• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: je to možný. V lidskym těle se nevyznám.Ale mam i ona srdce v pořádku. Četla jsem v jedný knížce, že tahle nepříjemná noční návštěva může bejt buďto upír (astrální tělo zemřelého) a nebo můra (astrální tělo živého spícího) a jde o to, že se tyhle potvory přiživují cizí energií. Chodí na člověka nejčastěji na přelomu noci a rána. Některý kmeny na světě maj po celou noc vždy jednoho bdícího, který hlídá- zvlášť v Hodině vlků jak oni tomu říkaj- to je ten čas na přelomu noci. V ten čas prý umírá spousta lidí, kteří jsou už staří a nepřežijí napadení upírem nebo můrou. Zní to pohádkově, ale kdo ví:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Autor: sioga_bs (228)
    tak nam se jako detem rikalo ze nikdy nespat tvari ke zdi, prej pak se muzes probudit cely poskrabany a ne od te zdi, ale od duchu, kteri v nich ziji.

    ... trosku mi to pripomina divnou detskou hru "bloody mary" se svickou a zrcadlem:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Mary_(folklore)
    DIVER
    DIVER --- ---
    kdybyste nahodou vedeli o nejaky sukubě, poslete ji na noc za mnou :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Dobre. Takze Tobe se neco podobnyho taky stava ?? Mne se podobny stavy taky ukazovaly, mam totiz srdecni arytmii a zpusoboval to vypadek srdecni cinnosti. Taky pocit, jako by mne neco zalehlo a nemohl jsem se nadechnout, natoz vydat hlasek. Ted uz beru prasky (betablokator) a je to v klidu. Tak aby to nebylo neco podobnyho. Snizenim prisunu kysliku do mozku muze dojit k ledasjakym preludum. Tim netvrdim, ze to MUSI byt ono, lec docela dobre to muze byt neco podobneho.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: Neporodila:) Svědci tam nebyli, ale něco jí v posteli zalehlo, nemohla dýchat a hýbat se, cítila vyloženě útok na na svý pohlaví a cítila mezi nohama jako by jí tam někdo strkal péro ( samozřejmě to byl jinej pocit než v realitě) Mě se stalo xkrát, že mě něco neviditelnýho hnusnýho zalehlo a zabránilo v pohybu křiku a dechu (už jsme to tu jednou dlouze řešili), ale tohle je fakt síla. To jsem nezažila a ani bych nechtěla:)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: O.Ki. Takze si to shrnme. Tvoje kamoska tedy byla znasilnena necim (co nedovede presne identifikovat), nema na to zadne dalsi svedky a ani z toho nemela nasledky (neporodila). Je to tak ?? Nebo je tu jeste neco, co by podeprelo jeji tvrzeni ??
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: Byla naprosto vzhuru.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Jelikoz Te neznam, tak mi to jasny nemohlo byt. Takhle se to dostava do trochu jinyho svetla. Jeste tady prichazi v uvahu nejake "zive sny" ci neco z toho vychazejiciho. Ja vzdy se snazim hledat u vseho racionalni vysvetleni a teprve az zadne neni, tak to beru jako neco "mezi nebem a zemi". Ono totiz 99% vsech "zahad" ma nejake to racionalni vysvetleni. Az to 1% jsou opravdove zahady :-)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: kdyby to bylo na mejdanu pod vlivem alkoholu a drog, tak bych to vůbec neřešila, to je jasný snad.. Slyšela jsem o víc případech a nic o nich nevim, ale tuhle holku znám a byla střízlivá a ležela normálně u sebe doma v posteli.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    a nebo i docela nehezkej kluk jako prijemna astralni bytost :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Katy, nic ve zlym. Ale byly pri smyslech vubec ?? Ono na nejakej party po konzumaci treba E-cek se muze jevit jako "neprijemna astralni bytost" i docela hezkej kluk :-)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KATYX7: ty máš vůbec dost pikantní věci....brrr
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    ASAFA: evidentně:) Ale je divný, že se jí to líbilo. Znám případy, kdy byly ženký vyloženě znásilňovány nějakym astrálnim tělem..fuj brr dokonce jednu takovou znám.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    asafa: ja ti nevim :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    TLUSTEC: počkej takže jako regulérně podle jejího popisu jí ojel duch?? :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    NAGASAWA: tak jí vem tim strojem na jednou použití:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    cca pred peti lety jsem hral na jedne vernisazi ktera se odehravala na pude muze kde je vystaveny skrcenec preneseny z vykopavek. Kostra je pod sklenenou deskou jeste v puvodnim podlozi. Konani akce na takovem miste mi bylo podvedome tak trochu proti srsti - clovek si pripadal jako by se poradal vecirek napriklad v kapucinske hrobce. Mel jsem sebou fotak, vyfotil si par lidi a na zaver i skrcence a to byla evidentne chyba. Digitalni fotak se mi odporoucel a dalsi fotografii jsem uz neporidil. Mechanicky byl v poradku ale displej byl mimo provoz. Doma jsem samozrejme hend zvedave vytahl sd kartu a fotky prohledl. Vsechny az na fotku skrcence byly v poradku. Fotka kde se mel nachazet byla proste a jednoduse cerna. Na miste jsem si z one udalosti delal jeste legraci, fotak ukazal par lidem kteri jen zmatene krcili rameny. V muzeu jsem jeste parkrat byla rikal si ze onu souhru okolnosti a nahod prubnu jeste jednou fotkou ale rozmyslel jsem si to protoze jsem si rikal ze bych nerad prisel o novej canon :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Trosku nam v zahadologickych vodach pritvrzuje - intimni sblizeni s duchem, to tu jeste nebylo:

    http://zahady.mysteria.cz/stories.php?id=2863
    METALLIAN
    METALLIAN --- ---
    TLUSTEC: :-) ano, to už stojí za vyhledání..Děkuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam