• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAICAMlékojedy - Free-d-bar:::
    ...:::Letní taneční bar v Mlékojedech u Neratovic:::...
    www.free-d-bar.cz
    rozbalit záhlaví
    TNC
    TNC --- ---
    PAICA: jak jsem psal jiz jinde... penezenku nekdo nastesti prohodil pootevrenym okenkem do auta ale nasel jsem ji az kdyz jsem chtel odjizdet, jelikoz byla zapadla dole ve schudku. nastesti jsem bloknul jen kreditku takze nic moc skoda.. hlavne ze jsem mel vsechny doklady
    PAICA
    PAICA --- ---
    TNC: koukal ses na palubku? :)))))
    VANJA
    VANJA --- ---
    TNC: au.:(

jinac teda uterni mejdan ani jsem necekal tak mocny. vcera mi bylo slusne zle.:)
    TNC
    TNC --- ---
    hlavne jsem tam mel Smart media karty se zalohami livesetu... tyto zalohy starsich veci nemam nikde jinde a jejich navraceni bych velmi ocenil.

V pripade ze tu penezenku bude chtit nekdo vratit anonimne, tak at ji hodi na BAR v mlikojedech kde ji ostatne mohl nechat kdyz ji nasel
    TNC
    TNC --- ---
    Poptavam ztracenou penezenku v utery nebo spis ve stredu rano... jsou vni veskere doklady na jmeno Antonín Marek
    Pominu i zneuziti kreditni karty... hlavne at dostanu jeji obsah z5... penize at si nalezce necha.. info v poste. diky
    PAICA
    PAICA --- ---
    ahoj všem - asi bych se měla vyjadřit k vašim nazorum...

chapu presne co mate na mysli - problem s bordelem tu proste je a bohuzel pokud lidi nezacnou premejslet jinak, tak i bude... samozrejme se snazime porad dokolecka bordel stahovat, menit pytle, hrabat pisek atd a jednou za mesic mame domluvenej kompletni uklid cely piskovny a okoli...verte mi, ze se fakt snazime to tady mit hezky a cisty, ale kolikrat se jede nonstop do druhyho dne a jsou fronty jak hovado, takze proste neni tolik casu na uklid, prestoze je nas tu treba o tri lidi vic nez normalne...dost casto volime taktiku - za nasbiranej pytel odpadu drink gratis, protoze alespon to behem nestihacky pomuze...

proste lidi jsou prasata a kradou a to se tu furt snazime zlomit, ale je to marny, je to marny, je to marny. takze proste do zblbutí hrabeme, tahame pytle a sbirame vajgly, aloe nevadi nam to, pac to tady chceme mit hezky a mame to tu radi:)

takze tak :) kazdopadne diky za pripominky - je dobry slyset vox populi :)

p.s. - cedule jsou v anglictine, pac v cestine mi to prislo fat jak v matersky skole...

howgh a hezky leto ,)

YANKEEE
    YANKEEE --- ---
    Já jsem byl taky docela zděšenej, zejména pokud porovnám s lety minulými. Ale kromě toho, co říkátě, mě asi nejvíc znepokojilo, že tam odpadkové koše byly totálně přecpané. S návštěvníky ignorující elementární udržitelné chování my tady asi nic neuděláme, ale větší kapacita odpadních nádob nebo vyšší frekvence výměny pytlů by imho dost pomohla. Stálo by za zvážení domluvit se s místním úřadem nebo institucí dbající čistoty na místním katastru.
    Ale jinak respekt a upřímný dík za takové služby!!!
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    To že tam psi chčijou všude možně bude možná tím, že nemají moc možností kam jinam se vychcat... je to těžký, když je tam doslova hlava na hlavě...

s odpadkama souhlasím... ale zase tak drastický to tam dle mě neni... je to bohužel opravdu o těch lidech co tam jezdí.. ale stejný je to i všude jinde.. (lidi jsou prostě prasata) a nemyslím si, že Mlíkojedy jsou vyjímkou....
    LEEDUSH
    LEEDUSH --- ---
    Lidičky prosím nenašel někdo v průhlednym obalu na šňůrce kartu se státním znakem a nápisem Finanční analytický útvar ? důležité ... díky
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    TYCZKA: víš jak, ted se mnou mlatej hormony, začínam mít to "matersky moralisticky pruzení" a jeste k tomu se musím na vsechno divat strizlivejma ocima, tak mi to prijde trosku dramo no:)

Jinak tohle není pruda proti barmanum, ani proti lidem co tam ten bar delaj, ale proti lidem co tam jezdej (urcite vsichni autama) a nejsou schopni si ten bordel nalozit a odvest domu. o nejakym domacim tridení uz vubec nepolemizuju, zas tak naiviní nejsem - nebojte:)))

Dussicka:
    Pytel bych vzala, ale bohuzel to co jsem dneska videla, by bylo spis na jednu avii. Hlavne cestou od baru k ostruvku. Ale co by človek fakt chtěl. Když jsem dneska videla Martu kolik bordelu prosela jen v pisku u baru bylo mi smutno za tuhle planetu. Nechapu, ze je takovej problem udelat dva kroky a to vičko od pití nebo vajgl vyhodit bud do jednoho z 20 kosu v okoli baru nebo do jedno ze sta popelníku na baru.

Místo, aby jsem všichni byli rádi, že je možný mít takovyhle malebný mistečko s barem, se super koupaním (az neuveritelny, ze v blizkosti chemičky a k tomu kousek od prahy, tak to jeste dojebeme. No nechpu už nic.
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    SCHADE: barová crew okolí poctivě uklízí, co vím.. ale nechtěli byste toho až moc? nestačí, že tam s váma vydržej pokaždé do šílených ranních hodin? já osobně, při poslední party tam, prostě vzala pytel na odpadky a pomohla jim, když se mi ten bordel nelíbil.-)
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    ano, lidi jsou samozrejme prasata, ale nechapu, proc se osadka freebaru obcas nesebere, nenasadi si rukavice a s pytlem na odpadky v ruce to tam obejde ... nebo jim krivdim ?
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    MIHAAL: přéésně :)))
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    TYCZKA: je to jeste dramatictejsi. nekteri psi chcijou i lidem na deky;) ale tak deka se vypere a hned je veselejc, no ne?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    No, mně to teda docela dramatický připadalo... fakt humus... (odpadky, psi mi nevadí)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    XDEANNY: simtě zas tak dramatický to neni :))
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    no to je humus
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    ONDRASEEEK: bohuzel se obavam, ze do mlekojed jezdi jina sorta lidi nez na sadskou!tj. Lidi, kteří si toho važí a dokaží ujít 5O nebo i 100m k popelnici.

Myslím, že je hezky, že anglicky lidi upozornujete na to, že se tam nema chcat a srat, ale asi by to chtělo česky. Evidentně tomu lidi nerozumej.

Dál (né, že bych mela neco proti psum) ale to že si je tam majitelé nehlidaji a oni chijou (vim, že oni za to fakt nemuzou) do písku, kde si pak hrajou děti a nebo v tom chodíme mi taky prijde docela humač.

Rozhodně jsem Vas letos navštívlila poprvné a taky na posled!
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    ONDRASEEEK: jo voda by usla, ale ten humus kolem fakt nechapu! (hromady s odpadky po celý delce, odpadky u brehu - rozpadnutý pantofle, vsude pochcany kapesnicky, psí a snad i lidsky hovna). Nepochopim, že jsou lidi takový prasata!!! :(
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    EFFKA: já dávám v pátek a těšim moc!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    EFFKA: já jedu v pátek... pracovně, ale po práci legraci ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam