Nebo to můžem vzít jako cvičení: máš imo min. 2 možnosti: buď to ještě víc šťavit nebo naopak stylizovat.
Šťavit: POP:): +whites +clarity -highlights a ubrat barvy, který to tim přepálí moc. Pak to ale bude chtít křivku, do tvaru S nebo J, protože je to placatý, a do světel to (im) chce větší kontrast než do stínů, páč mi přijdou zajímavější. Nevim, jak vládneš křivkám, ale křivka má být jednoduše ostrá tam, kde chceš mít kontrast, a placatá, kde ne (krom vlivu na intenzitu).
Stylizovat je větší alchymie, ale primárně naopak spíš schováváš to, co je tam nedůležitý.
I tady bych udělal kontrast ve světlech, který mi přijdou zajímavější, a potlačil ve stínech, a klidně je ustřih v ¼, aby nešly až do černa a nebraly pozornost světům. Barvy mi tu nepřijdou zajímavý, tak bych je spíš stáhnul než šťavil, max krom tý modrý, byť míň, než's to voroštoval. Vlastně by mi tu přišel spíš zajímavější ten levej tón a ještě ho víc ladit do večerna. Nechat stíny jemný, a ten kontrast rozehrát ve světlech.
Nebo to vzdát úplně, a udělat to ČB:)
No nevybral sis jednoduchou fotku. Ne každou fotku se taky vyplatí ‚zachraňovat‘.
No je to jak kreslený fotky v rádiu. Nevim, jestli je to čitelný, ale snažil jsem se naznačit, co bych v tom hledal já:)