• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    BODLINKA:
    No já jsem sice ráda, že mam takový zážitky, ale než jsem začla vidět duchy, tak jsem se nikdy nebála tmy a podobně, ale jak se mě začal zjevovat ten muž ve dveřích, tak do dneška pokaždý když se v noci vzbudím, tak se podívám do dveří, abych se ujistila, že je všechno v pořádku- a to už bydlim jinde a je mi 23. Od tý doby se bojim zkrátka být sama přes noc kdekoliv. Připadám si jak posera, ale za to může hold ta spousta děsivejch zážitků. V tomhle směru mě to docelo zkomplikovalo život. Ale do toho hotelu v Benešově bych se koukla:)
    FABIOMONARCHA
    FABIOMONARCHA --- ---
    to Machepela : ubytování se pohybuje okolo 2000 pro 2 osoby, takže na 4* to ještě docela jde...ok, prijeď se podívat ;-)
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    jej -mý kámošky- ups ty chyby -bolestmi
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    KATYX7: ty jova noční můry z koncentráku,to je hnus.Si mi připomněla ,jeden týpek ,rodinej známej mi kámošky,trpěl dost hrozivě bolesti kolena,měl tam cosi jako otevřený vřed,nevim co už přesně.Měl taky noční můry,vyhledal pak náky ty okultnější osůbky a zjistil,že se v minulým životě angažoval při mučení jiných osob.Jako že opejkání na nízkym ohni ap.

    Návaznosti skutků z minulých životů dobře popisuje Moody.Dobrý počteníčko,lidi trpíci různýma fóbiema zjistej pomocí inkarnační hypnózy,kým byly v minulých životech, a to jim pomůže se nepříjemností zbavit.

    ...jináč Gustav Meyrink prý popsal místa v Praze,kde se můžem setkat s duchy.Prej se otevíraj brány mezi světy mrtvých a živých.Žel jednou za 300 let.Naposled snad 1917.Založil taky zednářský spolek 4 modrých hvězd.Třeba jeho stoupenci budou vědět víc.V jiný knize prý popsal návod jak otevřít svý 3.oko :)

    FABIOMONARCHA: Ty bláho,to je dobrej job:) V létě se k vám podívám.Snad nemáte drahý ubytování;)
    FABIOMONARCHA
    FABIOMONARCHA --- ---
    to by byla určitě...;-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    to by mohla bejt dobra turisticka atrakce .)
    FABIOMONARCHA
    FABIOMONARCHA --- ---
    několikrát se i povedlo natočit mlžné obrysy postav, procházejících kolem kamer, ale nikdo tam v těch místech tou dobou nebyl...technik co nám kamery instaloval řekl při prohlížení záznamů, že tohle ještě neviděl, že si to nedokáže vysvětlit, co to je...a takových věcí jsou tu desítky, možná stovky...
    FABIOMONARCHA
    FABIOMONARCHA --- ---
    nám od začítku straší v hotelu. Dělám v Benešově vnově (1.7.2008) otevřeném hotelu Karlov**** (www.karlov4stars.cz) a od samého začátku jsou tu slyšet hlasy, podivné zvuky a nejčastěji zpěv z míst, kde nic není, jen zeď...hotel stojí kousíček od již zbořeného velikého kostela, přímo na místě, kde byly v dobách středověkého moru masové hroby lidí. Při výstavbě hotelu a kopání základů se zde našlo na tisíce kostí a předmětů...V hotelu se sami od sebe také eosvěcují světla, jezdí výtah, někdo neustále obrací štítky a dveřích (z "Nerušit" na "uklidit pokoj"),...atmosféra našeho hotelu je vskutku strašidelná, několik zaměstnanců dalo výpoveď kvůli těmto duchovním zážitkům!!!
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    KATYX7: tyjo, zajímavý

    já sem bydlela od malinka do asi osmnácti ve škole, kde byl za války lazaret. se ségrou sme měly obě zvláštní pocity, když sme si tam hrály a co si pamatuju, tak nás to celkem lákalo a třeba sme se chodily schovávat (při hře na schovávanou), kde sme to cejtily nejvíc a často sme se podle toho hned našly :)
    pamatiju si takovou věc, že ležim v posteli a skrz náš pokoj prochází taková bílá postava ženy, co nese nějakou mísu, ale nejsem si jistá, jesli to nebyl jen sen. postupem času sem se začla bát, asi je to tim, že se časem "naučíš" že tyhle jevy sou strašidla a máš se jich bát a nakonec vnímání techle věcí vyblokuješ... teda v mém případě to tak asi bylo, dokud sem se tomu nezačla zase vědomě otevírat.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    RADO1: příhoda s bordelem je hodně dobrá..
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    Mě navštěvoval duch skoro každou noc když mi bylo tak šest let. Probudil mě svojí přítomností- vždycky stál nehnutě ve dveřích a asi se na mě díval. Byla to černá nehmotná postava vysokýho muže. Byly to fakt nejděsivější okamžiky a bylo to hodně častý. Pak to naštěstí ustalo, přestala jsem ho vidět, ale začla jsem ho slyšet. Občas někdo chodil v předsíni, rosvěcel, bouchal dveřma a tak. Nejdřív se to stávalo jen mě, pak ale o sobě dával vědět i rodičům. Ale viděla jsem ho jen já. Pak naštěstí dal pokoj na nějakou dobu a já jsem se přestěhovala do vedlejšího bytu. Občas mě ale navštíví. Tak a teď to hlavní. Náš barák je předválečnej. Bydleli tu němci a v našem bytě táta našel pod vanou po nich zbraň. A já jsem před pár lety začla mít noční můry z koncentráků a Hitlera. Zbavila jsem se toho až když jsem zjistila, v čem jsem byla v minulym životě- byla jsem komunistka a v odboji. Ten duch údajně cítí jakou mam hrůzu z fašistů, protože byl fašista a proto se mi ukazoval a do teď ho cejtim. Už se docela těšim, až ho to omrzí a odejde. Zní to třeba neuvěřitelně, ale nekecám s ničim, tohle je hodně zkrácená verze toho, co jsem s tim duchem zažila. A co se týče mýho minulýho života, to taky neni výmysl nějakýho blázna.
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    MACHEPELA: tak Cobain mě rozsekal :D

    jo, tyhle jak říkáš záhrobní varování, nebo ty situace, kdy ti zachrání život to, že se ohneš aby sis zavázala tkaničku jsou zajímavý...
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    BODLINKA: zjevují se tam prý průhledné bytosti. :)

    Někde mám knihu o místech zjevení z různejch koutů světa,bo o komunikaci skz media.Najdu a pak vyberu ňáký ty pikantní;) Kdysi v takovým tom metru časáku by članek o hotelích ,kde straší,teda všechny abroad.Tak namátkou:The Feathers ve VB,bo Jamaica Inn ve VB s kočáry a hlasy,v Kanadě pak James Bay Inn Victoria se zvonícími telefony,chladem a paranoiou.Kdybyste měli cetu kolem:)
    Osobnější zkušenost jsem měla třeba i u mě na chalupě, v Mezouni,kousek za Prahou.V době kdy jsme dost vyvolávali duchy ,pak kámošku vyděsil Cobain ,při její cestě na latrínu.Zjevil se ji dost s nešťastným děsivým výrazem a pak odplul. Nebo zjeveni koně,kterej tam nebyl...
    Dobrý jsou taky záhrobní varování.Mou máti takhle varovala zesnulá bábi,když matka usla ve vaně,řekla ji,ať nás střeží.Krátce na to se přihodily takový náhody,jakože mě matka přivolala nezvykle dřív domů ze dvorku,byla nekompromisní , a pak na to místo,kde jsem si hrála ,spadla koruna stromu.
    Myslim,že setkat se s duchy můžem takřka všude ,stačí bejt jen tomu otevření,i když větší jejich projevy asi přicházej neočekávaně.
    RADO1
    RADO1 --- ---
    Osobne na taketo veci verim, prave preto mi z nich naskakuju zimomriavky. Aj ked sa mi zatial nic takeho neprihodilo. Asi nie som dostatocne citlivy....
    RADO1
    RADO1 --- ---
    V mojom okoli [pribuzni, znami] su ludia, ktorych navstivili "duchovia". Ci uz to bol niekto neznamy [mojej sesternici, ked este bola mala], ale nedavno zomrely pribuzny [teta, spoluziacka, znama].
    Moja sestra spala v Skotsku v hoteli, kde celu noc nad jej izbou zena kricala v nekonecnych orgazmoch. Rano sa postazovala majitelovi [segrin znamy], na co on odpovedal, ze nad nou uz ziadne poschodie nie je.
    Ale kedysi to bol vraj bordel, ktory vyhorel a zhorelo tam par zien...
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    ENTENTYKY: tak to je teda drsná diskuze:)
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    HYPNOTICA: na Libštejně sme nebyli, jestli si dobře pamatuju. Díky za tip, spojit to dohromady bude fajn výlet.
    Sice tyhle místa už moc nevyhledávám (ani se jim nebránim), ale o to objektivnější bude snad můj pocit z místa.
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    BODLINKA: A byli jste na Libštejně?? Ten je od Krašova 12 km a je to jakoby dvojhradí. Tam si myslím, že je to s hysterickýma pocitama horší... Na Krašově se mi nic moc nedělo....
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LSDMASACRE: jezis ten druhej link je ale prasečina. to ani nečtěte :D
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    KEPASO: díky .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam