• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK:
    Ja osobne jsem nastvana na to,kdyz vsichni hned vsechno svadeji jen na fantazii. Jako jasne chapu to, ale vadi mi to, protoze moje zkusenosti jsou takovy, ze i clovek se sebevetsi fantazii kdyz se setka s necim OPRAVDU z jinyho sveta, tak to OPRAVDU pozna. Neplati to mozna na vsechny, ale ja to tak mam. Ja mam opravdu velkou fantazii, ktera mi zasahuje do zivota neustale a vsude a zacina mi v mym byti delat docela zmatek, protoze casto nevim, co se mi zdalo a co byla pravda, co jsem si vysnila a co jsem opravu zazila a neustale vidim kolem sebe veci, ktery nejsou. Ale vim, ze je to jen fantazie. Furt se teda neceho lekam, ale nedesim se toho. Ale kdykoliv jsem se setkala s bytosti z jinyho sveta, tak to je teda takovej pocit, kterej normalne clovek na svete nezazije v zadny jiny situaci. Klidne si nesouhlaste, ale muj nazor je tento, ze kdyz se clovek setka s necim silnym nadprirozenym, tak to od fantazie, ci nejakejch zviratek na pude opravdu rozezna. (pokud to tedaneni nejakej extremne zabednenej realista)
    PEANUT
    PEANUT --- ---
    PAMETNIK: Já vím, dva roky dozadu můj kamarád vyvolal skupinovou schýzu z toho, že prý viděl naproti na silnici proběhnout postavu nadpřirozeně rychle, tak jsme do tří do ráno zírali ze stanu kde by co mohlo být, zakončili to náckové, ktřeří přijeli k našemu stanu a hledali dredaře s hulením, no ale na silnici taky nic nebylo. Jde o to že to s tou klikou bylo za rozsvícených světel. No a půdy se bojím tak moc, že kdybych tam slyšela pláč, šeptání nebo jenom rachotění, tak tam nejdu. :-D
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    PEANUT: Nooo, ja jenom vychazim ze svy zkusennosti. Taky jsem jako malej odmital spat po tme, jelikoz jsem "videl" veci ktery nebyly. Obcas se mi to za sera stava jeste ted, ze nejaky obrys neceho se zdanlive pohybuje a v me predstavivosti nabyva tvaru treba cloveka. Ale uz davno vim, ze to je zrakovy klam a tak se tim nezabyvam :-)
    Asi pred ctyrmi roky (poprve) jsem slysel v noci kroky a podupavani na pude (spim tesne pod ni). Kdyz to bylo i druhy den, tak jsem si tam dal kameru s nocnim videnim. A ta natocila hezkou, roztomilou kunu. Vraci se tak 2x do roka, na nekolik dnu. Ale toleruju ji, od ty doby nemam ve sklepe mysi :-D
    PEANUT
    PEANUT --- ---
    ASAFA: No ty dveře mi nikdo nevymluví, ale to chrápání je možný, že se mi jen zdálo
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    PEANUT: ono na to můžeš myslet podvědomě ani o tom nevíš a to je potom hned...:)
    PEANUT
    PEANUT --- ---
    EUR0: co to je?:-o
    DIVER
    DIVER --- ---
    EUR0: k tomu se pridavam. chtel bych ji nekdy zkusit.
    EUR0
    EUR0 --- ---
    chcel som sa spytat, ake mate skusenosti ohladom OUIJA BOARD? je na tom nieco ci?
    PEANUT
    PEANUT --- ---
    PAMETNIK: Vždycky tam někdo byl s klikou byli doma rodiče a byl večer, nebála jsem se ( do tý doby než se stáhla klika ) a podruhý jsem byla sama,ale taky jsem se nebála...
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    PEANUT: Pouze pokud jsi byla sama doma ? Pokud tam s Tebou nekdo byl, tak nikdy ? Ono totiz predstavivost (ktera muze vyustit v autosugesci) je pekna mrcha :-)
    PEANUT
    PEANUT --- ---
    Kyyž mi bylo asi šest let měla jsem postel ze které jsem viděla z pokoje vždy otevřené dveře na konci chodby (byla je strašpytel a musela jsem mít vždy otevřeno)dveře zakončovaly chodbu a otevíraly se dovnitř. Jednou jsem takhle ležela v posteli a náhle se klika od dveří stáhla dolu jakoby je někdo zavíral, ovšem ruka tam nebyla a za nimy taky nikdo nebyl. Dveře se zavřely a já s křikem běžela za mámou dveře nedveře. Myslím, že na tenhle moment nikdy nezapomenu. A v našem současném domě jsem asi v jedenácti letech slyšela chrápání a kroky an půdě, když jsem byla odpoledne sama doma...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    DIVER: já jsem jednou zažil za trojskym útulkem psů....byli jsme tam s ex přítelkyní autem, byla tma. je to dýl, už si to jasně nevybavuju, ale ten nepříjemnej pocit nezapomenu. přijíždíme na poslední místo kam se až dalo zajet, zapíchnu to vedle stromu, vedle ještě jednou auto. už nevím proč ale vystoupil jsem ven. z ničehoniác tak hrozně divnej pocit, úplně se mi zamotala hlava, měl jsem pocit že omdlím a něco jsem viděl, nevim co to bylo, sednu do auta, zabouchnu dveře, kouknu vedle, auto nikde, tak sem mazal pryč.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ale diver o tom muze neco napsat do Yellow nebo Stastneho Jima :).
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    o lese bor si prectete zde:
    http://tajemno.najdise.cz/tajemny-pribeh/6-tajemny-les-bor-ii
    http://tajemno.najdise.cz/tajemny-pribeh/5-tajemny-les-bor-i.

    ale kamarad z koleji mi k tomu napsal toto:
    nazdarek
    to je normalni stihomam, nic vic :)))

    nechci to zlehcovat, nic o tom nevim, jsem ateista a realista, neverim v zadny zvlastni nahody, osud a nadprirozene sily co jak to popsat. Nikdy jsem s nicim podobnym nemel zadny zazitek, proto mozna bude moje hodnoceni povrchni - pro cloveka, ktery se tim zaobira a podobne veci vyhledava

    bydlel jsem 26 let vzdusnou carou 3km od stredu toho lesa. Nikdy jsem zadne podobne historky neslysel, nikdy jsem nic podobneho necet, nikdo mi o lese nevypravel. Stejne tak ani o byvalych kasarnach, resp. municnim skladu v blizkosti. S pritelkyni jsme se dokonce v tomto lese jednou prochazeli, v lete, v 18.00 a citil jsem se tam jako v obycjnem lese vedle sidliste. Spousta proslapanych cest, vyjezdenych koleji od tezke techniky apod. Muj nazor:

    1. les
    je v mistech, kdysi daleko za CB. V 80 tych letech zde vyrostlo nejvetsi sidliste ve meste. Tzv. Maj. Je to hruza. Panelak na panelaku, neni kde parkovat, trochu kriminalita, cikani. Neni to squat, bydli tam spousta slusnych lidi, ale proste jenom tahle oblast trpi symptomem velkeho mnozsti lidi nahromadenych na malem prostoru. Les se primo dotyka sidliste. Mraky lidi tam chodi na prochazku, se psem, mozna na boruvky a houby, ale ty jsou vyzbirane jeste driv, nez staci uzrat. Pres les take vede nekolik komunikacnich spojnic do prilehlych vesnic a osad. Soucasti lesa je i tridicka frakci na jeho okraji - prumyslovy objekt a zahradkarska osada. Les je vecer urcite plny ruzne mladeze, ktera vymejsli bejkarny. Nedivil bych se, kdyby tam strasili kolemjdouci. CErvene oci mohou patrit mnoha psum, zde ze sidliste zatoulanym - pokd je na tom pribehu alespon trochu pravdy.

    2. kasarna
    proste opustenej vojenskej objekt s vymlacenyma poborenyma budovama je strasidelnej sam o sobe. O zadnym UFO jsem nikdy neslysel. Jenom vim, ze se tam schazi mnoho skupin, aby tam kuli pikle, nebo se vyzili. Chodi tam paintballiste (sam jsem si byl jednou zastrilet), militarste, mladez a ruzny jini vycuranci, aby se tam vydovadeli. Jestli tam nekdo poustel nejakej vrtulnik a ten spad a zacal horet, mohla se z toho snadno vyklubat prihoda s UFO.

    tot muj pohled, podle me: picovina, schiiiza, stihomam
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    CRAZYHEAD: Znamej bydli kousek odtamtud. Jsem s nim o tom mluvil a rikal, ze tim lesem prochazel uz mnohokrat (a to i v noci) a nikdy se tam s nicim nenormalnim nesetkal. O tech povestech sice vi, podle nej se ale nezakladaji vubec na pravde.
    JOPS
    JOPS --- ---
    CRAZYHEAD: cetl jsem o tom asi to samy co ty :))
    CRAZYHEAD
    CRAZYHEAD --- ---
    Slyšeli jste o lese zvaném Bor? Má se nacházet u sídliště máj v českých budějovicích a záhadami se to tam prý jen hemží. Tajemné hlasy, časové smyčky atd. Taktéž tam má být nakumulovaná negativní energie z mnoha sebevražd které se tam udály. Byl jste tam někdo? Díky předem za info
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    PREBRAL: ..tak diky za vysvetleni, lidem co sem to ukazal, tak me to nikdo z nich nevysvetlil, spis blaznili, ze sem vyfotil ducha, a tomu jsem ja zrovna moc neveril... :))
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    CH4MISS: myslela jsem, ze jsi na fotce :)))... takze ne, nejsi to ty ale ten kluk
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    CH4MISS: Podle EXIFu je to celých 6 vteřin, do toho jednou blejsknuto. ISO 50, čili velmi malá citlivost co se týče světla. Tipoval bych, že foťák měl nastavený "noční režim", kdy se doba expozice automaticky nastaví tak, aby odpovídala světelným podmínkám, ale do toho to jednou blejskne.

    Při tomhle nastavení tedy foťák jednou blejsknul, čímž zachytil všechny ty lidi na obrázku, ale pak ještě 6 vteřin exponoval a chytil některé hodně jasné prvky (obličej ozářený ohněm (nebo jiným zdrojem svétla, co tam byl), bílé boty, bílý nápis na mikině - všimni si, že je tam 2x). Na zbytek byla bez blesku a na tak malou citlivost příliš velká tma.
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    KATYX7: ..je to foceno obyc fotakem, samsung s 600, zadny upravy sem na tom nedelal,jak sem to vyfotil tak to je, ani si nejsem vedom, ze bych to fotil na nakej delsi cas
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    CH4MISS: čim jsi to fotil?? A ta tvář je ti známá, nebo je to jako někdo uplně cizí, koho jsi nikidy neviděl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam