• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: "Myslíš, že kecám nebo co?"

    i to je mozne, ale spis si myslim, ze to bylo nejak takhle:



    kyvadlo kyvy-kyvy

    "rika mi to, ze jste mela tezky minuly zivot"

    kyvy-kyvy

    "zazila jste spoustu strachu"

    kyvy-kyvy

    "obcas ho citite i dnes"

    kyvy-kyvy

    "nemate nekdy spatne sny?" (kdo nema)
    "aha, to by mohlo byt jeste z toho...."

    kyvy-kyvy

    "odhodte svuj strach" (tady jsem si s dovolenim vypujcil ID MONKOKa:)))

    ___________________________________

    nekdy mi staci zustat trochu dele vzhuru, mit pustenou bednu a ty hovadiny mam primo v obyvaku. dobrej byznys - ty vestkyne tam jedou na jednom kanale on-line i ve trech :))
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    A mimochodem fakt nehodlám dávat na net veřejně jména těch lidí, nejsem blbá. Až vydá ten pán knížku, na který pracuje, tak ti dám vědět a můžeš si jí přečíst. Ale nebudu tu o nich zatim nic psát.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: telepatie a blbost? to rozhodne ne.

    mam vtipnou historku. je to asi mesic, co se bavime u me doma s kamosem a ani nevim proc, ale vypravel jsem mu, ze se mi docela casto stava, ze se mi v hlave najednou vybavi nejaka osoba (nejcasteji je to u matky) nebo vzpominka na ni a za pet deset vterin mi ten clovek vola na telefon. proste je to tak nejak v dobe, kdy on vytahne telefon, vytaci cislo a tudiz na me mysli a nejakym zpusobem se mi nevedomky (OBCAS) ohlasi takhle driv nez telefonem.

    pak jsme na to zapomneli a veseli zaclony nebo co a ja mu rikam: "meli bysme zavolat taky Sikimu a pujdem nekam ven." a za pet vterin mi drnci telefon a volal Siki :) kamos docela cumel :))

    ________________________

    hele, ja jsem otevreny spouste veci, ale irituje me, kdyz se s dohady operuje suverenne jako s jasnymi fakty. to uz tady za chvili muzeme resit vodniky nebo astara serana :)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    "Byla jsem z toho zoufalá a chodila jsem k tomu léčitelovi."
    Přeložim, napsala jsem to špatně. Mělo to být takhle: Byla jem z toho zoufalá.
    K tomu léčiteli jsem začla chodit trochu později, kdy už to nebylo aktuální.

    Nevyprávěla jsem mu o mých pocitech k druhý světový válce, chodila jsem k němu z uplně jiných důvodů než ze špatnýho spánku. Jednou jsem se mu ale zmínila o mých děsivých snech a zeptala se ho na to, co si o tom myslí.

    zajimavy to zacina byt u ty vedmy, ale skutecne se obavam, jestli to bylo vsechno takhle krasne jasne a zrejme. imho spis nebylo, i kdyz bych si to rad pral.----------------->>>>>Myslíš, že kecám nebo co?
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER: Ty děláš jakobych skočila každýmu na všechno. Já jsem hodně opatrná, ale tento člověk léčí nemoci, se kterejma si lékaři nevědi rady, proudí skrz něho neuvěřitelný množství energie. Neni to žádnej nějakej týpek, co si zahrává s magií a neví o co jde a tahá lidi za nos.
    Byl to normální člověk, kterýmu se stala tragická autonehoda ve čtyřiceti, při který zahynula jeho dcera a syn byl zmrzačenej na zbytek života. Po této události se mu otevřelo vědomí, začal si uvědomovat svý léčitelský schopnosti a uplně se mu zmněnil život. Z běžnýho zaprdlýho inženýra se stal velice duchovní člověk. Už je tomu dvacet let.
    Ty si myslíš, že telepatie je blbost nebo co???
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: hmmm, no co na to rict...

    lecitel a vedma s kyvadlem. jmena zadny, reference zadny. asi si budeme muset vybrat - bud ti verit nebo neverit, ze to bylo tak, jak povidas...

    jeste me zaujalo tohle:

    "Byla jsem z toho zoufalá a chodila jsem k tomu léčitelovi."
    +
    "Nevyprávěla jsem mu o ničem, jen jsem se ho zeptala, proč se mě zdaj ty noční můry."

    chodila?? to znamena, ze to bylo nejspis vickrat. nevim, nebyl jsem u toho, ale tos prisla s nocnima murama a pak jeste jednou nebo dvakrat a on ze sebe jenom sypal informace?

