• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEJFUKULELE ... 4 struny stačí, drahoušku.
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    Ahoj ukulelisti :)
    pred nedávnom som sa bezhlavo zamiloval... do ukulele
    momentálne hladám niake to pravé uke pre mna, zrejme soprano (konkretne sa mi najviac páčia tie s "mellow" zvukom)
    vedel by mi niekto skúsenejší poradiť kde by som kúpil kvalitné uke vhodné pre začiatočníka? najlepšie keby to bolo v Prahe :)
    ESY
    ESY --- ---
    T_RAVE_LER: to je jak napsat nekam koupitm auto :]] nehces to treba specifikovat?:D
    T_RAVE_LER
    T_RAVE_LER --- ---
    Neprodává někdo sopranový ukuleeeeeleeee???
    Piste prosim do posty.
    Dekuju!
    ESY
    ESY --- ---
    ONEHEART: zlezi jak to naladis. ale kupovat baria a chtit potom slunickovej zvuk je jak koupit trabose a chtit zvuk bmw :]]]
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PRAASHEK: vždyť sopránový ani nemá struny od nejnižší po nejvyšší jako to barytonový. Jsem poučen z kamarádovy chyby a pořídím si sopránové.
    Mě jde hlavně o to, aby to mělo takovej ten sluníčkovej havajskej zvuk a ne jak kytara bez basů. Taky abych se naučil něco nového a ne si jen kurvil chvaty z kytary na čtyřech strunách. :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    stačí strčit tam kapodastr :)
    ESY
    ESY --- ---
    ONEHEART: uriznout krk o par desuitek cm :D
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    kamarád si pořídil barytonové uke a byl trochu zklamán, že to je tolik kytaře podobný zvuk. Dá se z toho nějak vyrobit sopránové? :) přeladit asi né, ale napadlo mě jiný struny nebo tak?
    ESY
    ESY --- ---
    BIGHEAD: klidne pis do posty ;] asi budu to uke muset oprasit :]] par tejdnu jsem se ho nedotkunl :]]]
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    ESY: no tak to je úplně super tak si nějak dáme vědět
    ESY
    ESY --- ---
    BIGHEAD: prevazne pre ztejden po 7me a odpolednia vikendy ruzne...
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    ESY: no tak to je super já sem kdykoliv připravenej tak až nějak budeš mít čas a náladu tak dej vědět
    ESY
    ESY --- ---
    BIGHEAD: jsem klidne pro, sice jsem ted presedlal z uke na basu ale klidne bych nekdy neco zabrknal :]
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    ahojte přátelé ukulelisti, nejsem zrovna nejlepší hráč ale rád bych si zahrál s někym na ukulele gdyby se vám někomu zachtělo
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ONEHEART: to ja se urcite pochlubim :) Ale myslim si, ze by to mohlo jit docela rychle.
    Ja mam s rukama spis opacny problem - kytaru mam se zuzenym krkem, aby se mi na ni dobre hralo :)
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    LADY_LEIA: tak se pak pochlub, jak (jak rychle) ti to na ukulele půjde po předchozích kytarových zkušenostech. Já o něm taky uvažuju, ale trochu se bojím, aby tam na moje prsty bylo místo, když mi občas dělají problém westernovky s tím svým husím krkem.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Hele nevite o nekom z okoli Brna, kdo uci hru na ukulele?
    ESY
    ESY --- ---
    LADY_LEIA: jojo za tu ceny vypada a zni pouzitelne :]]
    ja jeziskovi radsi onic nepisu jeho svatky neslavim :d tak by me stejneni nedal :]
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ESY: tohle se mi ovsem velmi libi (ano, hadas spravne, porad uke nemam :( ). Uz jsem o nej napsala jeziskovi. Tak doufam, ze mi ho ten darebak pod strom pohodi :) Jinak jsem se ted ze zalu, ze mi porad nevychazi finance na to uke zabrala vic do zdokonalovani hry na kytaru, tak treba mi to pak pomuze, az to uke jednou opravdu budu mit :)
    ESY
    ESY --- ---
    DEJF: ja to rikam porad :]]]]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam