PAMETNIK:
Ja osobne jsem nastvana na to,kdyz vsichni hned vsechno svadeji jen na fantazii. Jako jasne chapu to, ale vadi mi to, protoze moje zkusenosti jsou takovy, ze i clovek se sebevetsi fantazii kdyz se setka s necim OPRAVDU z jinyho sveta, tak to OPRAVDU pozna. Neplati to mozna na vsechny, ale ja to tak mam. Ja mam opravdu velkou fantazii, ktera mi zasahuje do zivota neustale a vsude a zacina mi v mym byti delat docela zmatek, protoze casto nevim, co se mi zdalo a co byla pravda, co jsem si vysnila a co jsem opravu zazila a neustale vidim kolem sebe veci, ktery nejsou. Ale vim, ze je to jen fantazie. Furt se teda neceho lekam, ale nedesim se toho. Ale kdykoliv jsem se setkala s bytosti z jinyho sveta, tak to je teda takovej pocit, kterej normalne clovek na svete nezazije v zadny jiny situaci. Klidne si nesouhlaste, ale muj nazor je tento, ze kdyz se clovek setka s necim silnym nadprirozenym, tak to od fantazie, ci nejakejch zviratek na pude opravdu rozezna. (pokud to tedaneni nejakej extremne zabednenej realista)