    - tvuj duch je fasista
    - tys byla polska antifasistka
    - doma mate geozonu treti kategorie

    ___________________________________

    zajimavy to zacina byt u ty vedmy, ale skutecne se obavam, jestli to bylo vsechno takhle krasne jasne a zrejme. imho spis nebylo, i kdyz bych si to rad pral.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: protoze CVUT nevyucuje propojovani pres vesmir :) strucne receno.

    ja se sice priklanim k tomu, ze - lidove receno - je mezi nebem a zemi spousta veci, ale mam-li o nich mluvit, pak hooooodne opatrne. a stejne jde i potom spis o pouhy muj nazor na ne. a ty tady zminujes cosi na pomezi telepatie jako bys mluvila o tom, ze si zavolas mobilem.

    sam si nejsem jisty ani existenci ci definici geopateogennich zon a ty uz mas rovnou i kategorizaci (jasny - chapu, ze je to od toho typka a sama jsi predesilala, ze o zonach vis prd).

    ale abych se vratil k tem vecem mezi nebem a zemi. VERIM, ze existuji, ale taky zcela jiste VIM, ze je kolem nich spousta balastu, sumu, pitomosti, lzi a podvodu. proto s nimi zachazim velmi obezretne.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    KATYX7: A k odpovědi na minulý životy: Od malička mě až nepochopitelně přitahovala druhá světová válka a období před ní a po ní. Asi v osmnácti se mi začly zdát ty příšerný sny o válčení a hlavně o fašistech. A trvalo to pár let. Byla jsem z toho zoufalá a chodila jsem k tomu léčitelovi. Nevyprávěla jsem mu o ničem, jen jsem se ho zeptala, proč se mě zdaj ty noční můry. On mi řekl tohle, že jsem byla v Polsku v odboji u komunistů a celou válku jsem se ukrývala a měla jsem tudíš hroznou hrůzu z fašistů, že mě najdou a zabijou.
    Ovšem jsem se s jedním vysvětlením nespokojila a zkusila jsem to u dalšího člověka- To je esoterička, která pracuje s kyvadlem (kyvadlo jí píše vzkaz na tabulce s písmeny) Neřekla jsem jí vůbec nic o tom, co mi pověděl léčitel a zeptala se jí na to samý. Odpověď byla naprosto stejná, akorád rozvinutější.
    Od tý doby, co mi to řekli dva lidé nezávisle na sobě, se mi ty sny přestaly zdát.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER: jen me fakt fascinuje, jak kolem sebe hazis esoterismama, zonama, duchama, duchovnima lidma a propojovanim pres vesmir... :)
    O zónách už jsem řekla, že vim hovno. A ten zbytek věty? Proč?
    DIVER
    DIVER --- ---
    snads se katy nenastve, ale tady je ten odkaz na jeji zminovany prispevek z lonskeho kvetna: [ KATYX7 @ Duchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp ]


    a vubec - tady je ten prispevek:
    _____________________________

    KATYX7 --- --- 12:46:51 30.5.2009 --- 03:19 :: diskuze :: Duchové,Poltegaister,strašidla unás..ane
    Mě navštěvoval duch skoro každou noc když mi bylo tak šest let. Probudil mě svojí přítomností- vždycky stál nehnutě ve dveřích a asi se na mě díval. Byla to černá nehmotná postava vysokýho muže. Byly to fakt nejděsivější okamžiky a bylo to hodně častý. Pak to naštěstí ustalo, přestala jsem ho vidět, ale začla jsem ho slyšet. Občas někdo chodil v předsíni, rosvěcel, bouchal dveřma a tak. Nejdřív se to stávalo jen mě, pak ale o sobě dával vědět i rodičům. Ale viděla jsem ho jen já. Pak naštěstí dal pokoj na nějakou dobu a já jsem se přestěhovala do vedlejšího bytu. Občas mě ale navštíví. Tak a teď to hlavní. Náš barák je předválečnej. Bydleli tu němci a v našem bytě táta našel pod vanou po nich zbraň. A já jsem před pár lety začla mít noční můry z koncentráků a Hitlera. Zbavila jsem se toho až když jsem zjistila, v čem jsem byla v minulym životě- byla jsem komunistka a v odboji. Ten duch údajně cítí jakou mam hrůzu z fašistů, protože byl fašista a proto se mi ukazoval a do teď ho cejtim. Už se docela těšim, až ho to omrzí a odejde. Zní to třeba neuvěřitelně, ale nekecám s ničim, tohle je hodně zkrácená verze toho, co jsem s tim duchem zažila. A co se týče mýho minulýho života, to taky neni výmysl nějakýho blázna.

