• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    FUMO
    FUMO --- ---
    SKALARIAK: Ono tě dost omezuje těch 30k jako strop ceny. Kdyby si dal 40, tak ti DELL nabídne super věci. Nebo co Toshiba http://www.alza.cz/toshiba-tecra-z50-a-11c-stribrny-d562840.htm (do té bych zase třeba nešel já, ale vím od kamaráda, že je maximálně spokojen).

MSI mám desku a grafiku a 100% spokojenost po léta, ale jak říkám, spíš bych tomu věřil, chápu, že ostatní třeba ne.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    FUMO: no to je otazka jak je to s tou kvalitou u Applu dneska, ale zrovna MSI v zivote ne covece :)
    FUMO
    FUMO --- ---
    HUGGI: jak by to bylo krásné, kdyby bylo SSD fakt všude :D

SKALARIAK: koukal jsem na Alzu, jestli tam prodávají něco co chceš a nejblíže je asi tohle: http://www.alza.cz/msi-ge70-2oe-280cz-d508097.htm ale vůbec netuším jaká je kvalita (já bych do toho asi klidně šel, protože MSI věřím). SSD v tom není a to bych určitě taky chtěl. Huggi má pravdu, že v Apple koupíš super kvalitu, která je u jiných značek téměř nemožná.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: chci i7, full HD, 8gb ram a tak, navic je to dost drahy a este k tomu nechci kombinovat Mac a Win... takze vlastne uplne nevhodny :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: MB Air..
    SSD je uz dneska ve vsem..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    jsem tu zpatky s dotazem na notebook pro LR na cesty, pokus s tim Lenovem yogapad pro skoncil fiaskem, kupoval jste nekdo v posledni dobe neco s cim jste spokojeny? Nakonec asi nejaka 15ka s i7 haswellem a nejakym kloudnym panelem, urcite kus pod tricet..... ani nevim jestli ma cenu chtit tam ssd....
    FUMO
    FUMO --- ---
    VOJPA: Tohle je moc pěkný, díky. To si taky rád pustím.
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    MONROE: třeba jo ;)
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    MONROE: ono je v podstatě jedno kde k tomu čichneš, ale myslím si, že rozhodně to chce tomu obětovat minimálně ten čas a nechat si to od někoho vysvětlit. IMHO to dost pomůže.
    FUMO
    FUMO --- ---
    MONROE: Ahoj, mě třeba přišel docela pěkný tento: https://www.youtube.com/watch?v=nF2RMd3L83w&list=PL657554B111D83968
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    MONROE: Me na zacatku hodne pomohl video tutorial, kde bylo cele workflow v LR vysvetleno a ukazano nazorne. Dneska je takovych materialu zdarma na YouTube i jinde hromada.
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    MONROE: ale asi bych být tebou (vzpomínám na své začátky) klidně požádal někoho o nějaký support, protože alespoň mě se to jevilo dost, nechci napsat nepřehledné, ale plno věcí jsem dělal tak nějak zbytečně a zdlouhavě. Po jednom takovém sezení s guru, se mé workflow rapidně zlepšilo a popravdě nelituju těch peněz co jsem do toho sezení investoval. Dávno v podobě ušetřeného času jsou zpět.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MONROE: určitě.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MONROE: Ano je
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    hele vysla 5ka VSCO pro vsechny hipstery :) btw. chapete neco na co je u edice 4 a 5 tech filtru ten folder CURVES XMP souborama?
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    BLACKX: diky moc, tohle mi staci
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    GIF_242: Vpravo dole v panelu Metadata. Je tam pár přednastavených setů a můžeš si myslím u dělat i vlastní pomocí jakéhosi pluginu.
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    by mě tak zajímalo, jestli neexistuje nějaký doplněk, nebo jestli to tam není někde schované od výrobce nějaké obsáhlejší info o fotce. Jde mi o to, že když zmáčknu "I" tak si můžu nadefinovat 2 různé mody informací, ale není někde vidět všechno?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUGGI: Ja si to naprogramoval v PHP primo na webu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam