• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    GIANT
    GIANT --- ---
    hoax
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    JOPS: uz jsem to sem psala... nebudu se opakovat
    JOPS
    JOPS --- ---
    MORTWYRTHA: sem s tim, nestyd se :)
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    Ovsem jednou jsem i videla. :-) Coz uz ovsem neni hotel story. Kazdopadne ale nebyla jsem sama a uz so nepamatuju, jestli jsem to sem uz nepsala. I kdyz tohle je spis imho pripad UFO nebo neceho podobnyho :).

    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    DIVER: jenze tohle neovlivnis :)... mne se to, ze tu na me nekdo promluvil, stalo jen jednou :)... se tu nech zamestnat a casem uvidis ... ale imho je to taky dost o vyladeni na tyhle veci. Nektery lidi tohle proste nevidi a neslysi... ja diky Bohu nic nevidim... jen obcas slysim a citim... jen je otazka, jestli jsem blazen, nebo vic vnimava :)))
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    JOPS: no ono se to tu nedeje porad, takze je jedno, jestli tu nekdo je nebo ne... ale tu ranu slyselo uz vic lidi, na tom baru mam divnej pocit porad, to se nemeni... ale kdyz je u toho vic lidi, tak je jasny, ze je clovek klidnejsi... krom toho clovek v pritomnosti jinych lidi ma tendenci svadet tyhle veci prave na ty lidi nebo na neco jinyho, nez naprirozeno, aby nevypadal jako blazen... par znamych mi reklo, ze na tom baru maji taky divnej pocit a tendenci se otacet, ale to ja tady vedeni nebudu vykladat, tukali by si na hlavu :))) Vino si na baru dat nemuzu, nesmime tu pit a jsou tu kamery.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    DIVER: uendý, am houm!:)
    DIVER
    DIVER --- ---
    ale fer, kdyby se to jeste melo opakovat, rad bych to s vami nekdy treba testnul. prinejhorsim proste proparime noc :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    vy delate v hotelu, holky? a tohle znate? :))

    JOPS
    JOPS --- ---
    MORTWYRTHA: podle fotek bych rekl, ze nejsi zadna poseroutka :)) ja si delam srandu, ale je mi jasny co citis. A zkusila jsi nekdy tam mit s sebou nekoho ? Dat si vino na baru a poslouchat ? Vim co to s clovekem dela, kdyz je v baraku sam a nedej boze co se deje, kdyz je v celem hotelu sam.

    To mozek jede na plny obratky a vsugeruje si takovejch veci, ze se za to i stydim :) A to znam spousty lidi, kteri kdyz jsou sami doma, tak svitej ve vsech mistnostech, televize jim musi jit celou noc a kdyz jdou spat, tak spi pri rozsvicenem svetle :)

    a souhlasim s tebou, ze tohle clovek slysi, kdyz je v super kondici...

    ale u sebe tomu neprikladam zadny vyznam, protoze fakt fantazie jede na plny koule a rikas si, co by se stalo, kdyby se sem nekdo vloupal, slysel bych ho ? Umlatil bych ho zidli co na ni sedim ? :))

    ZUBNI_VILA
    ZUBNI_VILA --- ---
    MORTWYRTHA: nez jsem tam nastoupila ja , tak asi pred 3 rokama managerka sedela na recepci kde v ty dobe bylo jeste jedno kreslo a koukala na TV a jenom tak mrkla na CCTV co se kde deje a videla ze v tom kreslo kde nikdo neni sedi chlap, kdyz chtela prehrat ten zaznam tak tam bylo jenom sumeni ,,, kdyby to byl nekdo jinej tak si reknu ze si mozna i vymejsli ale vim ze rika pravdu , navic ted po tom co se to stalo i me ,, hlavne v patek byl mesic nejbliz zemi za posldnich 20 let, a bylo to presne v 6:10 tady naseho casu v Londyne, a me az pak doslo ze to bylo presne ve stejnej cas jako zacal zvonit ten panic alarm ,,, nevim jestli to s tim ma neco spolecnyho ,ale rekla bych ze je to mozny
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    ZUBNI_VILA: u nas mame spatny cca 3 mista, co jsem vycitila... 1. je jedna strana baru, kde se pohybuju docela dost a nemusim to tam ani pres den, kdy mam porad co delat a porad s nekym komunikuju, natoz v noci kdy jsem tam sama, ticho... v tom miste je bohuzel mycka, pipa a dřez, takže když uklízim bar a připravuju snídaně, tak mám neustále pocit, že za mnou někdo stojí, naklani se nade mnou a kouka mi pres rameno... ten pocit je naprosto zivej, ze ma clovek chut se neustale otacet...naposledy se tam za mnou ozvalo strasne hlasite ,, EHHMMM" ze jsem az nadskocila leknutim a otocila jsem se, ze je to nejaky host... ale nikde nikdo... ani na kamere... dokonce jsem zavolala i kamarady z policie, co meli sluzbu aby to tam prijeli prohledat, jestli tam nekdo neni a nebyl... nikdo se nikdy neschoval... dvere zamcene... takze ja uplne vyklepana

    Dalsi misto je nad sklady, v internetove mistnosti, pokazde, kdyz jsem tam v noci byla, tak jsem za zdi slysela ranu, jako by na podlahu spadnul pytel s piskem... nikdy jsem se nesla podivat, co to je... nedelam chybu jako hororový hrdinové :-D.. sedim ani se nehnu strachy a cekam, az me prejde nejvetsi strach a paralyzace, abych se vydala na utek...

    No a posledni je v prvnim patre v jedne casti chodby. Jednou jsem sla spat tam na pokoj, kdyz v hotelu vubec nikdo nebyl a tim padem nehrozilo, ze by nekdo hledal na recepci. Kdyz jsem zacinala trochu usinat, uslysela jsem z vedlejsiho pokoje, jak nekdo otevrel a nasledne zavrel dvere... trvalo mi asi 2 sekundy, než mi došlo, že jsem v hotelu uplně sama.... Jako hostovi by mi to neprislo vubec divny, protoze host nevi, kolik je v hotelu jeste lidi a zvuky prisuzuje jinym lidem... ale ja, kdyz VIM, ze tam nikdo neni, jsem se mohla posrat strachy... uz jsem neusnula a zdrhla zpatky na recepci


    Tyhle veci jsem neslysela kdyz jsem byla rozrusena nebo moc unavena... byla jsem uplne v pohode, nevystrasena, nevystresovana, myslela jsem na neco uplne jinyho nez na nejaky bubaky.
    ZUBNI_VILA
    ZUBNI_VILA --- ---
    MORTWYRTHA: managerka rikala ze predevcirem tam spala a nikdo jinej tam nebyl tou dobou, a neco s ni zacalo trast a rikalo ji Ester vzbud se, vstavej,,, navic on ji nikdo nezna jako Ester ale vsichni co pracujou ji rikaji Dito, jeji pravy jmeno vim jenom ja,, no kdyz se vzbudila tak nic nevidela ,,, a hodne lidi i predchozi majitele rikali ze videli postavu chlapa chodit po chodbe a u sauny
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    ZUBNI_VILA: u nas v hotelu taky podle me neco je... na nocni se mi tam uz fakt nechce... ja jsem tam pres noc ale sama.. tfuj
    ZUBNI_VILA
    ZUBNI_VILA --- ---
    na duchy neverim, ale asi pomalu zacnu ,,,
    v patek v praci sedim na recepci, koukam na TV, v cely budove nikdo nebyl, vsechny dvere zamceny,,, kolegyne spala vedle me na gauci ,,, mame tam saunu , ktera byla zamcena, v saune je "panic alarm" kdyz se nekomu udela zle tak zazvoni a ja to slysim na recepci ,,, tak si koukam v klidu na TV a najednou zacal zvonit ten alarm, myslela jsem ze to je kolegyne, nez mi doslo ze ta je vedle me na sedacce, kdyz jsme se tam sly kouknout tak dvere ktery byli pred tim zamceny byli dokoran a klice jsem mela jenom ja a managerka ktera vybec nebyla v praci ten den ,,,
    to nechapu ..
    MARTHY09
    MARTHY09 --- ---
    MILANLXR: Je pravda, že trampové, zvlášť té starší generace, se hned tak nezaleknou, ale přeci jen, kdyby měla Pohádka působit tak, jak se o ní píše, nedělá to z ní zrovna ideální místo na přespání, natož opakovaně, i pro partu ostřílených chlapíků.
    Nicméně, nechci a nebudu tvrdit, že vše je výmysl, na to nemám důkazy, přidala jsem jen zkušenost od těch, kteří ta místa znají:)
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    MARTHY09: co vím tak trampové jezdej na ruzna takova mista a nemaj stim problem.maj trochu jinou naturu a pro strach uděláno to je jasný...ale pohádka si myslím je v tomhle opravdu vyjímečná.
    MARTHY09
    MARTHY09 --- ---
    Nechci vám kazit radost, taky jsem o Pohádce četla a chtěla se tam vypravit přespat, nicméně jen do chvíle, kdy jsem zjistila, že trampové z plzeňska do těch míst jezdí poměrně dlouho a pravidelně, dokonce i na tom statku několikrát přespali, a žádné strašidelné věci ani pocity nezaznamenali.
    Může to být tím, že nikdo z nich tam nejel nechat se vystrašit a třebas budete mít jiné zážitky, jen přidávám zdroj víc "ze života", než jsou Květy:)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    DIVER: O důvod navíc proč tam jet. btw to "neco v nemcine" je prelozenej ceskej text
    DIVER
    DIVER --- ---
    tsyve, ona je tam i keska: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCYPEV

    ale dole pod ceskym textem je neco v nemcine. prelozil jsem si ovsem jen slovo "horor" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam