• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    DIVER:
    Zjistit různé věci můžeš i jiným způsobem, najít si na to "odborníky" - lidi kteří mají zkušenosti a zeptat se, co ví, případně vidí, začít sbírat informace, studovat to. Zjistit si co a jak, zajímat se o historii spiritismu, o literaturu...
    ..ale to předpokládá hluboký zájem. A ano, je to PRÁCE. A trvá to dlouho.
    Sednout si a za určitých podmínek vyvolat něco cokoli, hlavně že teď hned, umí každý blb. A právě takhle hloupé lidi ty bytosti, které nemají moc dobré úmysly, ale nemohou se dostat z pomyslné jiné sféry sem, potřebují. Aby je někdo zavolal. Podal jim prst. A dnes a denně to ochotně dělá spousta lidí. Ze zvědavosti.
    DIVER
    DIVER --- ---
    jak "nic mi do toho neni"??? zvedavost je naprosto regulerni duvod :)
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    ASAFA:
    Duše zesnulého to často není, podle různých teorií na sebe mohou zbytky astrálních těl, které si nějakou dobu drží podobu zesnulého i po zániku fyzického těla, "navléct" různé entity, jiní duchové, elementární bytosti, které se za zesnulého při "vyvolávání" vydávají a mají z toho legraci...těch bytostí je podle lidí, kteří je vidí, mnoho. Jen nemají většinou dobré úmysly.
    Ale může to být údajně i duše člověka, který z nějakého důvodu ještě neodešel na "druhý břeh" a zůstal zde, někdo je připoutaný k této hmotné sféře násilnou smrtí, někdo příchylností k majetku, někdo tím, že škodí lidem..většinou to nic pěkného není, lidé za života dobří odcházejí po smrti hmotného těla někam mnohem výš...za oponu, na druhý břeh...říkejte tomu jak chcete.
    Ber to jako jednu z teorií...ale moje zkušenosti jsou podobné a známá, která je přímo vidí, na ulicích, ve městě, v krajině mi spoustu věcí potvrdila, je jich tu tolik...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    DINADEA: mno, víš jak, většina to vyvolávala jako malí kluci a neušili co vůbec se vše může stát že? ale co jsem se s pár lidma bavil, tak všichni do jednoho věděli, že ho musí odvolat a odvolali ho.
    mě tohle téma nějak hodně začalo zajímat, ale na 90 procent bych do toho nešel. za prvé jsem posera a za druhý, jak řikáš, nic mi do toho není a důvod nemám.
    i když....
    ale, což jsem vůbec netušil, ono se to fakt z drtivý většiny známým povedlo...a to je jakoby duše zesnulého, která není vidět jo?.)
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    ASAFA:
    nevím, ale díky mamlasům, kteří vyvolávají jak diví, třeba se jim i něco povede, a pak To neodvolají zpátky už se stalo hodně neštěstí. Vůbec bych o tom neuvažovala, tímhle by se měl zabývat někdo, kdo ví co a jak, a hlavně by měl mít závažný důvod, ne někdo, kdo zkouší ze srandy nebo z nudy, hodně lidem už se to nevyplatilo.
    Nevím proč pořád někdo musí špárat do oblastí, do kterých mu nic není, a kopat do pomyslných dveří, které jsou zavřené.
    To není myšleno na tebe Asafa, spíš jsem si tak vzpomněla. Fakt nechápu proč to ti lidi dělají. Asi nemají šajnu, co na sebe mohou přivolat.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    asi timhle budu otravovat, ale i tak risknu případný postih. hrozně mě to zajímá. vyvolával z vás někdo duchy, případně, povedlo se?
    co jsem se ptal po známých tak drtivá většina říká že jo.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HEULWEN: no, vzhledem k tomu, na cem si pochutnala v prikope u vesnice Tuboz / Blatecky, se neni cemu divit (bylo tam v prikope na takove nudlicky nakrajene maso:).

    Vesnici Blatecky doporucuji, je takova podivna sama o sobe - naprosto giganticka selska staveni, a takove ponure klidno vsude okolo.
    HEULWEN
    HEULWEN --- ---
    TLUSTEC: A zapomnel jsi zhasinani svetel :-)
    TLUSTEC: A nejakou dobu pote ten pes jeste plny mladi a sily umrel na rakovinu. Ale myslim, ze to neni potreba spojovat, uz tak to je hodne tak, ze clovek vidi, co chce videt :-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    znacny podil na povesti housky ma fejkovy dopis k h machy (http://cody.eldar.cz/magie/houska/macha.htm) a aktivita tamniho kastelana, co chtel prilakat turisty do jinak pomerne zastrceneho hradu.

    ale misto je to divne - mne se napr. nedari se tam uz leta podivat - vzdy mi do toho neco vleze. naposled to skoro klaplo, ale zrovna tam filmovali. kamaradky pes pak kamsi zmizel, tak jsmec ho hledali, a nakonec vylezl opodal z diry v zemi (driv tam stala kaple - spunt na brane do pekla:), a v hube mel ztvrdlou housku. jo, a ten les primo pod hradem, je vylozene negativni osklive misto, kde stoji vzduch i cas...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Zajimavy hotel - mesto Ventura, Kalifornie. V pokoji c17 se zjevuje duch prostitutky, co zde spachala sebevrazdu, ci byla zavrazdena. Zahadymilovni turiste se sem objednavaji na prespani, a pak si pisi sve zazitky, jako zde: http://www.legendsofamerica.com/ca-bellamaggiore.html
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MILANLXR:
    REESHA: to misto za poslednich 10 let zcela ztratilo jakekoli kouzlo, okolo vyrostla satelitni hnusovystavba. na hrbitove k divnym jevum stale v mensi mire dochazi (jednoho jsem byl svedkem - zesileni vetru az do urovne mensi vichrice, zatimco okolo se po nasem odchodu ze hrbitova, kde padaly kvetiny z hrobu a ohybaly se kere, se opet nehnul ani listek), ale zadnou romantiku necekejte.
    REESHA
    REESHA --- ---
    MILANLXR: Jedu taky :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Svědectví o lomnickém přízraku. - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=bk4anKoH6fQ
    DEJZNIJEL
    DEJZNIJEL --- ---
    taky mě ten případ pana bejčka zaujal,nejdřív jsem po pár názorech který jsem četl na internetu usoudil že video může bejt podvrh ale v žádnym z videí který jsem kdy viděl duch nevypadal na 100 % reálně a byly nějáký nesrovnalosti.jsou zkrátka lidi který budou tvrdit že je to padělek a naopak
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    Tak ta Blavatská už nikde není...škoda
    ERIKMRX
    ERIKMRX --- ---
    TLUSTEC: Jako musim uznat, že tohle video stojí za to. Přemýšlím čím s to vysvětli a jakto vyvrátit. Ale nějak mě nic nenapadá. Jako věřim, že takových případů, které jsou podobné se stalo hodně. Jen se nikomu nepovedlo na točit. Ale musím uzna to byla náhoda ale co?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Pred casem probehla na Prime reportaz o natoceni ducha na dalnici u Plzne, panem Miroslavem Bejckem. Objevily se ruzne teorie, jako pokriveni obrazu vodou tekouci po skle a podobne. Zde je original videa:
    Duch, přízrak u Bezvěrova 24.12.2011. 17.14h.avi | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xKn6wh2/duch-prizrak-u-bezverova-24-12-2011-17-14h-avi

    Asi muzeme vyloucit vodu (neprselo, snezilo), a objekt se pohybuje proti smeru vetru (kdyby to byly slite kapky na skle). Rozhodne to je pruhledne, warpuje to paprsky svetla, a je otazka, co to je...

    Aneb krokujte, filtrujte!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ale jinak mohu doporucit, deda mel i stare vydani z dvacatych let, coz tomu dodalo jeste vetsi smrnc :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    divim se, ze jelenu petrovnu vubec vydavaji - napr. jeji teze o puvodu cernosske rasy jsou ponekud politicky nekorektni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam