TYCZKA: víš jak, ted se mnou mlatej hormony, začínam mít to "matersky moralisticky pruzení" a jeste k tomu se musím na vsechno divat strizlivejma ocima, tak mi to prijde trosku dramo no:)
Jinak tohle není pruda proti barmanum, ani proti lidem co tam ten bar delaj, ale proti lidem co tam jezdej (urcite vsichni autama) a nejsou schopni si ten bordel nalozit a odvest domu. o nejakym domacim tridení uz vubec nepolemizuju, zas tak naiviní nejsem - nebojte:)))
Dussicka:
Pytel bych vzala, ale bohuzel to co jsem dneska videla, by bylo spis na jednu avii. Hlavne cestou od baru k ostruvku. Ale co by človek fakt chtěl. Když jsem dneska videla Martu kolik bordelu prosela jen v pisku u baru bylo mi smutno za tuhle planetu. Nechapu, ze je takovej problem udelat dva kroky a to vičko od pití nebo vajgl vyhodit bud do jednoho z 20 kosu v okoli baru nebo do jedno ze sta popelníku na baru.
Místo, aby jsem všichni byli rádi, že je možný mít takovyhle malebný mistečko s barem, se super koupaním (az neuveritelny, ze v blizkosti chemičky a k tomu kousek od prahy, tak to jeste dojebeme. No nechpu už nic.