    ___________
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Mnel jsem na mysli tenhle Diveruv vyrok:
    *** "Vůbec jsem tam (otcova loznice - pozn. diver) nechodila- nedalo se tam ani nadechnout. Teď mi dochází, že to byla ta doba, kdy to na mě začlo v noci chodit, možná je to ještě nějak spojený s otcem, se kterym jsem tenkrát prožívala naprosto strašný peklo.." - precitlivelost, sugesce, traumata z rozvodu rodicu, vzpominky atd atd
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: mno, negativni kritiku v sobe radsi potlacim (i kdyz se dere ven vsi silou:)) a spokojim se s konstatovanim, ze aspon neslo o ty blbce, co prodavaji ochranu proti geopatogennim zonam. bracha je mel doma - vnutili mu zadarmo neco na televizi a chteli mu prodat stan nad postel :))

    jen me fakt fascinuje, jak kolem sebe hazis esoterismama, zonama, duchama, duchovnima lidma a propojovanim pres vesmir... :)

    btw. jeste jedna otazka, ktera nema zadny podtext a fakt me zajima: jak jsi zjistila svuj minuly zivot? jaka to byla metoda? kde to delal/kdo ti to rekl? nejaky stoupenec dragomireckeho? hypnoticka regrese? neco jineho?
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: A o který autosugesci jsi mluvil? Trochu jsem to nepochopila
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: Tak se to nezměřilo a teď už to nemá význam, protože ta místnost už je v klidu.. No možná mě otec něco zatajil, on je metrolog a měří kde co, tak až ho uvidim, tak se ho zeptám, jestli tam nedělal nějaký pokusy.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: A proc negativni ?? S Diverem bych mozna trochu souhlasil v te autosugesci. Taky mne to totiz napadlo. U citlivych jedincu se muze projevit velice silne.
    K tem geopatogenim zonam. Ano, ty zony mohou byt i "zive", tedy ze nemaji stejny ucinek stale. Nektere tyhle zony jsou zavisle na podzenich pramenech (tedy hladine podzemni vody) a ta kolisa. Kolem roku 2005 byla velice nizko a tak ty ucinky techto zon mohly prakticky vymizet.
    Je to jenom dohad, v kazdem pripade by to misto chtelo promerit, jinak se pohybujeme na urovni domnenek :-)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER: To nebyla puška, ale revolver:)
    O těch zónách vim hovno. Sama bych o nich nezačla psát, ale Pamětník se mě zeptal, jestli něco takovýho nemáme v bytě. Napsala jsem, že tam údajně byl ten nejhorší druh (třetí druh), ale je to tak deset let, co jsem to řešila, takže už si to přesně nepamatuju. Měření na místě nikdo nedělal. Řešila jsem to s jednim léčitelem, hodně duchovnim člověkem. V tom bytě nebyl, ale dokáže se skrze vesmír napojit na lidi a místa. Je hustej co se týče napojování na lidi, ale v tomhle se mohl splést, to nevim. (Mimochodem má ČVUT, žádnej nevzdělanec to neni).
    Čekám na příval negativní kritiky..
    DIVER
    DIVER --- ---
    a taky jsem alergickej na "udajne", i kdyz to casto sam pouzivam. vetsinou tehdy, kdyz si nejsem jisty :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    ja si ten odkaz asi nasel (hitler, puska pod vanou, komunistka). mel bych k nemu dalsi dotazy (treba jak ses dozvedela o svem udajnem minulem zivote), ale prozatim mi postaci treba odpoved na tu geopatogenni zonu.

    mozna je to deformaci z povolani (jsem novinar:), ale k dolozitelnym faktum bych proste rad mel nejake dalsi informace. i z nich si pak delam celkovy obrazek.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER: Mě vadí takovýhle jednání (tvoje). Takže jestli se chceš bavit, tak by ses měl chovat slušněji a opatrněji. Nevíme ani jeden s kým máme tu čest, taže je třeba se podle toho chovat a nezesměšňovat se. Navíc mě tento typ komunikace nevyhovuje, radši řešim věci osobně a prostě mi to moc takhle nejde. Ani nevim, jak bych našla odkaz rok starej když bych se proklikávala půl dne a stejně bych ho asi nenašla, protože se starý přízpěvky mažou? (asi). Nejsem internetovej maniak, naopak. Takže až budu mít víc času, dám si tu práci a napíšu detaily. I když nevim, jestli mi to stojí za to a co z toho budu mít. Pravděpodobně jen výsměch nyxáckejch chytráků.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    persefona: ja si tez myslim, ze lidske vedomi, "ja", je trvanlivejsi nez fyzicke telo. zda se primo reinkarnuje, nebo jen odstepuje od jakehosi kolektivniho zdroje, uz bych si nebyl tak jisty. dokonce je mozne, ze stejny zivot stejne osoby si muze prozit vice lidi nezavisle na sobe, ze budoucnost uz byla, respektive je tu jiz ted,a odnepameti, a nase ja se svymi zkusenostmi jen propada urcitymi trasami tohoto tridimenzionalne sesnerovaneho materialniho sveta...
    ale to je vic filozofovani, nez zazitky o zivote po zivote. moodyho, rossovou a dalsi jsem hltal nekdy zacatkem 90. let, kdy se to k nam dostalo. dnes uz bych dal prednost trosku komplexnejsim uvaham, nez jen "zda tam neco je". pokud tam neco ma byt, je dobre uvazovat, i odkud se to bere, a v jakem to je vztahu k realite, kterou zname, a jevum, co se tu obcas projevi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam