VERONIKA22: Nám chutnají, tedy i muži, a to on je celkem klasický strávník (maso, knedlíky...). Masox jsem nikdy nepoužila, asi je to taky o tom, na jakou "polévkovou" chuť je člověk zvyklý. Bohatě stačí, když se vyvaří chuť zeleniny, případně ráda přidávám česnek, pepř, čerstvou majoránku, nebo to čili. Hodně si hraju s kořením, tak jsou ty polévky pak celkem výrazné. Občas používám nějaký bio zeleninový bujón z albertu (složení pouze sůl, dehydratovaná zelenina, škrob, olej), ale to jen pokud dávám méně zeleniny. Žádný zázrak myslím, ale nám chutnají, jsou poměrně husté, trochu něco jiného než "jídelnové" polévky jak už jsem říkala. Dříve, už od dětství, jsem tyto polévky nesnášela, než jsem si je začala vařit sama podle sebe.