• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    FOGH
    FOGH --- ---
    HUGGI: tak nejsem sam s uvedenym problemem:
    New Bug: Lightroom CC 2015.6 ignores pinned fol... |Adobe Community
    https://forums.adobe.com/thread/2169119

oni snad na LR prevzali vyvojare z umirajiciho flashe...
    EGGH
    EGGH --- ---
    RABBIT: Díky! Zjistil jsem, že na mém starším Zoneru jde přes klávesy jen číslovat, značky jdou až na Zoneru 16.
    RABBIT
    RABBIT --- ---
    EGGH: Shift + číslo 1 až 0 ( ale myslím, že ne číslo na numerické klávesnici)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BLACKX: Já věděl že to je nějaká blbost:))
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    HUGGI: Caps Lock :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KARYSLAV: hele tohle je tam nekde nastavitelny zda ti to na tu dalsi skočí rovnou nebo neskočí. Já vím, že to mam občas nastavený že to pouze označí a někdy, že to rovnou skočí na další. Dycky si to omylem někde přepnu a nevím kde:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    EGGH: Nevim, ale v Lightroomu je to 6 7 8 9 :-) (shift + 6 7 8 9 a skočí to na další)
    EGGH
    EGGH --- ---
    Netušíte, jestli v Zoneru existuje klávesová zkratka pro barevné označení fotky (pro značku)?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    FOGH: asi u tebe, me to funguje stejne jako driv a otevre se tam kde jsem skoncil
    FOGH
    FOGH --- ---
    Nova verze LR CC 2015.6 si u me neni schopna zapamatovat posledni misto na disku a zacina vzdy v rootu, pekne otravny bug. (OS X verze)

Musim vzdy nahore v "select source" rozkliknout neco z Recent. Deje se to vsem nebo se jen u me neco vypnulo?
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    GIF_242: aspon ze to jde rucne hodit do dalsi plochy
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    PAVELDUFEK: njn taky mi to nejde :( ale věřím, že to soudruzi brzo napraví ;)
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    Lightroom 2015.6 Broke Fullscreen Mode on Mac | Photoshop Family Customer Community
    https://feedback.photoshop.com/...toshop_family/topics/lightroom-2015-6-broke-fullscreen-mode-on-mac
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    image appears to be damaged se mi stávalo, tak uvidím.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    guided upright - super a chybělo, rychlost v developu ted dukaldne otestuju na nejakejch svatbách, ale má radost z updatu :)
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    Tak jsem vse zazalohoval a risknul to, protoze se zrovna vrtam v nejakych interierech, a ten Guided Upright je fakt dost prijemna vec a prijde mi to i sviznejsi, ale mam 1:1 nahledy predgenerovany, jinak jsem zatim nezkousel.
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    Nejde mi to zvetsit do nove plochy/space. :-S
    2015.6, MAC 10.11
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    jinak Guided Upright vypada dobre a tohle by mohlo byt taky slibne:

Performance Improvements in Develop
    In CC 2015.6 / 6.6, Lightroom has become smarter about anticipating which photos you’ll edit next. When you’re working in the Develop module, it preloads the two photos either side of your current photo, so when you move on, it loads much quicker.
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    Hodi si nekdo kostkou? ;)
    Lightroom CC 2015.6 now available
    http://blogs.adobe.com/lightroomjournal/2016/06/lightroom-cc-2015-6-now-available.html
    FOGH
    FOGH --- ---
    KOZEL: Jak uz bylo zmineno, ja pouzivam info overlay a jen dodam, ze se v nastaveni da prizpusobit podle toho, co tam chcete zobrazovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam