• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    BODLINKA: zjevují se tam prý průhledné bytosti. :)

Někde mám knihu o místech zjevení z různejch koutů světa,bo o komunikaci skz media.Najdu a pak vyberu ňáký ty pikantní;) Kdysi v takovým tom metru časáku by članek o hotelích ,kde straší,teda všechny abroad.Tak namátkou:The Feathers ve VB,bo Jamaica Inn ve VB s kočáry a hlasy,v Kanadě pak James Bay Inn Victoria se zvonícími telefony,chladem a paranoiou.Kdybyste měli cetu kolem:)
    Osobnější zkušenost jsem měla třeba i u mě na chalupě, v Mezouni,kousek za Prahou.V době kdy jsme dost vyvolávali duchy ,pak kámošku vyděsil Cobain ,při její cestě na latrínu.Zjevil se ji dost s nešťastným děsivým výrazem a pak odplul. Nebo zjeveni koně,kterej tam nebyl...
    Dobrý jsou taky záhrobní varování.Mou máti takhle varovala zesnulá bábi,když matka usla ve vaně,řekla ji,ať nás střeží.Krátce na to se přihodily takový náhody,jakože mě matka přivolala nezvykle dřív domů ze dvorku,byla nekompromisní , a pak na to místo,kde jsem si hrála ,spadla koruna stromu.
    Myslim,že setkat se s duchy můžem takřka všude ,stačí bejt jen tomu otevření,i když větší jejich projevy asi přicházej neočekávaně.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    kamarád jednou přespával na zřícenině hradu Andělská Hora a údajně tam měl hodně divoké sny...ale to já mívám i jen když spím na neznámém místě (kdekoliv)

BODLINKA: zkušenost?
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    MACHEPELA: zjevují se kdo?

zajímavou zkšenost sme měli kdysi na zřícenině hradu Krašov. Stojí to celkově za výlet, tak zkuste vyrazit a přespat tam.
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    ...slyšela jsem,že pod Řípem a u Černýho jezera se zjevují.Asi jen báchorky.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    doporucuji sve (= Zilog) auditko "Divne jevy a mista okolo nas" na Cyberspace. Prispevku z mistnich luhu a haju je tam pozehnane, vcetne nekolika mych vlastnich zazitku, budu rad, kdyz tez necim prispejete.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    nahodim jednu celkem zajimavou diskuzi, co jsme pred casem cetla ;) - deti si asi neporidim btw. :D

http://www.aukro.cz/phorum/read.php?f=366&i=3958&t=3958&view=h
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Tak nekdo poradte misto - to zni zajimave - prespat nekde s duchem :-))

...jsem ale docela skepticky ze nejakeho nekdy potkam, takze jsem zvedavy jestli sem nekdo neco napise...
    JEZEVCIK
    JEZEVCIK --- ---
    Zdravím a pozdravuji :-)
    Osobní zkušenosti nemám, ale z vyprávění kamarádu ano, případně z TV dokumentů.
    Tento klub vítám, neboť sem si již dávno zabýval myšlenkama na to, že budu přespávat na takto zajímavých místech. No nějak sem se k tomu ještě nedokopal :-) Asi málo inspirace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam