• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIVarime pro deti a tehotne, aneb at nam to pekne roste!
    MORPED
    MORPED --- ---
    GIO: ja davam cervenou cocku tak od sedmeho mesice
    GIO
    GIO --- ---
    odkdy muze ditko cocku ..?pominu li nadymavou vlastnost, tak bych ji uz sedmimesicni dceri mohla uvarit ..?
    OXIS
    OXIS --- ---
    SOLEI: karbanátek, suši, rýžové kuličky s trochou masa (líp pak lepí, to tu psala myslím ANNA)
    PETATA
    PETATA --- ---
    SOLEI: napada me dyne, cervena repa, kvetak, brokolice (ty spis na ruzicky)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SOLEI: kedluben v páře nebo vařenej?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Co se dá nakrajet na kostičky podobně konzistence jako brambory batáty a mrkev aby si to děcko bramo samo? Dá se tak udělat třeba polenta? Mám zatmění.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mně zase dítě hystericky bublinky odmítá, problém je i když se udělají dvě na povrchu obyčejné neperlivé šťávy :D
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    LEJIMADA: aha. My doma sodovky nemame, takze to neni zas velky mnozstvi, ale kdyz to nekde dostane, tak nejde odtrhnout... rekla bych, ze ji to bavi vic nez skadky piti.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    no, oxid uhličitý pomáhá při vzniku osteroporózy ve vyšším věku... a je fajn, že když děti bubliny nepijí, tak časem nemají tendenci lohnit přeslazené limonády a energeťáky.. Nebo u nás to tak alespoň ZATÍM funguje :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Je nějakej důvod, proč nedávat dítěti sycenou vodu? Já vím, že se obecně doporučuje spíš obyčejná, ale ona těch bublinek vypije mnohonásobně víc, což potřebuju... (a taky si myslím, že se časem nabaží a bude chtít zase obyč)
    ADD
    ADD --- ---
    MALA_MISIA: Syn tak začal a kyselý okurky jí dodnes (4,5). Jeho otec je taky miluje, tak spolu holt lahev týdně snědí... Druhý syn se jich nikdy nedotkl a neplánuje to udělat... Chutě jsou rozličné.
    MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    No na to mam nastesti soudne rodiny a okoli, ze gothaj s octem a cibuli neji :D..
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    MALA_MISIA: a co teprv az pozna gothaj s octem a cibuli :))
    MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    SHEDLO: no to jo, bez legrace, .. jednou mu nekdo dal u obeda ochutnat kyselou okurku a pak nechtel nic jineho :D
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    MALA_MISIA: jasny, kazdy ma jiny chute :) u nas jsou hit.. aspon mu na mikulase muzes koupit kysely okurky a ne cokosku :)
    MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    SHEDLO: Hele s tema batatama je to takove zvlastni. Syn (cerstve rok) a ukazkovy nejedlik :D a vymejsidlo zrovna bataty neveme do pusy. Ted se pomalu zacal rozjidat a bere na milost hodne ruznych veci, ale bataty jsou tabu porad. On obecne nezapada do kolonky, ze by jedl jen sladke, casto sladke plyve, mrkvi taky neholduje a ma rad kyselejsi a vyraznejsi chute.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    KAMPA: zkus taky batáty s hovězím (udělám si vždycky vývar a pak to maso naporcuju do mrazáku do zásoby) a jakoukoli další zeleninou, co se k tomu hodí, je to mňam kombinace a náš to s sní i když všechno ostatní končí na zemi a ve vlasech :) jak jsou batáty sladký, tak to vezme na milost
    a přesně, oni maji různý období, zuby, vzdor a bůh ví co ještě:) pak zas najednou začnou dlabat (pak zas přestanou :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Upekla jsem dneska tyhle sušenky http://conovehonakopci.cz/?p=9765 a je to fakt dobrý! Cukru jsem pětinu ubrala, jsou dobře svačinový a pořád dobrý. Představovala bych si mít ve skříni plechovku pro chvíle krize, ale je mi jasný, jak to skončí...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRISSIE: Podle mě vše, co jde smažit, jde upéct v troubě. Na teplotu co nejvyšší. Kamarád dělá v troubě obalovaného kapra na Vánoce.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    TRISSIE: já to mám právě schovaný na takový ty "dny debil", kdy už prostě melu z posledního a nemám sílu vymýšlet a připravovat něco "pořádnýho"...kluci je měli zatím jednou a olizovali se až za ušima, tak jsem si řekla, že jednou za čas je to nezabije .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam