• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    DIVER
    DIVER --- ---
    MAMAMIA: jj, tohle jsem chtel poslat KATY pri nasi debate o tom jejim duchovi. ale nevzpomnel jsem si na to heslo "paralyza" a pak uz to zapadlo. kdysi jsem o tom videl i nejakej TV dokument. me to pripada jako celkem rozumny vysvetleni inkubu a sukub i toho jejiho pribehu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MAMAMIA:
    MAMAMIA: velmi zajimave.
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    konecne! jsem dnes nasla clanek, ktery mi krasne vysvetlil moje trable ve spani/bdeni se "zalehavanim" a "znasilnovanim" ve snu. jsem vzdy dost vystrasena kdyz se mi to stane, tak ted aspon vim, nebo teda aspon doufam, ze to skutecne nejsou zadni duchove. ted se s tim jen naucit nejak zit :)

    http://www.volavky.cz/viewitem.php?id_key=4
    DIVER
    DIVER --- ---
    tak jsme prave byli tlustoosviceni a myslim, ze muzeme nadale pokracovat v topic debate. jakkoli se muze zdat zdejsim velkym a tlustym duchum pribrzdena, je alespon k veci.

    (tryzna za BAN pro UNDRU se mi zda nejen jalova, ale uz i mirne zdlouhava a otravna.)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    PAMETNIK: kdybys byl podobny jako diver, tak bys tu uz tyden oslnoval svou pribrzdenosti nejmenovane id... jak jsem psal onde - vice undrismu, mene diverismu.
    DIVER
    DIVER --- ---
    jen pro ukazku KATY. aby videla, kdo vsechno se zaklina kyvadlem a jemnohmotnym svetem.
    skutecne bizarni predstava toho cibulkova sveta...

    ______________________________________________________________________

    Práce se siderickým kyvadlem (hvězdným kyvadlem) při neomezeném získávání jakýchkoliv necenzurovaných informací z informačních polí jemnohmotného světa je pro každého! Podle statistik 80 - 90% lidi práci se siderickým kyvadlem zvládne na takové úrovni, aby s nim mohli efektivně pracovat.

    Základní kurz politické a občanské vševědoucnosti: KDO NÁM KONTROLUJE, CEDÍ A MODELUJE INFORMACE A MYŠLENKY, TEN KONTROLUJE A UDRŽUJE SVOJI MOC NAD NÁMI!!! NAUČME SE PROTO SPRÁVNĚ PRACOVAT SE SIDERICKÝM INFORMAČNÍM KYVADLEM A NEJVYŠŠÍ STÁTNÍ TAJEMSTVÍ KRIMINÁLNÍHO STÁTU PRO NÁS PŘESTANOU EXISTOVAT! ZE VŠECH TAJNÝCH SLUŽEB A REPRESIVNÍCH SLOŽEK VLÁDNOUCÍ RUSKO-ČESKÉ TOTALITNÍ FÍZLOKRACIE, KTERÝMI NÁS DNES ZOTROČUJÍ, SE STANOU SLUŽBY VEŘEJNÉ, KTERÉ NÁM BUDOU SLOUŽIT!!!
    http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2007120601

    NÁROD SOBĚ: Soutěž pro všechny, kdo už ovládají siderické kyvadlo: ZNÁTE POLITIKA LET 1989-2010 NA VLÁDNÍ ÚROVNI, JENŽ NEPRACUJE PRO RUSKÉ TAJNÉ SLUŽBY? NAJDĚTE TAKOVÉHO A BUDETE ODMĚNĚNI!!!
    http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2007122402
    _____________________________________________________________________

    nicmene tady odkazuje na knihy o kyvadelku. nemate taky vy nejakou doporucenou literaturu? protoze toho od toho ultrablba bych si prilis nechtel nechat radit :))


    Na základě osobních zkušeností doporucuji začít s těmito třemi knihami:

    1) Alexander Svijaš: JAK ZÍSKÁVAT INFORMACE Z JEMNOHMOTNÉHO SVĚTA
    http://medium.mysteria.cz/text_scr/2003_9_jak_ziskavat.htm

    2) Policejní učebnice Oldřich Rajsigl: JAK POMOCÍ SIDERICKÉHO KYVADLA HLEDAT POHŘEŠOVANOU OSOBU, PACHATELE NEBO ODCIZENÉ VOZIDLO
    http://www.pknihy.cz/knihy/100198/Jak-pomoci-siderickeho-kyvadla-hledat-pohresovanou-osobu-pac.html

    ZÁKLADNÍ KNIHA PRO ZAČÍNAJÍCÍ JASNOVIDCE A PSYCHOTRONIKY KGB-GRU A PRO TY, KTEŘÍ CHTĚJI BÝT LEPŠÍ NEŽ JSOU ONI A PORAZIT JE:

    3) William W. Hewitt: Duchovní rozvoj pro začátečníky /Nakladatelství Beta/
    http://www.alman.cz/cze/detail/?&gid=005959

    Všechny knihy lze zakoupit v pražském knihkupectví Dobra na Celetné ulici 32
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    DIVER: Tak ono ani tak ne ten kbelik. Sam o sobe by neudelal nic. Ale ta slendriansky udelana spojka kabelu, co zacla probijet :-) Holt v sedmdesatych letech se na kvalitu tak moc nekoukalo ...... .
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    DIVER: Dobrý! :-)))
    DIVER
    DIVER --- ---
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    DIVER: Ti řekne každej buddhista, že "prostor je informace" a vědci jim čím dál tím víc dávají za pravdu. Něco podobnýho se snad stalo každýmu a senzitivnější jedinci to mají častějš.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    Ja jsem taky dost podobnej jako diver. Taky chci pokud mozno dukazy. Jsem spise skeptik, i kdyz nevylucuju ze nektere ty deje skutecne existuji (nektere jsem zazil i na vlastni kuzi). Ale i tak se vzdy snazim napred vsechno vysvetlit pomoci znamych fyzikalnich jevu. Nektere ale nelze takto vysvetlit.
    Ad lecitele. Taky mam znamyho a DOBRYHO lecitele. Jmeno bez jeho souhlasu taky nereknu, ale je to Plzenak, ma rozsahlou klientelu a leci i veci medinsky neresitelne. Taky puvodne inzenyr, technickeho smeru (radarova zarizeni). Mozna ho z toho nekdo i poznate, je znamy na dost velkem uzemi republiky, nejen plzensko :-)
    Ad reinkernace. K tomuhle jsem dost skepticky, nic mne jeste nepresvedcilo, ze by neco takoveho melo existovat. Jsem spis zastancem paralelnich casoprostoru (tedy "svetu") a jejich pruniku v tech geozonach (kterych je na Zemi docela hodne). Cili ciste fyzikalni podstata, zadna "ducharina" v pravem smyslu slova.
    Ad kyvadlo. Taky jsem s nim zkousel (zprvu pod vedenim toho meho kamarada lecitele) a zda se ze u mne funguje. Pouzivam tedy normalni velkou jehlu na niti, ale ono o ten predmet se vlastne vubec nejedna, je to pouze indikator. Naproti tomu virgule u mne nefunguje vubec, taky jsem zkousel a na mistech kde opravdu jsou silna pole v podzemi.
    Ad telepatie - to je myslim uz dokonce prokazane vedecky, ze existuje. Ale i kdyby nebylo, tak mam nekolik znamych na ktere funguje dost spolehlive.
    Ad urazeni a nevereni. Mnooo, Katy ono to nekdy podas tak, ze to vypada jak vycucane z prstu po dvou jointech :-) Sorry ze to tak rikam. Ja se v tom snazim najit to posdstatne a podle toho mi vychazi, ze mluvis pravdu.
    Samozrejme na dalku se tyhle veci jen tezko diagnostikuji. V prve rade bych tam potreboval nazor (a promereni) od senzibila (proutkare) a pak nazor nejakeho psychologa na Tebe i na sestru (hlavne co se tyce sily osobnosti a manipulovatelnosti). Jinak je to vsechno spise o strileni naslepo ...... . Muze tam dochazet prakticky ke trem zakladnim vecem: A) neco se tam opravdu fyzicky deje, B) fyzicky se tam nic nedeje, vsechny ty vjemy vznikaji jen v mozku pritomnych (tedy urcita forma halucinaci, pricina je uz vec dalsi), C) je to opravdu cosi co nema zadne "materialisticke" vysvetleni.
    DIVER
    DIVER --- ---
    kyvadlo me zajima. tema na zitrek. taky padim.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: ok, pokecame zitra po koupeli :)

    ad zesmesnovani: no trochu ho tam bylo, tak sry.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER: To je mi jasný. Lidí jako jsi ty je dost. Potřebuješ pevný důkazy a je to lepší, než bejt blbej a na všechno skočit, ale zas neni dobrý hned tak někoho zesměšnovatm protože ti to prostě příjde nepravděpodobný. Takže sorry, jestli mý přízpěvky vypadaj dětinsky, ale já mam dětskou duši, žiju ve snech a líp no napsat neumim.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    KATYX7: Ty si představuješ nějakou vědmu s kyvadlem, který se nesmyslně hejbe a ona si něco vymejšlí. Achjo. Já bych ti to vysvětlila, s kyvadlem pracuju taky. Ale jdu na vernisáž a musim se jít umejt a už teď jdu pozdě.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: ad telepatie: vsak rikam, ze jsem otevreny ruznym U-V-A-H-A-M :)

    za sympatie dik. ale priprav se, ze ti tady budu spis skepticky oponovat a tahat z tebe stale nejaka upresneni :)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER: Oni maj už takhle dost pacientů a navíc choděj do práce, timhle se neživěj, takže by mě za reklamu nepoděkovali.
    Tak to s tim kyvadlem nebylo, mam napsaný celý text o tom. A vypadá to uplně jinak, asi ses s tím nikdy nesetkal.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER: No vidíš, tohle je ten nejjednodušší projev telepatie. To se děje většině lidem. Tak co je divnýho na tom, že někdo, kdo to umí používat mnohem složitěji, se dokáže na někoho konkrétního přímo napojit a vidět do něj?
    Ale začínáš mi bejt sympatickej:)
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: ale jo, jmena si nech (i kdyz by ti nejspis podekovali za reklamu:). stejne by mi to nic nereklo. no, mozna bych si je virtualne proklepnul... :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: "Myslíš, že kecám nebo co?"

    i to je mozne, ale spis si myslim, ze to bylo nejak takhle:



    kyvadlo kyvy-kyvy

    "rika mi to, ze jste mela tezky minuly zivot"

    kyvy-kyvy

    "zazila jste spoustu strachu"

    kyvy-kyvy

    "obcas ho citite i dnes"

    kyvy-kyvy

    "nemate nekdy spatne sny?" (kdo nema)
    "aha, to by mohlo byt jeste z toho...."

    kyvy-kyvy

    "odhodte svuj strach" (tady jsem si s dovolenim vypujcil ID MONKOKa:)))

    ___________________________________

    nekdy mi staci zustat trochu dele vzhuru, mit pustenou bednu a ty hovadiny mam primo v obyvaku. dobrej byznys - ty vestkyne tam jedou na jednom kanale on-line i ve trech :))
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    A mimochodem fakt nehodlám dávat na net veřejně jména těch lidí, nejsem blbá. Až vydá ten pán knížku, na který pracuje, tak ti dám vědět a můžeš si jí přečíst. Ale nebudu tu o nich zatim nic psát.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: telepatie a blbost? to rozhodne ne.

    mam vtipnou historku. je to asi mesic, co se bavime u me doma s kamosem a ani nevim proc, ale vypravel jsem mu, ze se mi docela casto stava, ze se mi v hlave najednou vybavi nejaka osoba (nejcasteji je to u matky) nebo vzpominka na ni a za pet deset vterin mi ten clovek vola na telefon. proste je to tak nejak v dobe, kdy on vytahne telefon, vytaci cislo a tudiz na me mysli a nejakym zpusobem se mi nevedomky (OBCAS) ohlasi takhle driv nez telefonem.

    pak jsme na to zapomneli a veseli zaclony nebo co a ja mu rikam: "meli bysme zavolat taky Sikimu a pujdem nekam ven." a za pet vterin mi drnci telefon a volal Siki :) kamos docela cumel :))

    ________________________

    hele, ja jsem otevreny spouste veci, ale irituje me, kdyz se s dohady operuje suverenne jako s jasnymi fakty. to uz tady za chvili muzeme resit vodniky nebo astara serana :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam