• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    TLUSTEC/PERSEFONA: dik, za ty odkazy, presne tyto dve stranky mi nasel google.je tam spostu udalosti co se tam staly...
    kde presne a kterou z cest se vsak v Branisovskem lese vydat, uz ale nikde neni...my jsme vysli od zavory, do vojenskeho prostoru-jedine co sme nasli podle ty knizky, byla stara strelnice, tak sme se vydali asi jedinou moznou cestou hloubeji do lesa...ale nic co jsme hledali sme nenasli..
    pokud ste cetli ty pribehy, nekolikrat se tam mluvi o ceste z budejic do branisova..na mapach ale kdyz kouknu na nejblizsi cestu z CB do Bran, tak ta silnice moc pres to uzemi toho lesa nezasahuje...takze bych to spis tipoval, ze ta onaa silnice je mezi vesnicemi Mokré a Třebín...
    no nicmene, stale uvitam nejakou pomoc, kde presne tam ty jedntolive mista jsou:)ď
    PERSEFONA
    PERSEFONA --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    premiumboy666: informace o lese pochazeji z tajemno.najdise.cz (tajemny les bor - googluj). oba clanky autorky jsou velmi sugestivni a ctive, nicmene, kamarad z koleji se narodil opodal, a v lesiku prozil a na kole projezdil mladi. nic z uvedenych skutecnosti nepotvrdil, a ani se v tom miste pry nic mezi lidmi nepovida. takze tolik informace od rodaka.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    Dovolte mi páteční zážitek, na kterej musim furt myslet. Vim, že UFO jsem asi moc nepatří, ale tak mě omluvte.
    V pátek jsem přijela s přítelem na chalupu do Jižních Čech (pár kiláků od Rakouskejch hranic) a byla už noc. On byl strašně mrtvej, tak šel hned spát a já jsem si lehla až v půl jedný. Koukala jsem se z postele na nebe skrz okno. Na nebi byl vidět jen jeden zářící bod- což jsem myslela nejprve, že je to hvězda. Protože se mě nechtělo spát, tak jsem to pozorovala a přišlo mě to hrozně divný. Mělo to jinej odstín, než mívají hvězdy a hrozně to zářilo a hlavně blikalo. Usoudila jsem, že je to asi nějaká z planet, co je vidět. Ale po chvíli jsem zjistila, že se ten bod pomaličku posunuje do prava (postupem času vyjel mimo okno..) Hrozně jsem se lekla, že je to nějakej nebezpečnej meteorit, co se na nás řítí a vyhrabala jsem ze skříně dalekohled. Ten bod jsem na obloze našla během pár sekund a uplně jsem strnula- viděla jsem lítající talíř.Klasickej tvar a zespod z něj vycházel světelnej proud. Okamžitě jsem budila přítele, ať se na to podívá, ale byl uplně mtrvej a nezajímalo ho to. Tak jsem to pozorovala sama. Asi čtvrt hodiny bylo jasně vidět, že je to talíř. Měl spodek ohraničenej světelnejma bodama a ještě vejš uprostře měl další pás světel. Nejvíc se pohyboval v poloze na šikmo (jakoby napříč) A kroužil furt na jednom místě a přitom se pohyboval do prava, jakoby pryč ode mně (takže po hodině pozorování už jsem v dalekohledu viděla jenom zářící flek). Zvláštně se to pohybovalo- chvíli to bylo klidný, po chvilce se to uplně rozrotovalo, že jsem viděla jen rej světel točících se do kruhu na všechny možný strany. Točilo se to tak rychle, že jsem viděla jen měnící se žlutý roury. Za chvíli se to zklidnilo a zase jsem viděla jasně talíř, z jehož spodku šlo silný světlo. Chvilkama to připomínalo medůzu. Nevim, kdo v tom seděl, ale jestli někdo jo, tak pochybuju, že člověk z naší planety. V klidnějšim stavu to dělalo plynulý rychlý přesuny z jednoho místa na místo o kousek dál. Taky vůbec nedokážu odhadnout, jak to mohlo být daleko. Přišlo mě to tak vysoko, jak lítaj letadla. Který mimochodem lítaly ne uplně daleko od týhle věci, tak si řikám, že to přece musel někdo kurva vidět! Pak jsem šla na zahradu a koukala na druhou stranu oblohy a viděla jsem další podobnej bod. V dalekohledu ale bylo prd vidět- jen jsem poznala, že se opět nejedná ani o hvězdu, ani o letadlo. No bylo to zvláštní. Zajímalo by mě, jestli to byli mimozemšťani, co tam na hoře dělali a proč byli tak nápadný. Jo a ještě dodatek- druhou noc, ani další už v tom místě nic nebylo, žádná hvězda, nic.
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    hola hey, minulou sobotu sem s kamosema navstivil les u Ceskych Budejovic zvany jako "Bor" nebo take jako "branišovský les" , k dispozici sme meli jakousi knihu Tajmemna mista v cechach. ale jelikoz sme jeli na koncert do CB, tak sme to spis brali jen jako takovou vlozku...
    meli sme trochu problem ten les najit, byla jiz tma, tak sme asi 20minut sli po ceste hloubeji do lesa kde jsme se nakonec ocitli na nejake mitince..
    nas puvodni plan byl dojit ke "stromu obesencu" ale diky nasi chabe priprave sme nenasli nic...
    snazil sem se tady dnes neco najit, nejake info, jak se tam presne dostat (mela by tam byt nekde i nejaka samota/statek nebo misto kde se udajne zritilo UFO)
    planujem tam dalsi vylet, nevim zatim kdy, ale
    KDYBY MEL NEKDO NEJAKE BLIZSI INFORMACE (mapy,fotky) PLS DEJTE VEDET, kde se to da najit....
    diiiiix
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Krasne zpracovana udalost na kote 611 v Dalnegorsku (rok 1986, probehlo i nasim cerstve perestrojkovym tiskem/zpravami).

    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread377661/pg1

    Zarazejici cteni. Tim spis, ze udalost zkoumal biolog, vedeckymi metodami, a nikoli banda po senzaci lacnicich pohadkaru. a i tak nad tim zustava rozum stat.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak třeba to přiště vyjde:)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    INSEQUI: Nojo, tohle bylo na poslední chvíli..
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KATYX7: Chce to dohodnout dříve abych si mohl udělat čas
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    INSEQUI: Sorry, už jsem byla na cestě tam, měl jsi přijít. Příště ať nás je víc, bylo to zajímavé:)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    :))
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    muj tata ze nebyl muj tata? jak jako?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    no, já vypadám hrozně, to bych jako klidně napsal, jak jako nevíme jak vypadáme:))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    hmmm jsem do deseti v práci, jak dlouho tam plánujete být?
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    Tak jsme se s asafem dohodli a jdem na první duchařskej sraz. Debata u piva je zajímavější, než přes nyx..Takže kdo chcete a jste z Prahy, tak budem tak nějak za hodku sedět v Balbínový poetický hospůdce na Vinohradech. Nevíme jak vypadáme a kdo tam chce přijít, tak nás musí nějak šikovně vypátrat:) Zdar!
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    TLUSTEC: kdo řiká že pijem pivo?,)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KATYX7: tak tak
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    no, po desatem pivu uz vam bude strasit vsude :P
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    TLUSTEC: No co, citlivým lidem, který vnímaj duchy nezbývá, než chlastat:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    vy jste mi ale pivni zahadologove, ostudy....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam