TRISSIE: Dobrá iniciativa.
Jsme teď ve fázi "batole chce jíst přesně to samé, co mají na talíři rodiče", takže budu ráda za inspiraci... Vařit pro roční dítě a dospěláky zároveň má svá úskalí...
Za mě to nebude moc zajímavý...
Dneska velmi hustá dýňová polévka (nastavená bramborami a mrkví).
Včera těstoviny se zeleninou "co lednice a mrazák daly" (domácí mrkev, celer, cibule, hrášek, kukuřice. Pro dospěláky okořeněno a dvě lžíce rajského protlaku).
Předevčírem jasmínová rýže, vařená brokolice a volské oko - podivuhodně dobrá kombinace. I když to může být mými prvotrimestrálními nevolnostmi, a tohle mi prostě výjimečně sedlo...
Poslední nějak zajímavější jídlo si vzpomínám na plněné cukety (vegenáplň co se z lednice posbíralo) před týdnem
A zítra by měla vařit babička. Hurá :)
XMARGE: U nás jsou chlebové kůrky jako dezert po jídle :) Vůbec, kdyby mohla, je živa jenom z chleba.