• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    DIVER: :-D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    JOHNYLOW: jakým způsobem se to vyhrotilo?
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    DINADEA: Díky jojo je to dost zajímavé..o těch kamenech jsem taky už někde zaslechla.Napadlo mě se optat v místní knihovně na historii Vrchlabí ožná bych to tam našla.Nicéně mi včera známej vyprávěl,že tam kdysi zabili nějakýho bankéře či co..
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    oCestování.cz - Záhady Britských ostrovů
    http://www.ocestovani.cz/clanky/239-zahady-britskych-ostrovu/
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    HELLBUNNY: webovky nevím...to je těžko, přímo na to nic neznám. Setkala jsem se s lidmi, kteří duchy vidí, a znám jich dost, co mají zajímavé zážitky, třeba i sluchové (viz ty kroky). Ptala jsem se pak ještě toho kamaráda, jestli ty kroky slyšeli vícekrát, prý že jo, ale už to potom nikdo neřešil. Co taky s tím, že.
    Podle jedné teorie pohlcuje energie zážitků a událostí dobře kámen, takže ve starých budovách a hlavně hradech se nějak do zdí zapsaly ty události, co se tam staly, a pak se to někdy může "přehrávat", což znamená, že někteří lidi třeba slyší hlasy, nebo kroky, tam kde nikdo není, na hradech třeba zvuky hostiny, cinkání příborů, atd. Těžko říct, i bych tomu věřila, že je to možné.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    HELLBUNNY: kamarádka se takhle se svým malým synkem přestěhovala do centra města do starého baráku a taky se tam děly divné věci... hračky na baterky se samy zapínaly, televize se sama zapínala...prostě jí tam hrozně blby věci tak se zas zbalila a bydlí v paneláku :)

    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    DINADEA: nemas tip na nejaky webovky kde bych se mohla dozvedet vice?
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    DIVER: hehe mas zdrejme nejakej mindrak ze :-) ta diskuze tusim neni o tom jak prudit uzivatele nyxu,ale o duchach a navic se o tom s tebou zrejme nikdo bavit nechce tak dej zpatecku ;-*
    DIVER
    DIVER --- ---
    HELLBUNNY: " fotky na zdich toho hotelu z roku 1890"

    tak ted jeste davej bacha hlavne na takovy dve maly holcicky - dvojcatka a nepouzivej vytah. obcas z nej tece krev :))
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    DIVER: :-)
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    DINADEA: Netusim,ale jediny co jsem nasla jsou fotky na zdich toho hotelu z roku 1890.
    DIVER
    DIVER --- ---
    DEEJAYY: LOL :) a ona ti, chudacek, jeste podekuje :))
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    HELLBUNNY:
    Máš představu jak je ten hotel starý? Taky pracuju v hotelu a taky už tu bylo viděno ledacos, některá místa ty duchy fakt přitahují. A čím starší budova, tím větší pravděpodobnost, že tam něco potkáš.
    U kamaráda na starém statku taky slyšeli chůzi po chodbě za dveřmi, a když otevřeli, nikdo tam nebyl.
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    LIMECEJ:
    DEEJAYY: diky za snahu.......
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    HELLBUNNY: tak až se večer budeš nudit, dej si http://www.csfd.cz/film/5407-osviceni/
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    HELLBUNNY: overlook hadr (bez stopy ironie)
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    VALOR: Před dvěma měsíci jsem se nastěhovala do hotelu kde pracuji.Jelikož je mimo sezónu tak je hotel dost častoprázdný..Je tu celkem 13 pokojů a já jsem ubytovaná na 13.Začalo to tím,že mě v noci budil pes(ktereho mám sebou)štěkotem a když jsem se vzbudila slyšela jsem jakoby někdo chodil po chodbách,ale přestala jsem tomu věnovat pozornost.Až když se mi stalo to,že dveře od pokojů byli zavřené a po procházce byli otevřené a to samé i se světly na pokojích,které byli zhaslé a pak rozsvícené..Blikají tu žárovky atd...a to v době kdy tu nebyl nikdo ubytován..
    VALOR
    VALOR --- ---
    HELLBUNNY: Co se tam odehrava?
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    Ahoj chci se zeptat na tip webovek nebo nějaké literatury kde bych zjistila něco o historii hotelu u Svatého Vavřince ve Vrchlabí.Bydlím tu sama na hotelu přes dva měsíce a co se tu občas odehrává je dost děsivé.Bohužel nemohu sehnat žádné stránky ani knihu kde bych se o historii hotelu něco dozvěděla.Díky
    JOPS
    JOPS --- ---
    mozna jsem to tu psal, ale kdyz ctu tenhle prispevek [ PETEKKA @ Duchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp ] , tak se mi vybavi historka kamarada.

    Nejak jsme se dostali k ducharine a on nam vypravel co se mu prihodilo.

    Jeho slova...
    Normalne na duchy neverim. Byl jsem doma sam a sel jsem celkem pozde spat. Nemohl jsem zabrat, tak jsem cumel do steny a cejtim, ze se otevrely dvere do pokoje kde spim a neco mi sedlo na postel. Nevim co to bylo, ale v tu chvili jsem myslel, ze je po mne. Ja jsem se ani nehnul, jenom lezim a celej zpocenej se modlim at ta vec jde pryc. Nesla... naopak, zacala me hladit po hlave. To jsem fakt byl ve stadiu, ze umru. Nikdy jsem nic takoveho nezazil a doufam, ze uz nezaziju. Pak se to zvedlo a odeslo. Nikdy vic jsem si nepral, at uz je rano, svetlo, slunicko... protoze v te pozici co jsem byl jsem zustal az do rana. Nejspis jsem pak asi i usnul, ale jak jsem byl, tak jsem se i probudil. Rikal, ze nic moc zazitek.


    Osobne se mu nedivim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam