SINSEMILLA: já zrovna dneska nakoupila první skleničky v DM drogerii, tak nějak mi přijde, že 14 korun za uvařenou a k přímé spotřebě připravenou biomrkev a biopastinák jsem ochotná dát - obzvlášť, když od dvou starších dětí mám zkušenost, že pokusy vařit pidi porce mě vždy stály nejmíň jeden totálně spálený hrnec :)
Nicméně zítra hodlám začít nikoli mrkví, ale dýní - tu tady mám z farmářské bedýnky, my z ní dneska měli dýňovou polívku a kousek jsem si záměrně nechala pro malého. Postupně mu chci zavést dýni, mrkev, petržel a pak mu budu dávat dýňovou polívku z našeho talíře (obrazně řečeno, nebude solená, ale jen mu před osolením trochu odeberu).
Bramborám bych se nejraději vyhnula, takže další budu asi zavádět rýži, pak maso, a pak postupně rozšiřovat různý druhy zeleniny. A to už budu vařit ve větším a dávat do mrazáku, mám už od minule koupený kelímky od Aventu.