• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEJFUKULELE ... 4 struny stačí, drahoušku.
    rozbalit záhlaví
    KATCHKA81
    KATCHKA81 --- ---
    ESY: tak doufám, že jsem tu katastrofu nějak zahnala - byť jen myšlenkou, že uke oprášíš a zase začneš .)
    ESY
    ESY --- ---
    EVILMIND: i dva mesice nehrani se blbe dohani, pul roku je hrozne moc:D a v mojem pripade par let je uplna katastrofa:D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja jsem furt zacatecnik, ale nemam pocit ze bych mel co sdilet, zrovna vcera jsem vytahnul uke asi po pul roce, a zjistil jsem, ze i to malo co jsem se zacal ucit jsem zase zapomnel... asi budu potrebovat nejakyho prisnejsiho ucitele :-)
    KATCHKA81
    KATCHKA81 --- ---
    nějaký začátečník pro sdílení nových poznatků a zkušeností? :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak a je doma (teda v kanclu:-) po 20 letech se jdu zas učit na strunný nástroj. akorát tentokrát to bude na levou stranu...

NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    Nezbavujete se nekdo ukulele? Koupil bych idealne koncertni velikost /mam docela tlusty prsty/ jsem zacatecnik (hraju ale na kytaru) dikes
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    LAMPICZKA: Rozhodne bych si ho nejdriv poslechnul nazivo. Tim ze to je lipovy drevo, bude znit uplne jinak nez klasicky mahagon/koa ukulele. Bude to hlubsi, plnejsi ton - dost nepodobnej tem klasickejm cheery ukum :)
    HAKUBJOZAK
    HAKUBJOZAK --- ---
    LAMPICZKA: kolega ho ma a na tu cenu znelo velmi dobre
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    Máte někdo zkušenosti s touto značkou? Docela se mi líbí, ale chci ho jako dárek a nechci šlápnout vedle.
    EDDY FINN EF-3-C
    http://kytary.cz/eddy-finn-ef-3-c/HN146145/
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    MAJKA: tak si tam nějaké vyhlídni a pošli odkaz (klidně mě do zpráv, ať tu nebordelíme).

a takhle hraje takové lepší ukulele.
    Dokonalý zvuk.
    ESY
    ESY --- ---
    MAJKA: co si pamatuju tak alespon trosku kvalitni piezo snimac stal cca 1kc v prepoctu. Takze s timhle asi uz muzes kalkulovat:) Jak jsou ceny ted netusim.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    ONEHEART: děkuju. Inu u aukra či ebay se jen bojim abych nekoupila nějaký shit, u kterého to, že je nekvalitní, poznám až kdo ví kdy...

ok, poridim raději asi akustické...
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    MAJKA: neznamená to nutně, že to bude shit. jen bohužel výrobci a posléze i prodejci kdejakým šuntovým snímačem natáhnou cenu až do mraků. Tzn. za stejné peníze by jsi mohla mít často o třídu lepší ukulele bez elektroniky.

MAJKA: Nejsou špatná. Já měl o třídu vyšší ukulele OU5 (btw a stálo mne 2500,-) Pokud to do Vánoc nespěchá, koukal bych být tebou na eBay, tam se dá vpodstatě zfleku koupit dost solidní ukulele za hodně podobnou cenu, jako ten washburn.
    Pokud máš času více a méně chuti kupovat ze zahraničí, tak sleduj aukro nebo hudebnibazar.cz.

A nebo narychlo z kytar.cz ale až to budeš prodávat, tak být připravena, že si to nikdo nevezme třeba ani za třetinu ceny.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    ESY: a je pepsi si teda koupit kolem tech 3,5 k elektroakusticke, ktere budou tim padem horsi kvality, nebo raději akusticke a pak to pripadně zvučit?

Jako že jestli těch 3,5 kdyz budou elektroakusticky znamena, ze to bude shit, nebo ne :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAJKA: blackout? ;)
    ESY
    ESY --- ---
    MAJKA: kdyz prava tak zajed do kytary cz.. Asi nejvetsi vyber v kamenym shopu..
    MAJKA: cena.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    a ještě dotaz , koukam ze existujou elektroakusticke ukulele, maji nějaké nevýhody? Proc bych kupovala akusticke, kdyz muzu mit elektroakusticke? :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Poradíte mi prosim, jake ukulele typu koncertní v ceně kolem 3,5k koupit začátečníkovi? Mozna je to uplne blba otazka, ale hledam jakekoliv tipy kam zamířit kde mi dobře poradí prodavač, nebo konkrétní zkušenosti s nějakou značkou, atd

moc děkuju
    ESY
    ESY --- ---
    Jsem na svem blogu nahodil takovou mensi pozvanku na stredecni koncert UOGB http://esy.name/uogb
    ESY
    ESY --- ---
    kdyz otom premyslim posledni dobou obcas zas hraju na ukulele. Jako oddych od kytary. Je tu nekdo z prahy kdo by obcas rad zahral ?
    Momentalne nezahraju skoro nic:D
    driva jsem zahral toto, casem pak i ciste https://www.youtube.com/watch?v=G6ptUTKPZuU
    a bavilo me tvorit i vlastni veci viz toho. Kvalita zaznamu des :D https://www.youtube.com/watch?v=8jlxWYtLdAQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam