• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    DIVER
    DIVER --- ---
    TYET: bozi :))
    TYET
    TYET --- ---

    Authentic vampire-killing kit in a rosewood and ebony case from the19th century
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    Jaký máte názor na Kolský vrt (nejhlubší umělý vrt na světě - 12 000 metrů do hloubky), ze kterého se údajně ozýval nářek lidí v bolestech a kterému dali přízvisko jáma do pekla? V roce 1994 rusové vrt zakonzervovali. Na netu je toho hodně, ale nevím, co si o tom myslet.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    YOCCI: já to tam vidim co myslíš na obou fotkách. Vypadá to fakt jako pára od pusy na tý první a to druhý je zvláštní, ale člověk vyfotí spoustu takovejch věcí, zvlásť na digitálu- což nevim, jestli můžu věřit tomu, že digitální foťák dokáže zaznamenat takovou energii. Slyšela jsem, že to dokáže jen analog s konkrétním filtrem. No ale hezkej přízpěvek, proč by to nemohl ten duch opravdu bejt na těch fotkách, žejo.
    DEJZNIJEL
    DEJZNIJEL --- ---
    YOCCI: mě osobně jde jen z toho místa mráz po zádech.vědět že se místu nedaleko tvojí procházky říká šibeničák tak tam nejdu ani ve dne.obdivuji tvoji odvahu a taky se přikláním k tomu že je na fotkách něco podezřelého
    TESSS
    TESSS --- ---
    PREBRAL: muze mi, prosim nekdo blize vysvetlit tu B. Nemcovou?
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    První foto, "duch" v popředí od středu napravo, vypadá trochu jako někdo v kápi-ale nevím no. Druhá v podstatě ve středu. Vyděsilo mě právě, že na té druhé je zaostřeno někde přede mě před foťák kde je mlha, nezaostřilo to vůbec psa, který koná svou potřebu někde vzadu v temnotě :D fakt jsem se při focení ale snažila nedýchat, ani nefoukalo. Čočku jsem utírala ještě doma.

    Jinak jsem si to taky tak vysvětlovala, díky za postavení zpět na zem. Ve skrytu duše jsem doufala, že by to snad "něco" mohlo být, ale můj logický rozum to nedával...

    Věřím, že tu po nás nějaká energie zůstává a věřím, že mnohdy to dává notně najevo, ale že by zrovna tady u nás..hehe :D Spíš jsem chtěla trochu rozptýlit vzduch :)


    REESHA: Je to město Vsetín, lokalita Sychrov, kousek nad Šibeňákem :)) Takže teď už víte kde bydlím :D
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    jinak to na te druhe fotce - mozna. zalezi, jestli jsi fotila misto, kudy jsi prosla. na paru pomerne atypicky tvar, ale tyhle aerosoly se ruzne vali a prilehaji k jinym objektum, takze proc ne.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    YOCCI: prot tohle mam vysvetleni:

    - mlhovina je para od tvych ust, nasvicena silnym bleskem takto "zasviti" a zviditelni se. totez kazde zrnko prachu.

    - pes reaguje na pana, kdyz se pan boji, pes instinktivne take - citi vylucovany adrenalin.

    na fotce nic zvlastnihov nevidim, ale mozna se spatne koukam - kde presne vidis "ducha"?

    diver: jsem vcelku stihly, narozdil od tebe :P.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ja tam sice neco malo vidim, ale je tam zima (dech), je to noc a je to s bleskem (odrazy) a je tam snih (totez). to jen nabizim mozne vysvetleni.
    REESHA
    REESHA --- ---
    YOCCI: to je vstup do te vodarny? kde to pls je?
    osobne na tom taky nic moc nevidim
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    JOPS: říkám že mám bujnou fantazii.. :D ale kdyby si tam byl, nadšený by si taky nebyl..
    JOPS
    JOPS --- ---
    YOCCI:

    YOCCI:

    asi budu za blbce, ale ja tam nic nevidim :)
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    Zde ta druhá (ne, to červené nejsou oči, ale dvě světla od protějšího komína nějaké továrničky) :)

    P1250085.JPG (1658440 B)
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    Mam dotaz..v zimě jsem "něco" vyfotila....spousta lidí mi říká, že to možná duch je, možná ale taky ne...Bydlím kousek od staré vysloužilé vodárny - (dle infa to má mnoho pater do země. Je to tam strašidelné samo o sobě a můj pes to tam nemá v noci rád :). Problém je, že tam vede stezka pro pejskaře. Štěká, vřčí, ošívá se, jakš takš ho vyvenším a tradá domů...kolikrát je u dveří dřív jak já (a to já za ním při slabých chvilkách utíkám zděšená:D) Stává se to ale jen při pozdních hodinách, nejdříve tak v 11 večer. Lidi tam chodí spíš přez den, než večer. Pár desítek metrů je shodou okolností místo zvané "Šibeňák". Odvozeno od místa, kde se kdysi dávno věšeli lidi. Jak dávno to ale netuším. Každopádně mám dvě náhodně vyfocené snímky, které to "něco" zachycují.

    Byla tma, asi -10°C, dýchala jsem jen když jsem nefotila. Už několikrát jsem se přemlouvala tam večer jít a zkusit fotit,ale měla jsem vždycky bobka. Vzala jsem tedy 17.1. psa, foťák a šla. Náhodně jsem cvakala skouští a netuše, že jsem něco vyfotila, jsem foťák nechala do druhého dne na stole u pc. Při stahování fotek se mě stalo, že mi nejdřív vyskočily pojisty, pak se sekl pc a nakonec nemohla najít čtečku na paměťovku, kterou mám vždy na jednom místě-v košíku. Jaké zděšení bylo, když jsem na dvou snímcích objevila mlhovinu, které (možná jen v mé fantazii) připomíná postavu. Nemohla jsem ani dýchat.

    Když jsem se o tom zmínila před známou, na dálku zjišťovala co a jak -tomu ale nerozumím, to je i na mě moc =). Prej je tady v těch místech moc energie a nedokázala určit, co to je. Po několika dnech mi napsala, že to byla nějaká stracená dušička a že jsem si zahrávala. Prej jsou docela zvědavé a někdy můžou přijít do příbytku někoho, kdo se o ně zajímá. prej si můžou myslet, že jim dotyčný pomůže....tak jsem asi týden nespala a pořád přemýšlela, jestli mě ta duše jen nechtěla poškádlit (pojistky,pc), protože od té doby je tu klid. Známá přišla a nějak prej pomohla duši odejít do jiného světa.

    Jen nevím, jestli to byla ta moje "duše" nebo ne. Nevím jestli věřit, spíš jsem vyplašená. Ještě teď nám husinu....brrr. Ale posuďte sami.

    P1250087.JPG (1919261 B)
    DIVER
    DIVER --- ---
    sice tady zase citim nechutnej smrad tlustych nohou, ale:

    Inženýr mluví s mrtvou dcerou (†17), která doma straší, a nahrál její hlas - tn.cz
    http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/inzenyr-mluvi-s-mrtvou-dcerou-17-ktera-doma-strasi-a-nahral-jeji-hlas.html
    HEULWEN
    HEULWEN --- ---
    PREBRAL: Jojo, skoly v prirode a lyzaky a detsky tabory, to je lihen vseho toho zla a nepredlozenosti :-)
    Ja si pamatuju hlavne toho Satana, protoze pri pocatecnim brainstormingu to byla prvni osoba, co vzdycky nekoho napadla, a kdyz byl odhlasovanej, tak mi to vzdycky dost vadilo. Sice jsem neverila, ze dokazeme privolat neco tak drsnyho jako je Satan, ale prislo mi z principu dost blby privolavat neco zlyho, od ceho navic nelze ocekavat, ze to bude odpovidat (pravdive) na otazky.
    U nas tedy na mrtve babicky zucastnenych doslo, ale triada oblibencu byla nachlup stejna. Jeste byl dost oblibeny John Lennon a dalsi zavrazdene osoby.
    _JP_
    _JP_ --- ---
    taky si pamatuju, že se na základce dost často mluvilo o B. Němcové a ještě si pamatuju, že se říkalo, že když se vyvolá duch nějakýho např. tyrana nebo zlýho člověka, tak ten bude potom hodnej a opačně :)
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    U nas se obcas vyvolavalo na zakladce na SVP, ale nic, co by stalo za rec - ja sam jsem to nedelal, moc temhle vecem neverim, ale jenom tak to provokovat jsem si netroufal ani tenkrat :-) obcas to, mam dojem, skoncilo nejakym vyplasenim se, tou spadlou svickou a podobne. Vim, ze se silne nedoporucovalo vyvolavat Satana. Pribuzni se snad moc nevyvolavali, bud nejaka mrtva vyznacna osoba, nebo proste "duch".

    Doted me fascinuje ta obavana triada Hitler, Satan a Bozena Nemcova. Nevim vlastne, cim si pani Bozena tuhle chmurnou povest vyslouzila...
    HEULWEN
    HEULWEN --- ---
    Tak uz sem nekdo dejte nejakou storku, co se muze stat, kdyz neodvolate ducha. Zajimalo by me, co jsme vsechno riskovali.
    Jako mali jsme totiz samozrejme vyvolavali duchy nekolikrat. Byla to velka legrace, protoze se vzdycky alespon jedna holcicka bala. Scenar byl vzdycky stejny: "Duchu, jsi-li mezi nami, at se vec mezi nami pohne/svicka zhasne.", pricemz se samozrejme vsichni snazili drknout do stolu nebo nenapadne tu svicku sfouknout. Ja jsem se nebala nikdy, protoze i kdybychom to nahodou udelali spravne, tak jsem byla presvedcena, ze se mi nemuze nic stat, protoze mam silnou vuli, dobre srdce a ciste svedomi :-)

    A jinak se mi moc nezda, ze by to tu bylo plne zlych bytosti s jeste horsimi umysly a duse dobrych lidi byly odlifrovany nekam a nemely uz zajem o nejake kontakty. Ja naopak vnimam ty dobre lidi mnohem casteji, vetsinou pribuzne. Kdezto s nekym vylozene zlym jsem se setkala jen jednou a okamzite jsem poznala, ze se ta bytost vydava za neco, cim neni. (A nebylo to behem vyvolavani).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam