
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      MANSIK: u celhyo katalogu ulozit xmp soubory (pro jistotu pres ctrl+s tomu automatickymu uplne neverim) a zalozit katalog znova..v podstate o nic neprijdes..
      MANSIK
      MANSIK --- ---
      Nevymyslel už někdo nějaký plug in , který najde missing soubory a složky z připojených HDD a karet k PC a opravý současnou lokaci ? Potřebuji rozchodit jeden dost zabordelizovaný katalog a když dám klasicky find folder s cestou tak mi to hlasí, že ty fotky tam jsou naimportovány a nedaří se mi to obejít...
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      toz dneska nejaka haluz v LR 4b..naimportoval jsem 20fotek..trocu si hraju na jedny s presetama..chci aplikovat na vsechny..a koukam ze ten levej panel je v ty puvodni verzi od LR3..netusim jak to..restart..nic..porad starej i v developu..vsimnu si ze mi to ukazuje ze fotky nejsou v processu 2012..dam update..a panel preskoci do toho novyho :p
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      je to jen na pozvánky, nabízel jsem je ale máte smůlu, pozdě.. :-)
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      BIGJOINT: podle me se ty lidi musi zaregistrovat aby se to rozbehlo. tak jsem se na to vyprd
      BIGJOINT
      BIGJOINT --- ---
      KARYSLAV: kolik musi na FB kliknout na odkaz, aby to zacalo fungovat?:)
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      AMIKOSA: posli kartu do indie, a voni se ti vo to kluci postaraji :-D
      AMIKOSA
      AMIKOSA --- ---
      KARYSLAV: Jo a dik to tvoje workflow se mi zamlouva. Je jednoduchy a vypada veleucine. Nejhezci workflow jsem mel v minule praci:) Dal jsem kartu borcovi a k tomu zakazkovy list. konec smitec.
      AMIKOSA
      AMIKOSA --- ---
      OT:Mimochodem shanim nejakou rychlou ctecku CF karet na macBook. Nejlepe Firewire 800... Nevite nekdo? Neco?
      AMIKOSA
      AMIKOSA --- ---
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      KARYSLAV: Super, zkusim to, diky!
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      BLACKX: toile je urceny na zalohu jako sutecnou zalohu, prakticky to pouzivam uz cca pul roku, a jde z toho prehravat i film v HD (720p) zatim mi to na rozumnym interentu docela zvlada.
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      KARYSLAV: Diky, mas s tim i vlastni zkusenosti? Protoze u tech levnejsich (nebo zdarma) sluzeb jsem zase zjistil, ze obvykle je to tak pomale, ze zaloha vseho by me trvala nekolik mesicu (!)
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      BLACKX: www.bitcasa.com
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam