• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIVarime pro deti a tehotne, aneb at nam to pekne roste!
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    QUAACA: myslíš, že to chce extra savičku? to je tak neskutečně tekutý, že natálka to pila ze zcela normálního dudlíku na pití Nutrilonu a úplně v pohodě.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    QUAACA: já kupovala pro malého kaše z Rossmana - babydream.. krabice stála lehce přes 30.-
    LILY
    LILY --- ---
    QUAACA: a co dělat nominu? Viz MEDOULKA. Drahý to není, nemusí se to několik minut vařit a chutná líp než obyčejná krupičná.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    VERONIKA22: já nakoupila v DM takový to výroční balení sunarek 2 sunarky plus jako dárek sunarka tekutá (taková ta krabička), myslela jsem, kdovíjak jsem nepokoupila dobře, ale teď nevím co s nima, budu kvůli tomu muset dokoupit savičky k lahvičkám, který jsou určený na kaši.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    já tu kupovanou řídkou kaši kupovala občas hodně ze začátku prvních příkrmů ale teda ta cena mě odradila a doma se s tím dělat nebudu. jednou jsem natálce zkoušela do lahve s dudlíkem dát tekutou kaši - tak spustila řev a pak ani nechtěla mlíko neboť se bála, že z té lahve opět poteče nějaká pitomá kaše :oD

QUAACA: wow na 5dnů. já kaši podávám asi jednou týdně. zbytek večeří je jogurt s přesnídávkou či lipánek a pak pak dávám asi po hodině-dvou to mlíko :o)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    ADD: tu řídkou kaši do lahve jsem zkoušela jednou a nějak se to u nás nechytlo. kolik je malýmu?

VERONIKA22: no právě, je to jednoduchý. říkám si, že když budu mít čas, budu jí dělat. nemusí být jen krupičná, může být i jiná. Toho UM se tolik nespotřebuje, ty kaše mě vyjdou navíc. Tonička má jednu Sunarku tak na 5 dní, je to fakt drahá sranda. Kaši dávám kolem 18:30 a pak když jde kolem 20:30-21:00 hod spát, dávám ještě 150ml UM, až dopije vytuhne a jde na kutě :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    QUAACA: já ještě nezačala ale nápad je to dobrej. hooodně vyjímečně si děláme kaši pro sebe i my dospělí a fakt je to brnkačka. a jak je natálce už přes rok tak sem tam dostává ochutnat i věci s krav. mlíkem a asi bych to prdla i do té kaše.
    neboť připravovat velké množství kaše znamená spotřebovat pro změnu hodně UM ne?
    a ještě dotaz: když dáš dítěti kaši co pak pije před spaním? dííky :o)
    ADD
    ADD --- ---
    QUAACA: Já občas dělám normální krupicovou s normálním kravským mlékem, ale syn to moc nejí, preferuje řídkou kaši do lahve - a na to jsou ty instantní lepší. Doufám, že to zlomím, protože až budou jíst kaši dva, už bude časová úspora méně výhodná než ta finanční - a obyčejná kaše mi navíc přijde zdravější.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    vaříte někdo pro děti domácí kaši? nebo všichni kupujete instantní. ty kaše jsou drahý jak pes, tak přemýšlím, že začnu dělat krupičnou s UM.
    ADD
    ADD --- ---
    MONJIE: A to vadí? Můj syn nejí buď nic, nebo suché rohlíky... Nevypadá utrápeně, tak to neřeším, nabízím mu, co jím já, a čekám, až na to dostane chuť. Kdyby snědl kus syrového ovoce nebo zeleniny, skákala bych do stropu. :-)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MONJIE: jak staré dítě? vločková kaše s ovicem, ředěná jogurtová mléka či jogurt a nechat pít brčkem?
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    MONJIE: eh... ryzova nebo obilninova kase? (nomina, prodejna zdrave stravy)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    potrebuju nejakej tip na svacinky, ted mame obdobi kdy nechceme zerve,jogurty,pyre,presnidavky, pomazanky, z ovoce a zel. jime jenom okurku,mrkev,broskev,jahody :D obcas hrusku... uz nevim
    KFF
    KFF --- ---
    VERONIKA22: Ja se taky snazim tem kupovanym mlecnym svacinkam vyhybat, spis micham kvalitni bily jogurt s ovocem nebo obcas kupuju Matyldu, ktera je tedy docela draha (v Bille ted stojim tusim 13 korun), ale slozeni vypada pomerne nezavadne. Taky je mozny ji treba rozdelit na dve porce a namichat prave s jogurtem a tvarohem.
    Matylda tvaroh s jogurtem - banánová
    http://www.chemievjidle.cz/tvaroh/matylda-bananova-polabske-mlekarny-polabske-mlekar
    IORETH
    IORETH --- ---
    SMAROWA: ale není to tak, že by to do těch tří let vyloženě neměli, jen by měla být výrazná převaha toho bílého.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    LILY: já složení těstovin čtu dost pečlivě. alergie na vejce.
    SMAROWA
    SMAROWA --- ---
    ZEMINO: ok myslela jsem si to,ze to tu uz nekdy nekdo rikal a psal. :) diky
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    SMAROWA: mám pocit,že do 3let by měli jíst bílé pečivo
    SMAROWA
    SMAROWA --- ---
    jeste dotaz, asi nedavat celozrnne pecivo co? asi jen normalni? jen se ujistuju :)
    SMAROWA
    SMAROWA --- ---
    ZEMINO:
    LILY:
    ook dik holky za reakce, tak ja mu obcas nejaky ten kousicek strcim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam