• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SKALARIAK: tebe tam už musejí milovat :D
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    Tyjo tak sem udelal ten export test na novym notesu ( http://www.alza.cz/asus-n750jv-t4148-d504133.htm ) a dal to za 1:44, coz je myslim velmi slusny, neni to sic zadnej ultrabok :), ale pro moje ucely asi nakonec ok, v brasne u fotaku ho tahat nemusim, kdyz uz se premistuju tak na delsi dobu kde zase stabilne lezi na stole.... btw. Dell inspiron 15r sem vratil do Alzy, i po puldni instalace ruznejch driveru zamrzaval a nebo naopak nesel vypnout, navic se tacitka silene opatlavaly pri prenaseni o panel, nechapu....
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    Adobe Lightroom for iPad, Camera Raw 8.4 and Lightroom 5.4 released | Photo Rumors
    http://photorumors.com/2014/04/08/adobe-lightroom-for-ipad-released/
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: na externak smaozrejme zalohuju, ale kdybych to musel mezitim odmazavat z kompu tak uz to neni zaloha :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: Ne ze bych tolik v zivote nafotil, ale takovy veci bych stejne zalohoval externe takze by to bylo jedno..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: no ja nak zrovna disky a pametovky ze zasady kupuju jen novy... co se kapacity tyce, kdyz si vezmu kalsicky nejakou 5ti denni akci, kde clovek najebe klido pres 64Gb dene, tak 300 je malo.... ale casem asi koupim no....
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: ja ho za 4500 sehnal tady na nyxu :)
    a fakt je to malo? ja mam notas jako hlavni PC a prubezne mam zaplneno max 300GB..vcetne filmu a vsech fotek na kterejch pracuju..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: 256 je moc malo, ukaz m kde sezenu 480 za 4 :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: no jestli to ma bejt cestovni tak tam staci nejaka 250GB..a s trochou snahy se da kvalitni 480GB SSD koupit za 4-5000.-
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: jo tak vyhledove asi jo, ale zase dalsi naka sestka navic, do toho se mi moc nechce :) uvidim jak to bude stihat...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: ten disk bych v kazdym pripade vymenil za SSD pokud to jde..5400ot sviznosti neprida..a vydrzi baterky taky ne..
    TWARR
    TWARR --- ---
    tak urciteeee
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    a smaozrejme jen dodam obligatne ze win 8 vyvinul zlej mstivej curak, je to absolutni nelogicka sracka, vsechno je prekopany a horce lituju ze uz se nedaj koupit notesy bez OS a musel sem za to MS zaplatit....
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    tak sem nakonec koupil Dell inspiron 15r (i7 haswell), v testu nasem 5:03, 4x10 1:40, coz mi prijde za tech 21 co to stoji s DPH prijde docela ok, ale samozrejme SSD by tomu sluselo vic, jinak na prvni pohled pekenj docela dobre udelanej ntb..... ale je fakt ze zase sem testoval v LR 5.3 takze to uz neni uplne relevantni, nechcete nekdo zkusit na 5,3 verzi zase po case? :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BLACKX: Tohle se mi pred nejskou dobou prestalo kompletně stávat..ale nejak nedokazu určit v jakym období to bylo..přehod na maca to nebyl..spis na LR5 nebo nejaka jeho aktualizace, ale uz fakt dlouho jsem se s tim nesetkal
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    BLACKX: aha, zkusim pojezdit :) kazdopadne misto UNDO aplikace nakyho presetu je taky solidni vopruz, dnes a denne :)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SKALARIAK: Ty nefunkční náhledy se mně taky stávají, ale většinou (ne vždy) se vyřeší, když pojezdím myší po jiných obrázcích v tom spodním filstripu.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    BLACKX: jo to se mi stava take, proste po nejaky dobe, spolu s tim ze se mi vlevo nahore prestanou ukazovat nahledy fotek zmeneny kdyz najedu na nejakej preset, resim restartem, tak jednou za hodku az ctyri.... tak fajn ze se po roce snazi :)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Objevila se mně (zase) ta chyba, že Undo se po pár hodinách použití Lightroomu změní v aplikaci nějakého presetu a musím restartovat LR. Tak jsem (zase) zkoušel hledat na webu, čím to je, a narazil jsem na nějaký rok starý thread, kam zrovna před 12 hodinama napsal zaměstnanec Adobe, že už přišli na to, čím to je :) A už se to snaží spravit :)

Lightroom: Undo function fails and applies a preset instead
    http://feedback.photoshop.com/...hop_family/topics/lr4_2_undo_function_in_collections_is_not_working
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOZEL: pokud mas nejakej historickej tak mozna..ale ja mam MB Pro13" jako halvni PC uz rok a zadnej problem s tim nemam(a to maj dnesni Airy vykonejsi procesor a dvakrat rychlejsi SSD)..LCD jde skalibrovat dost snadno a ve vysledku rovnam barvy spis podle nej nez podle profi LCD co doma mam..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam