QUAACA: Kaci ja delam uzenou polivku docela casto, je u nas hodne oblibena,a le nedavam ji teda zatim diteti... i kdyz uz by asi mohl, uz jsou m dva a ctvrt. a delam ji tak, ze nastrouham mrkev plus petrzel najemno, na masle zasmahnu a pak zaprasim hrubou krupici, udelam jisku, tu zaliju studenym vyvarem z uzeneho masa, pridam na kostky bramobry a varim..staci to trochu opeprit bo jinak je to slane azaz.. noa nakoec do toho nakrajim trochu masa a rozkvedlam jedno vajco, ozdobim cerstvou petrzelko. mnam.) mi strasne chutna hlavne ta mrkvova jiska. kubik furt chce s krupama, ale ja se jeste neodhodlala to zmenit, no priste mu mozna vyhovim.. daji se uvarit vlastne i kroupy zvlast a pridat klidne do tehle zasmazkove polivky vlastne..
ale teda doted jsem se zinyrovala dat to Jachymkovi, prijde mi, ze uzene neni vhodne,a le co, uz ji uzeniny, tak co by nemoh uzenou polivku ze.)
jo a jeste jsem chtela obecne k te krute. ja ted pekla stehna na zelenine a pridala jsem do klasicke kombinace mrkev celer petrzel jeste fenykl a je to teda krute dobry. jen pomixovat ten vypek a s bramborama a mnam.