• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    FOGH: To sice pracovat muzes, ale bez LR..prijde mi nesmysl resit jiny workflow kdyz muzu mit snadno stejny
    FOGH
    FOGH --- ---
    HUGGI: ja jsem ten tablet tenkrat hodne resil... vysledek je ten, ze mam Nexus 7, k nemu OTG kabel, ktery ma v sobe zaroven ctecku SDcek. Nexuse jsem bohuzel musel rootnout, jinak to zarizeni neznal, nicmene ted jsem schopny pracovat s fotkami primo na karte.
    Na druhou stranu, je to porad jen nouzovka, koupil jsem si Photo Mate R2, ale vystup z nej mi prijde dost bida :-(
    (ale musim se priznat, ze jsem si to zatim moc neosahal)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MENTOL_: Presne ten se mi zatim libi nejvic..nechci na tom fotky upravovat jen třídit, popisovat..delat na cestách takovou tu otravnou praci co jen zdržuje;) a kdyz na to prijde tak to par fotek vyexportovat taky zvladne
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    HUGGI: no treba Lenovo Miix 2 mi prijde ted na tohle desne sympaticky pokud 8" staci, vahou velikosti super, na ze tam jsou plny windows 8 atd., ale nekde jsem zahlidl, ze maji snad problemy s touchscreenem..tak ci onak se tesim, az to bude zabehany v nejaky 2-3 generaci.
    U toho applu bych cekal nejaky pozicovani ceny mezi ipad a macbook, coz i tak muze bejt moc penez.
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    zatím jsem to nečetl, ale možná tam bude něco zajímavého

První recenze Adobe Lightroom Mobile pro iOS
    http://www.ilumio.cz/blog/adobe-lightroom/adobe-lightroom-mobile/
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MENTOL_: No aby ale nestal jako notebook:) v principu mi bohate staci ten zakladni win8 tablet asi za 8000.- chci na tom delat jen správu ne hromadný úpravy..

Necekam moc ze by adobe udelalo na iOS verzi ktera nebude sahat na soubory..celej Apple system pracuje tak ze si soubory importuje a uz je nikdy neuvidis;)
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    HUGGI: nedokazu si predstavit, ze by do roka neuvedli nejakej "macPad". Adobe je fakt zoufale pomaly - nez udelaj pouzitelny tablet workflow tak nebude potreba..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KARYSLAV: Co jsem zatim koukal na videa tak nepujde pracovat s fotkama primo na kartě, takze pro moje potřeby treba k hovnu..respektive si radsi koupim Win8 tablet nebo pockam jwstli Apple udela Pro s plným systemem
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KOZEL: já právě mám, ale nemám ten posranej tablet.. asi znásilním kolegu :)
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    KARYSLAV: Zkusil bych, ale nemam preplatny CC :-( , LR si kupuju klasickou licenci na dozivoti :-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    testoval někdo ten lightroom pro ipad? já nemám novej tak nemůžu, ale zajímalo by mě co to umí a jestli se to dá na iPad Air používat .)
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    SUN_VU_KUNG: no tak mozna kdyby vyrobci dodavali zbozi bez fatalnich chyb a k tomu bylo treba jeste mozny si ty notebooky prohlidnout pred koupi a nedejboze je i zapnout, treba by to enbylo nutny.... ale ten Asus si asi necham uz :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SKALARIAK: tebe tam už musejí milovat :D
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    Tyjo tak sem udelal ten export test na novym notesu ( http://www.alza.cz/asus-n750jv-t4148-d504133.htm ) a dal to za 1:44, coz je myslim velmi slusny, neni to sic zadnej ultrabok :), ale pro moje ucely asi nakonec ok, v brasne u fotaku ho tahat nemusim, kdyz uz se premistuju tak na delsi dobu kde zase stabilne lezi na stole.... btw. Dell inspiron 15r sem vratil do Alzy, i po puldni instalace ruznejch driveru zamrzaval a nebo naopak nesel vypnout, navic se tacitka silene opatlavaly pri prenaseni o panel, nechapu....
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    Adobe Lightroom for iPad, Camera Raw 8.4 and Lightroom 5.4 released | Photo Rumors
    http://photorumors.com/2014/04/08/adobe-lightroom-for-ipad-released/
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: na externak smaozrejme zalohuju, ale kdybych to musel mezitim odmazavat z kompu tak uz to neni zaloha :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: Ne ze bych tolik v zivote nafotil, ale takovy veci bych stejne zalohoval externe takze by to bylo jedno..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: no ja nak zrovna disky a pametovky ze zasady kupuju jen novy... co se kapacity tyce, kdyz si vezmu kalsicky nejakou 5ti denni akci, kde clovek najebe klido pres 64Gb dene, tak 300 je malo.... ale casem asi koupim no....
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: ja ho za 4500 sehnal tady na nyxu :)
    a fakt je to malo? ja mam notas jako hlavni PC a prubezne mam zaplneno max 300GB..vcetne filmu a vsech fotek na kterejch pracuju..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: 256 je moc malo, ukaz m kde sezenu 480 za 4 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam