• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    PAMETNIK: Takze kolega (ackoli bydli na sidlisti kousek od toho lesa) o tom v zivote nic neslysel ....... . Myslim, ze pokud by se tam az takove anomalie vazne dely, ze by to musel alespon zaslechnout.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    Ted jsem si vzpomnel, ze mam v CB kamose. Tak se ho ptam na nazor na ten les. Vysledek postnu.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    DIVER: Budejice mam ponekud z ruky. A jezdit tam kvuli fotce upravene photoshopem ??? :-P
    DIVER
    DIVER --- ---
    jak podivat? prespat, ne? jako bojovku :))
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    diver :).
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    Tak kdo by se jel do toho lesa podívat? Už je pěkný počasí..
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    DIVER: noa co si otom myslíte?:))
    DIVER
    DIVER --- ---
    MAMAMIA: jj, tohle jsem chtel poslat KATY pri nasi debate o tom jejim duchovi. ale nevzpomnel jsem si na to heslo "paralyza" a pak uz to zapadlo. kdysi jsem o tom videl i nejakej TV dokument. me to pripada jako celkem rozumny vysvetleni inkubu a sukub i toho jejiho pribehu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MAMAMIA:
    MAMAMIA: velmi zajimave.
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    konecne! jsem dnes nasla clanek, ktery mi krasne vysvetlil moje trable ve spani/bdeni se "zalehavanim" a "znasilnovanim" ve snu. jsem vzdy dost vystrasena kdyz se mi to stane, tak ted aspon vim, nebo teda aspon doufam, ze to skutecne nejsou zadni duchove. ted se s tim jen naucit nejak zit :)

    http://www.volavky.cz/viewitem.php?id_key=4
    DIVER
    DIVER --- ---
    tak jsme prave byli tlustoosviceni a myslim, ze muzeme nadale pokracovat v topic debate. jakkoli se muze zdat zdejsim velkym a tlustym duchum pribrzdena, je alespon k veci.

    (tryzna za BAN pro UNDRU se mi zda nejen jalova, ale uz i mirne zdlouhava a otravna.)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    PAMETNIK: kdybys byl podobny jako diver, tak bys tu uz tyden oslnoval svou pribrzdenosti nejmenovane id... jak jsem psal onde - vice undrismu, mene diverismu.
    DIVER
    DIVER --- ---
    jen pro ukazku KATY. aby videla, kdo vsechno se zaklina kyvadlem a jemnohmotnym svetem.
    skutecne bizarni predstava toho cibulkova sveta...

    ______________________________________________________________________

    Práce se siderickým kyvadlem (hvězdným kyvadlem) při neomezeném získávání jakýchkoliv necenzurovaných informací z informačních polí jemnohmotného světa je pro každého! Podle statistik 80 - 90% lidi práci se siderickým kyvadlem zvládne na takové úrovni, aby s nim mohli efektivně pracovat.

    Základní kurz politické a občanské vševědoucnosti: KDO NÁM KONTROLUJE, CEDÍ A MODELUJE INFORMACE A MYŠLENKY, TEN KONTROLUJE A UDRŽUJE SVOJI MOC NAD NÁMI!!! NAUČME SE PROTO SPRÁVNĚ PRACOVAT SE SIDERICKÝM INFORMAČNÍM KYVADLEM A NEJVYŠŠÍ STÁTNÍ TAJEMSTVÍ KRIMINÁLNÍHO STÁTU PRO NÁS PŘESTANOU EXISTOVAT! ZE VŠECH TAJNÝCH SLUŽEB A REPRESIVNÍCH SLOŽEK VLÁDNOUCÍ RUSKO-ČESKÉ TOTALITNÍ FÍZLOKRACIE, KTERÝMI NÁS DNES ZOTROČUJÍ, SE STANOU SLUŽBY VEŘEJNÉ, KTERÉ NÁM BUDOU SLOUŽIT!!!
    http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2007120601

    NÁROD SOBĚ: Soutěž pro všechny, kdo už ovládají siderické kyvadlo: ZNÁTE POLITIKA LET 1989-2010 NA VLÁDNÍ ÚROVNI, JENŽ NEPRACUJE PRO RUSKÉ TAJNÉ SLUŽBY? NAJDĚTE TAKOVÉHO A BUDETE ODMĚNĚNI!!!
    http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2007122402
    _____________________________________________________________________

    nicmene tady odkazuje na knihy o kyvadelku. nemate taky vy nejakou doporucenou literaturu? protoze toho od toho ultrablba bych si prilis nechtel nechat radit :))


    Na základě osobních zkušeností doporucuji začít s těmito třemi knihami:

