SEBIEN: tak ne tak drsně,ale vedeme doma podobnou taktiku..že tohle je toto.. třeba hrozno je něco jako švestka,.. jí žampionovou polívku,ale je to polivka s kuličkami (žampiony mu vytahuju)a říct mu,že je to s houbami,tak to jíst nebude :)
bohužel u něho je reakce,když něco nehcce jíst,že se mu začne natahovat.. naposled jsem dělala uzenou fazolovou polívku (mu jsem dala bez fazolí),ale zapomněla jsem,že nejí uzené maso..tak mu při odchodu z kuchyně říkám,to už sníš ty poslední dvě lžičky,ne?a on za mnou za minutu přijde,že asi trochu blinkal,ale ještě že tam byl ten talíř (celou polívku vyvrhl)
já třeba reaguju podobně při zkousnutí tlustého masa,takže prostě nehcce nemusí.. většinou toho za den sní více než já,tak se nic nestane,když bude bez jednoho chodu..
nechapu občas komentáře,když někomu řeknu,že nejí třeba špenát a zelí,že oni by neustoupili..nechceš?nic jiného nedostaneš!proč?já třeba špenát taky nejím a zelí?no co,tak dostane maso a knedlík/brambor ..jo,kdyby frfňal u každého jídla,bylo by to něco jiného