KATYX7: ja s tebou souhlasim, ale u zabednenyho realisty jeste dodam jeho protipol - ze zkusenosti naprosto ustrasenyho cloveka, kterej se uz po jistych zazitcich boji vseho
ja jsem ted nastoupil jako nocni recepcni v jednom hotelu, v pulce restaurace (kdyz pripravuju snidane nebo uklizim ) mam porad pocit, ze mi nekdo stoji za zady, obcas koutkem oka vidim neco se mihnout a mam tu nekdy hroznej strach... ne teda proto, ze by to byla vylozene negativni energie, to zas ne, ale je to divnej pocit...jako by mi tu v ty casti mistnosti nekdo skoro dychal za krk. Dnes se za mnou byl podivat kamarad, sedli jsme si do kuracky casti restaurace a on se parkrat ohledl - zeptala jsem se ho tedy, proc to dela a on, ze ma pocit, ze za nim nekdo je... tak jsem mu rikala, ze ten pocit tam v te casti mam skoro porad... nicmene proti mluvi to, ze v te casti jakoby musite stat zady ke vchodu, coz asi dost pusobi na psychiku a je to tu hodne prosklene, coz by mohlo vysvetlit to míhání... tak nevím, nepovazuju se za energeticky tupeho cloveka - delam reiky, moje vyvolavani duchu zpusobilo ze nam doma (v puvodnim dome, ktery stal shodou okolnosti ob barak hotelu, je uz zbourany - my bydlime jinde) strasilo a dokonce jsem i nekolikrat slysela hlasy... to, co mi stoji za zady me asi nechce uplne vydesit, pokud to neni jen moje haluz, bud me to jakoby hlida nebo je to zvedavy... ale je to fakt divny