• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    TLUSTEC:
    To nemusí tak bejt. Když mě navštěvoval duch jako malou jak už jsem tady psala, tak mě vyloženě probudil, já jsem se pak zavrtala pod deku a snažila se v tý hrůze usnout . Duch může přijít kdykoliv a kdekoliv.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    obavam se, ze skutecny duch prichazi ve chvili, kdy clovek ani rukou nehne. pokud jsi neco odhanela, s vysokou pravdepodobnosti to nemelo s navstevou z onoho sveta moc co do cineni...
    RIAM
    RIAM --- ---
    stav před probuzením je ve fázi nejcitlivějšího vnímání, dost lidí co znám má v tuhle chvíli "sny", "vidění" a jiné zkušenosti s duchovním světem. v této fázi dochází ke klasickým snům vidění toho co se stane, předtuch a snu které mají člověka varovat či uklidnit, a také k setkávání se s duchy.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    LINKOS: To se mi stává taky- to že se mi zdá, že se probudim, jsem v pokoji ve svý posteli a začnou se dít divný věci. Pak mi dojde, že spim. Ale bůhvíjestli spim. Jednou jsem v takovymhle snu odháněla nějakýho ducha, co ke mě přicházel z předsíně. Pamatuju se, že jsem seděla na posteli a do otevřených dveří jsem křičela ať jde pryč. Bylo to psycho a ráno jsem se zbudila a ty dveře byly fakt otevřený..přestože je NIKDY nenechávám otevřený, páč se v noci bojim. Jako když jsem vzhůru, tak to poznám, když spim, tak taky, ale tohle je takovej divnej stav, že mam pocit, že spim a zároveň vnímám s otevřenejma očima, co se v tu chvíli v tom pokoji děje. Nevim, co to je, ale je to dost npříjemný.
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    LINKOS: to se mi stava celkem casto u me doma, zdá se mi ze me neco zvedá nad postel a ruzne se mnou jinak manipuluje. ale sou to takovy ty stavy tesne pred probuzenim kdy uz trochu vnimam.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LINKOS: hmm a teď nepujdu spát... :D taky zajímavý...

    jinak co se týče klasiky jako vyvolávání duchů na švp v páté třídě kdy jsem potom celou noc nespal a koutkem oka se díval na postavu co na mě čuměla z rohu místnosti a pak i ráno za oknem na chodbě... tak už mám tohodle dost :) dlouhé léta mám klid a jedinej kdo mě straší sou pokalební zjevy v zrcadle :D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    KATYX7: no já akorát vím, že sem tam měl minule dost psychopatický sny a každou chvilku sem se budil. Zajímavý je že se mi pořát dokola zdálo, že se budim a sem tý místnosti, kde sem spal. Akorát se tam v těch snech děli divný věci. Třeba jeden z posledních byl, že mě jakási neviditelná síla hodila přes celou místnost
    RIAM
    RIAM --- ---
    s tím co člověk ví, se bojuje snáz než s tím co neví:-)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    LINKOS: Tak to je možná horší nevědět, to si pak můžeš představit něco ještě mnohem horšího:)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    No když spím u přítelkyně doma mám celkem divnej pocit a minule sem měl celkem zlý sny. Jí se tam prej taky něco přihodilo, ale nechce mi říct co... Prej už bych tam pak nespal...
    JOESOLE1
    JOESOLE1 --- ---
    Neznate nahodou nekdo zajimave misto v okoli Zlina?:)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    BLAF: No mně je to jasné. :-D A to přitom mnohem raději zkoumám, než vyháním...
    FABIOMONARCHA
    FABIOMONARCHA --- ---
    GOBERS : člověk na to musí mít štěstí, neni to slyšet každý den ani nijak pravidelně, musíte mít prostě štěstí...
    BLAF
    BLAF --- ---
    GOBERS: Ono taky koho jineho, kdyz uz ne tebe by se to melo bat. Mel sis tu profesi lepe rozhodnout :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    FABIOMONARCHA: Zajímavé, zajímavé. :-) Já jsem byl už na několika místech, kde se něco takového mělo dít, ale vždycky byl klid. Asi se mě to bojí. :-((
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    BODLINKA:
    No já jsem sice ráda, že mam takový zážitky, ale než jsem začla vidět duchy, tak jsem se nikdy nebála tmy a podobně, ale jak se mě začal zjevovat ten muž ve dveřích, tak do dneška pokaždý když se v noci vzbudím, tak se podívám do dveří, abych se ujistila, že je všechno v pořádku- a to už bydlim jinde a je mi 23. Od tý doby se bojim zkrátka být sama přes noc kdekoliv. Připadám si jak posera, ale za to může hold ta spousta děsivejch zážitků. V tomhle směru mě to docelo zkomplikovalo život. Ale do toho hotelu v Benešově bych se koukla:)
    FABIOMONARCHA
    FABIOMONARCHA --- ---
    to Machepela : ubytování se pohybuje okolo 2000 pro 2 osoby, takže na 4* to ještě docela jde...ok, prijeď se podívat ;-)
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    jej -mý kámošky- ups ty chyby -bolestmi
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    KATYX7: ty jova noční můry z koncentráku,to je hnus.Si mi připomněla ,jeden týpek ,rodinej známej mi kámošky,trpěl dost hrozivě bolesti kolena,měl tam cosi jako otevřený vřed,nevim co už přesně.Měl taky noční můry,vyhledal pak náky ty okultnější osůbky a zjistil,že se v minulým životě angažoval při mučení jiných osob.Jako že opejkání na nízkym ohni ap.

    Návaznosti skutků z minulých životů dobře popisuje Moody.Dobrý počteníčko,lidi trpíci různýma fóbiema zjistej pomocí inkarnační hypnózy,kým byly v minulých životech, a to jim pomůže se nepříjemností zbavit.

    ...jináč Gustav Meyrink prý popsal místa v Praze,kde se můžem setkat s duchy.Prej se otevíraj brány mezi světy mrtvých a živých.Žel jednou za 300 let.Naposled snad 1917.Založil taky zednářský spolek 4 modrých hvězd.Třeba jeho stoupenci budou vědět víc.V jiný knize prý popsal návod jak otevřít svý 3.oko :)

    FABIOMONARCHA: Ty bláho,to je dobrej job:) V létě se k vám podívám.Snad nemáte drahý ubytování;)
    FABIOMONARCHA
    FABIOMONARCHA --- ---
    to by byla určitě...;-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    to by mohla bejt dobra turisticka atrakce .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam