BODLINKA: zjevují se tam prý průhledné bytosti. :)
Někde mám knihu o místech zjevení z různejch koutů světa,bo o komunikaci skz media.Najdu a pak vyberu ňáký ty pikantní;) Kdysi v takovým tom metru časáku by članek o hotelích ,kde straší,teda všechny abroad.Tak namátkou:The Feathers ve VB,bo Jamaica Inn ve VB s kočáry a hlasy,v Kanadě pak James Bay Inn Victoria se zvonícími telefony,chladem a paranoiou.Kdybyste měli cetu kolem:)
Osobnější zkušenost jsem měla třeba i u mě na chalupě, v Mezouni,kousek za Prahou.V době kdy jsme dost vyvolávali duchy ,pak kámošku vyděsil Cobain ,při její cestě na latrínu.Zjevil se ji dost s nešťastným děsivým výrazem a pak odplul. Nebo zjeveni koně,kterej tam nebyl...
Dobrý jsou taky záhrobní varování.Mou máti takhle varovala zesnulá bábi,když matka usla ve vaně,řekla ji,ať nás střeží.Krátce na to se přihodily takový náhody,jakože mě matka přivolala nezvykle dřív domů ze dvorku,byla nekompromisní , a pak na to místo,kde jsem si hrála ,spadla koruna stromu.
Myslim,že setkat se s duchy můžem takřka všude ,stačí bejt jen tomu otevření,i když větší jejich projevy asi přicházej neočekávaně.