• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAICAMlékojedy - Free-d-bar:::
    ...:::Letní taneční bar v Mlékojedech u Neratovic:::...
    www.free-d-bar.cz
    rozbalit záhlaví
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    PAICA: tyo to uz je to deset let? no wooo
    PAICA
    PAICA --- ---
    VANJA: jojo - za tu tam zbrojim celejch deset let, ale nase "polni" podminky tomu moc neprejou...vsechno bude mami :)
    PAICA
    PAICA --- ---
    EFFKA: treba mlikojedy? :))
    VANJA
    VANJA --- ---
    takova česnečka taky nejni k zahození.:)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    PAICA: ja bych doporucila neco mlecnyho, na kocovinu nejlepsi :-)
    PAICA
    PAICA --- ---
    KACZNA: ooo - diky - to nas tesi .) jeste to musime doladit podle toho co pofrci nejvic - zatim je zhavym favoritem rohlik s pastikou :)))
    KACZNA
    KACZNA --- ---
    Diky za prijemny vikend a musim moc pochvalit napad se snidanema :)
    PAICA
    PAICA --- ---
    MIHAAL: diky za pripomenuti :) posilam na web a do radia :))
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    HANYONLINE: v pohode, ja s tim ani moc nepocitam. nejsou to nejak zivotne dulezity veci. ale dik :-)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    EFFKA: Efi, odjizdeli jsem jako predposledni auto a koukala jsem i kolem parkoviste a nic jsme nenašli :((
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAICA: bylo to mega)) lightsticky sem fakt necekal))))
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Navigators weekend se proste vydaril paradne, jen kdyby nebylo amaterskejch zlodeju. Pokud tedy nahodou nekde v okoli najdete oranzovocerny prazdny batoh, oranzovo zeleny prazdny vak na stan Husky anebo cernou bundu s kapuci uz znacne sepranou, dejte prosim echo.

a dik obsluze za pytel na odpadky. paradne se v nem nosi stan :-)
    HEPTA
    HEPTA --- ---
    PAICA: me zase po včerejsku boli hlova, ale stalo to za to...jdu trpet
    PAICA
    PAICA --- ---
    AKISAN: tak to nas teda kurva tesi!!! :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    opakovani je matka moudrosti a ja se rad opakuju= Free D Bar kurva rulez! Diky a doufam, ze se za rok vratime. Oleeeee
    PAICA
    PAICA --- ---
    TNC: koukal ses na palubku? :)))))
    VANJA
    VANJA --- ---
    TNC: au.:(

jinac teda uterni mejdan ani jsem necekal tak mocny. vcera mi bylo slusne zle.:)
    TNC
    TNC --- ---
    hlavne jsem tam mel Smart media karty se zalohami livesetu... tyto zalohy starsich veci nemam nikde jinde a jejich navraceni bych velmi ocenil.

V pripade ze tu penezenku bude chtit nekdo vratit anonimne, tak at ji hodi na BAR v mlikojedech kde ji ostatne mohl nechat kdyz ji nasel
    TNC
    TNC --- ---
    Poptavam ztracenou penezenku v utery nebo spis ve stredu rano... jsou vni veskere doklady na jmeno Antonín Marek
    Pominu i zneuziti kreditni karty... hlavne at dostanu jeji obsah z5... penize at si nalezce necha.. info v poste. diky
    PAICA
    PAICA --- ---
    ahoj všem - asi bych se měla vyjadřit k vašim nazorum...

chapu presne co mate na mysli - problem s bordelem tu proste je a bohuzel pokud lidi nezacnou premejslet jinak, tak i bude... samozrejme se snazime porad dokolecka bordel stahovat, menit pytle, hrabat pisek atd a jednou za mesic mame domluvenej kompletni uklid cely piskovny a okoli...verte mi, ze se fakt snazime to tady mit hezky a cisty, ale kolikrat se jede nonstop do druhyho dne a jsou fronty jak hovado, takze proste neni tolik casu na uklid, prestoze je nas tu treba o tri lidi vic nez normalne...dost casto volime taktiku - za nasbiranej pytel odpadu drink gratis, protoze alespon to behem nestihacky pomuze...

proste lidi jsou prasata a kradou a to se tu furt snazime zlomit, ale je to marny, je to marny, je to marny. takze proste do zblbutí hrabeme, tahame pytle a sbirame vajgly, aloe nevadi nam to, pac to tady chceme mit hezky a mame to tu radi:)

takze tak :) kazdopadne diky za pripominky - je dobry slyset vox populi :)

p.s. - cedule jsou v anglictine, pac v cestine mi to prislo fat jak v matersky skole...

howgh a hezky leto ,)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam