SUPET: a to já bych se právě bál, protože být dj, je pro dnešní franty a pepíky rozhodně zajímavější, než být pianistou..pak by samozřejmě záleželo na podmínkách výběru do takové školy, ale protože předem předpokládám, že by šlo o komerční projekt, tak by tam vzali i toho pepíka a on už by to pak nějak k tý "maturitě" doklepal..ale jinak i já chápu tvé názory a něco na tom je, jen záleží jak by takové studium probíhalo a pro kolik lidí by bylo otevřeno.
CASHMEER: přesně..mám tak velmi dobře pod kontrolou výstupní hlasitost obou kanálů, takže se mi málokdy stane, že přepálím skladbu, kterou zrovna pouštím ven a v neposlední řadě si taky šetřím sluch, protože nemusím dohánět hlasitost sluchátek ke kolikrát přeřvanému odposlechu.
ad jazzanova: rádo se stalo ;)
BINARY_PARANOIC: s tím souhlasím..ale to je o tom, kdo všechno je dneska dj..lidi bez citu k hudbě, co k tomu přistupují jen jako k showbussinessu..jinak tak nějak automaticky předpokládám, že pokud pro něco žiješ, tak o tom sám od sebe chceš vědět co nejvíc, tudíš sám hledáš informace a vzděláváš se, což je dneska jeden z desti nováčků..bohužel. :|