PATISLAV: No, u nás doma se o pravěk poměrně zajímáme, takže vycházím z dost odborných zdrojů :). Není to MOJE teorie, je to většinově uznávaná teorie doložená tak, jak jen teorie týkající se takto vzdálené historie doložené být můžou (čili nic moc, ale panuje z velké části konsenzus).
Myš jsem nikdy nezašlápla, ale jednou jsem omylem šlápla na ocas nějakému hlodavci na sýpce. Co se týče ptáků, tak každý pták hnízdí průměrně asi tak jednou, ale doba hnízdění středoevropského ptactva, kdy lze z hnízd krást mláďata, pokrývá skoro půl roku. Ale i kdyby to byl pouhý týden, vadilo by to něčemu? Tak by to ti pralidi nežrali?
Co se týče masa, tak osobně preferuju syrové. Moje tělo na něj reaguje podstatně lépe, než na tepelně upravené a i moje léčitelka mi ho s ohledem na můj zdravotní stav velmi doporučuje jíst. Jím syrové ryby (suši), hovězí (tatarák a rare stejky) a vepřové (ujídám při zpracování). Jedla bych i kuřecí, kdybych nebyla blázen a kdybych je kupovala. Jako dítě vyrostlé na venkově jsem mámě chodila i krást i kousky syrového králíka (zajíce jsme doma bohužel neměli).
Ale abys mě nepovažoval za zlého masožrouta. Kdybych mohla, tak se bez něj z etických důvodů moc ráda obejdu, přestože mi chutná. Vstoupila jsem do diskuze, protože jsi působil přesvědčeně o něčem, co podle mého názoru trochu odporuje realitě.