    1) Alexander Svijaš: JAK ZÍSKÁVAT INFORMACE Z JEMNOHMOTNÉHO SVĚTA
    http://medium.mysteria.cz/text_scr/2003_9_jak_ziskavat.htm

    2) Policejní učebnice Oldřich Rajsigl: JAK POMOCÍ SIDERICKÉHO KYVADLA HLEDAT POHŘEŠOVANOU OSOBU, PACHATELE NEBO ODCIZENÉ VOZIDLO
    http://www.pknihy.cz/knihy/100198/Jak-pomoci-siderickeho-kyvadla-hledat-pohresovanou-osobu-pac.html

    ZÁKLADNÍ KNIHA PRO ZAČÍNAJÍCÍ JASNOVIDCE A PSYCHOTRONIKY KGB-GRU A PRO TY, KTEŘÍ CHTĚJI BÝT LEPŠÍ NEŽ JSOU ONI A PORAZIT JE:

    3) William W. Hewitt: Duchovní rozvoj pro začátečníky /Nakladatelství Beta/
    http://www.alman.cz/cze/detail/?&gid=005959

    Všechny knihy lze zakoupit v pražském knihkupectví Dobra na Celetné ulici 32
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    DIVER: Tak ono ani tak ne ten kbelik. Sam o sobe by neudelal nic. Ale ta slendriansky udelana spojka kabelu, co zacla probijet :-) Holt v sedmdesatych letech se na kvalitu tak moc nekoukalo ...... .
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    DIVER: Dobrý! :-)))
    DIVER
    DIVER --- ---
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    DIVER: Ti řekne každej buddhista, že "prostor je informace" a vědci jim čím dál tím víc dávají za pravdu. Něco podobnýho se snad stalo každýmu a senzitivnější jedinci to mají častějš.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    Ja jsem taky dost podobnej jako diver. Taky chci pokud mozno dukazy. Jsem spise skeptik, i kdyz nevylucuju ze nektere ty deje skutecne existuji (nektere jsem zazil i na vlastni kuzi). Ale i tak se vzdy snazim napred vsechno vysvetlit pomoci znamych fyzikalnich jevu. Nektere ale nelze takto vysvetlit.
    Ad lecitele. Taky mam znamyho a DOBRYHO lecitele. Jmeno bez jeho souhlasu taky nereknu, ale je to Plzenak, ma rozsahlou klientelu a leci i veci medinsky neresitelne. Taky puvodne inzenyr, technickeho smeru (radarova zarizeni). Mozna ho z toho nekdo i poznate, je znamy na dost velkem uzemi republiky, nejen plzensko :-)
    Ad reinkernace. K tomuhle jsem dost skepticky, nic mne jeste nepresvedcilo, ze by neco takoveho melo existovat. Jsem spis zastancem paralelnich casoprostoru (tedy "svetu") a jejich pruniku v tech geozonach (kterych je na Zemi docela hodne). Cili ciste fyzikalni podstata, zadna "ducharina" v pravem smyslu slova.
    Ad kyvadlo. Taky jsem s nim zkousel (zprvu pod vedenim toho meho kamarada lecitele) a zda se ze u mne funguje. Pouzivam tedy normalni velkou jehlu na niti, ale ono o ten predmet se vlastne vubec nejedna, je to pouze indikator. Naproti tomu virgule u mne nefunguje vubec, taky jsem zkousel a na mistech kde opravdu jsou silna pole v podzemi.
    Ad telepatie - to je myslim uz dokonce prokazane vedecky, ze existuje. Ale i kdyby nebylo, tak mam nekolik znamych na ktere funguje dost spolehlive.
    Ad urazeni a nevereni. Mnooo, Katy ono to nekdy podas tak, ze to vypada jak vycucane z prstu po dvou jointech :-) Sorry ze to tak rikam. Ja se v tom snazim najit to posdstatne a podle toho mi vychazi, ze mluvis pravdu.
    Samozrejme na dalku se tyhle veci jen tezko diagnostikuji. V prve rade bych tam potreboval nazor (a promereni) od senzibila (proutkare) a pak nazor nejakeho psychologa na Tebe i na sestru (hlavne co se tyce sily osobnosti a manipulovatelnosti). Jinak je to vsechno spise o strileni naslepo ...... . Muze tam dochazet prakticky ke trem zakladnim vecem: A) neco se tam opravdu fyzicky deje, B) fyzicky se tam nic nedeje, vsechny ty vjemy vznikaji jen v mozku pritomnych (tedy urcita forma halucinaci, pricina je uz vec dalsi), C) je to opravdu cosi co nema zadne "materialisticke" vysvetleni.
    DIVER
    DIVER --- ---
    kyvadlo me zajima. tema na zitrek. taky padim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam