• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    NICOLLETTE: To zní docela reálně. Chápu správně, že změny byly ráno po celém bytě? Jak to bylo dneska?
    KAERI
    KAERI --- ---
    Strašením bych to nenazvala, ale...

    Byli jsme s mužem a kamarády kousek od Vizovic, na kopci (místě na tom kopci??) jménem Klášťov. Kdysi tam bývalo nějaké hradiště, vypadlo mi, jestli bylo keltské nebo slovanské nebo jiné, ale myslím, že keltské. Dneska tam není vidět nic moc, jen jeden velký balvan, na který někdo později umístil železný kříž, a pár děr v zemi s kameny.

    Poodešla jsem kousek od zbytku výpravy do jedné z těch děr se podívat. Nebylo na ní nic moc zajímavého, ale stejně jsem tam chvilku zůstala. Zničehonic, jak jsem tak stála, začaly mě hřát dlaně. Docela mě to udivilo - bylo časné jaro, místy ještě sníh, docela kosa, stála jsem ve stínu, slunce se ke mně skrz stromy vůbec nedostalo a nic jiného mě nehřálo, jen ty ruce a jen ta jejich část, kterou nekryl žádný rukáv. Fyzickou námahou to taky být nemohlo, protože jinak jsem se klepala jako ratlík. Nebyl to ale nijak extra nepříjemný vjem, tak jsem si řekla, že na to kašlu a vydala jsem se zpátky k ostatním.

    V půli cesty mi zazvonil telefon, tak jsem to zvedla a s mobilem u ucha zamířila k tomu balvanu s křížem, kde seděl zbytek výpravy. Sotva jsem se přiblížila k balvanu, začal se mi signál rušit - slyšela jsem praskání a takové jako kdyby elektrické bzučení. Zkontrolovala jsem signál - všech sedm čárek (nehledě na to, že když mi haproval signál jinde, nikdy to takhle neznělo). Tak jsem zkusmo poodstoupila o kousek dál a všechno bylo normální. Celé jsem to zopakovala třikrát, pokaždé se stejným výsledkem.

    Můj tip? Pozůstatek nějaké energie, ale ne nepřátelské. Na celém zážitku není nic moc děsivého, ale je to poprvé, co na mě nějaké místo působilo. Jsem na tyhle věci docela pařez, i když mě zajímají, takže pokud tam opravdu "něco" bylo a já si toho všimla, musela to být opravdu síla.
    TYET
    TYET --- ---
    NICOLLETTE: zjevně nejsi vítaná :)
    BLAF
    BLAF --- ---
    Yup, camera or it didnt happen!
    GIANT
    GIANT --- ---
    jak vis, ze nejses namesicna? prdni si tam kameru ;-)
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    škoda že jste vlastně nic nezjistily a že těch míst nebylo více..jinak zajímavé..
    PUPPY
    PUPPY --- ---
    dneska na čt2 - Pološero - Tajemná místa
    Dokument. Statek Pohádka je spojován s vraždami Ivana Roubala. Co je na tom pravdy, že jde o místo s temnými silami, jsme zjišťovali pomocí moderních přístrojů
    GIANT
    GIANT --- ---
    letohradek jo, obora se nezavirala, ale uz je to nakej patek, tak nevim
    TESSS
    TESSS --- ---
    a ona se Hvezda na noc nezamyka?
    GIANT
    GIANT --- ---
    ja za sebe muzu rict ze sem z hvezdy odchazel hodnekrat kolem pulnoci cestou na vypich nebo na petriny. Krome toho, ze se clovek trochu boji jit lesem v noci, pac vidi pendrek, jsem opravdu nic nepocitoval ;-)
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    HEULWEN: Stat se muze hodne veci zvlast pokud by nekdo z Vas byl opravdu silne medium. Minimalne by se nekdo leknul no a co nejhorsiho? ;) silna vule a dobre srdce muze byt celkem lakadlo pro posednuti.
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    DINADEA: Ja do hvezdy chodil behat pravidelne ale nikdy v noci a kdyz uz jsem tam v noci musel jit tak bud s nekym nebo jsem to radeji obesel. Zajimavych mist tam znam nekolik ale ty nejzajimavejsi jsou mimo bezecke trasy jedno je pokryte brectanem
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    Píše TLUSTEC

    Dostal jsem tip od kamarada a jeho znamych, co chodi vecer behat do obory Hvezda v Praze.
    Na jednom miste v obore pry maji vsichni pravidelne velmi podobny negativni vjem, a tak jsme se tam vcera vecer vypravili na pruzkum.
    Obesli jsme trasu (45min), a na jednom konkretnim miste jsem skutecne i jako pomerne necitlivy clovek ( 4 lidi z nas 5) dany vjem docela silne citil, bez zjevne vnejsi priciny.

    Zajimalo by mne, zda tam totez vnima i vice lidi, nezavisle na sobe, a tak nerikam presne souradnice, ani jak se misto projevuje - aby neslo o nejakou sugesci.
    Trasa je zde, a pokud nekdy budete mit do Hvezdy cestu, zkuste si ji projit, to misto se uz prozradi samo (podle mne jsou 2, na druhem je to slabsi), a pak porovname sva zjisteni.

    Trasa: http://mapy.cz/s/3SOe
    DIVER
    DIVER --- ---
    TYET: bozi :))
    TYET
    TYET --- ---

    Authentic vampire-killing kit in a rosewood and ebony case from the19th century
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    Jaký máte názor na Kolský vrt (nejhlubší umělý vrt na světě - 12 000 metrů do hloubky), ze kterého se údajně ozýval nářek lidí v bolestech a kterému dali přízvisko jáma do pekla? V roce 1994 rusové vrt zakonzervovali. Na netu je toho hodně, ale nevím, co si o tom myslet.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    YOCCI: já to tam vidim co myslíš na obou fotkách. Vypadá to fakt jako pára od pusy na tý první a to druhý je zvláštní, ale člověk vyfotí spoustu takovejch věcí, zvlásť na digitálu- což nevim, jestli můžu věřit tomu, že digitální foťák dokáže zaznamenat takovou energii. Slyšela jsem, že to dokáže jen analog s konkrétním filtrem. No ale hezkej přízpěvek, proč by to nemohl ten duch opravdu bejt na těch fotkách, žejo.
    DEJZNIJEL
    DEJZNIJEL --- ---
    YOCCI: mě osobně jde jen z toho místa mráz po zádech.vědět že se místu nedaleko tvojí procházky říká šibeničák tak tam nejdu ani ve dne.obdivuji tvoji odvahu a taky se přikláním k tomu že je na fotkách něco podezřelého
    TESSS
    TESSS --- ---
    PREBRAL: muze mi, prosim nekdo blize vysvetlit tu B. Nemcovou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam