• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    TWARR
    TWARR --- ---
    tak urciteeee
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    a smaozrejme jen dodam obligatne ze win 8 vyvinul zlej mstivej curak, je to absolutni nelogicka sracka, vsechno je prekopany a horce lituju ze uz se nedaj koupit notesy bez OS a musel sem za to MS zaplatit....
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    tak sem nakonec koupil Dell inspiron 15r (i7 haswell), v testu nasem 5:03, 4x10 1:40, coz mi prijde za tech 21 co to stoji s DPH prijde docela ok, ale samozrejme SSD by tomu sluselo vic, jinak na prvni pohled pekenj docela dobre udelanej ntb..... ale je fakt ze zase sem testoval v LR 5.3 takze to uz neni uplne relevantni, nechcete nekdo zkusit na 5,3 verzi zase po case? :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BLACKX: Tohle se mi pred nejskou dobou prestalo kompletně stávat..ale nejak nedokazu určit v jakym období to bylo..přehod na maca to nebyl..spis na LR5 nebo nejaka jeho aktualizace, ale uz fakt dlouho jsem se s tim nesetkal
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    BLACKX: aha, zkusim pojezdit :) kazdopadne misto UNDO aplikace nakyho presetu je taky solidni vopruz, dnes a denne :)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SKALARIAK: Ty nefunkční náhledy se mně taky stávají, ale většinou (ne vždy) se vyřeší, když pojezdím myší po jiných obrázcích v tom spodním filstripu.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    BLACKX: jo to se mi stava take, proste po nejaky dobe, spolu s tim ze se mi vlevo nahore prestanou ukazovat nahledy fotek zmeneny kdyz najedu na nejakej preset, resim restartem, tak jednou za hodku az ctyri.... tak fajn ze se po roce snazi :)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Objevila se mně (zase) ta chyba, že Undo se po pár hodinách použití Lightroomu změní v aplikaci nějakého presetu a musím restartovat LR. Tak jsem (zase) zkoušel hledat na webu, čím to je, a narazil jsem na nějaký rok starý thread, kam zrovna před 12 hodinama napsal zaměstnanec Adobe, že už přišli na to, čím to je :) A už se to snaží spravit :)

Lightroom: Undo function fails and applies a preset instead
    http://feedback.photoshop.com/...hop_family/topics/lr4_2_undo_function_in_collections_is_not_working
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOZEL: pokud mas nejakej historickej tak mozna..ale ja mam MB Pro13" jako halvni PC uz rok a zadnej problem s tim nemam(a to maj dnesni Airy vykonejsi procesor a dvakrat rychlejsi SSD)..LCD jde skalibrovat dost snadno a ve vysledku rovnam barvy spis podle nej nez podle profi LCD co doma mam..
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    HUGGI: Ja mam pracovni 13" MB Air a ten displej je teda slabota, jak uhly, tak antireflex ('musi' bejt samozrejme lesklej...). LR na nem mam, ale jen pro stahovani karet a trideni. Upravovat jsem na tom zkousel a i diky super touchpadu to prekvapive celkem slo navzdory lowres displeji. Nicmene barvy to ma uplne mimo, tezko pouzitelne na cokoliv jinyho nez BW fotky. Mozna zkusim zkalibrovat, ale velky nadeje tomu nedavam.
    FUMO
    FUMO --- ---
    SKALARIAK: Ono tě dost omezuje těch 30k jako strop ceny. Kdyby si dal 40, tak ti DELL nabídne super věci. Nebo co Toshiba http://www.alza.cz/toshiba-tecra-z50-a-11c-stribrny-d562840.htm (do té bych zase třeba nešel já, ale vím od kamaráda, že je maximálně spokojen).

MSI mám desku a grafiku a 100% spokojenost po léta, ale jak říkám, spíš bych tomu věřil, chápu, že ostatní třeba ne.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    FUMO: no to je otazka jak je to s tou kvalitou u Applu dneska, ale zrovna MSI v zivote ne covece :)
    FUMO
    FUMO --- ---
    HUGGI: jak by to bylo krásné, kdyby bylo SSD fakt všude :D

SKALARIAK: koukal jsem na Alzu, jestli tam prodávají něco co chceš a nejblíže je asi tohle: http://www.alza.cz/msi-ge70-2oe-280cz-d508097.htm ale vůbec netuším jaká je kvalita (já bych do toho asi klidně šel, protože MSI věřím). SSD v tom není a to bych určitě taky chtěl. Huggi má pravdu, že v Apple koupíš super kvalitu, která je u jiných značek téměř nemožná.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: chci i7, full HD, 8gb ram a tak, navic je to dost drahy a este k tomu nechci kombinovat Mac a Win... takze vlastne uplne nevhodny :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: MB Air..
    SSD je uz dneska ve vsem..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    jsem tu zpatky s dotazem na notebook pro LR na cesty, pokus s tim Lenovem yogapad pro skoncil fiaskem, kupoval jste nekdo v posledni dobe neco s cim jste spokojeny? Nakonec asi nejaka 15ka s i7 haswellem a nejakym kloudnym panelem, urcite kus pod tricet..... ani nevim jestli ma cenu chtit tam ssd....
    FUMO
    FUMO --- ---
    VOJPA: Tohle je moc pěkný, díky. To si taky rád pustím.
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    MONROE: třeba jo ;)
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    MONROE: ono je v podstatě jedno kde k tomu čichneš, ale myslím si, že rozhodně to chce tomu obětovat minimálně ten čas a nechat si to od někoho vysvětlit. IMHO to dost pomůže.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam