• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    HELLBUNNY:
    Máš představu jak je ten hotel starý? Taky pracuju v hotelu a taky už tu bylo viděno ledacos, některá místa ty duchy fakt přitahují. A čím starší budova, tím větší pravděpodobnost, že tam něco potkáš.
    U kamaráda na starém statku taky slyšeli chůzi po chodbě za dveřmi, a když otevřeli, nikdo tam nebyl.
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    LIMECEJ:
    DEEJAYY: diky za snahu.......
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    HELLBUNNY: tak až se večer budeš nudit, dej si http://www.csfd.cz/film/5407-osviceni/
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    HELLBUNNY: overlook hadr (bez stopy ironie)
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    VALOR: Před dvěma měsíci jsem se nastěhovala do hotelu kde pracuji.Jelikož je mimo sezónu tak je hotel dost častoprázdný..Je tu celkem 13 pokojů a já jsem ubytovaná na 13.Začalo to tím,že mě v noci budil pes(ktereho mám sebou)štěkotem a když jsem se vzbudila slyšela jsem jakoby někdo chodil po chodbách,ale přestala jsem tomu věnovat pozornost.Až když se mi stalo to,že dveře od pokojů byli zavřené a po procházce byli otevřené a to samé i se světly na pokojích,které byli zhaslé a pak rozsvícené..Blikají tu žárovky atd...a to v době kdy tu nebyl nikdo ubytován..
    VALOR
    VALOR --- ---
    HELLBUNNY: Co se tam odehrava?
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    Ahoj chci se zeptat na tip webovek nebo nějaké literatury kde bych zjistila něco o historii hotelu u Svatého Vavřince ve Vrchlabí.Bydlím tu sama na hotelu přes dva měsíce a co se tu občas odehrává je dost děsivé.Bohužel nemohu sehnat žádné stránky ani knihu kde bych se o historii hotelu něco dozvěděla.Díky
    JOPS
    JOPS --- ---
    mozna jsem to tu psal, ale kdyz ctu tenhle prispevek [ PETEKKA @ Duchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp ] , tak se mi vybavi historka kamarada.

    Nejak jsme se dostali k ducharine a on nam vypravel co se mu prihodilo.

    Jeho slova...
    Normalne na duchy neverim. Byl jsem doma sam a sel jsem celkem pozde spat. Nemohl jsem zabrat, tak jsem cumel do steny a cejtim, ze se otevrely dvere do pokoje kde spim a neco mi sedlo na postel. Nevim co to bylo, ale v tu chvili jsem myslel, ze je po mne. Ja jsem se ani nehnul, jenom lezim a celej zpocenej se modlim at ta vec jde pryc. Nesla... naopak, zacala me hladit po hlave. To jsem fakt byl ve stadiu, ze umru. Nikdy jsem nic takoveho nezazil a doufam, ze uz nezaziju. Pak se to zvedlo a odeslo. Nikdy vic jsem si nepral, at uz je rano, svetlo, slunicko... protoze v te pozici co jsem byl jsem zustal az do rana. Nejspis jsem pak asi i usnul, ale jak jsem byl, tak jsem se i probudil. Rikal, ze nic moc zazitek.


    Osobne se mu nedivim :)
    FAT
    FAT --- ---
    DINADEA: Přístupný? Samozřejmě. Prohlídky začínají okolo půlnoci a provádí sám Jindřich František...
    :-)))
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    PETEKKA: uf... drsný... to máš dar, pokud je dokážeš vidět
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    CH4MISS:
    Tam bych se podívala. Nevíte, zda se dá vejít normálně dovnitř? Nebo je přístupný jenom park okolo.
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    CLUMP: To je nejlepší souhrn české démonologie, jaký existuje. Myslím že nikdy nevyšlo a dlouho nevyjde nic, co by tuhle knihu překonalo.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    DIVER: nevim, jestli to je presne to, co hledas, ale doporucuju minimalne v knihkupectvi kouknout na tuhle knizku. je velice pekne zpracovana:

    Labyrintem míst klatých - Martin Stejskal | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    http://www.kosmas.cz/knihy/161223/labyrintem-mist-klatych/
    Po dvaceti letech vychází přepracované a doplněné vydání knihy, které tehdy vyšla pod názvem Labyrintem tajemna. Obsahuje kolem 1700 místopisných hesel na tisíci tiskových stranách. Autor zásadně rozšířil i prvou část, která zachycuje množství nových informací, co se týče démonologických pověstí a bájných postav naší mytologie. Kniha je obohacena též mnoha neznámými rytinami, jak démonologických postav, tak lokalit, o nichž pojednává.
    Podrobný a přehledný místopis magických putování zázračnou českou krajinou, protkaný pověstmi, všechny lokality řazeny podle okresů pro snazší vyhledání, obsahuje téměř 1700 místopisných hesel, místa doplněna topografickými souřadnicemi a hodnotami GPS, doplněný grafikami a symboly.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Dnes v noci jsem otevřela oči a vedle mě se pomalu posadila postava holčičky s culíkem. Nevěřícně jsem na to zjevení zírala, nebylo to vyloženě hmotné spíš poloprůsvitné. Snažila jsem se jí co nejvíc zaostřit a prohlédnout si jí, až se najednou rozplynula...a kde nic, tu nic. Jen tma. Kupodivu jsem se nebála, jen jsem nechápavě zírala:)
    MOMOTARO
    MOMOTARO --- ---
    ZOLTY: Je to zajímavé, ale myslím že jde spíš u Tvé babičky o blud. Už právě proto, že to bere statečně. Normální člověk, začal-li by vidět opravdu duchy, by nejspíš v klidu nebyl. Nicméně jí ten stav musí být nepříjemný a asi by bylo fajn navštívit odborníka
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    ZOLTY: myslím, že jde o Charles bonnetuv syndrom, koukni na toto: http://www.ted.com/talks/oliver_sacks_what_hallucination_reveals_about_our_minds.html
    Dont worry,))
    JOPS
    JOPS --- ---
    VALOR: ale pro toho cloveka to musi bejt strasnej gulas, protoze neni schopnej rozpoznat co je realita a z ceho blouzni...

    To doufam, ze do me naboura letadlo, nez abych mel v hlave takovejhle chaos....
    VALOR
    VALOR --- ---
    JOPS: no u někoho je to tak že když začne brát ty prášky na hlavu tak ty věci pak už nevidí. ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZOLTY: tohle mel deda taky, kdyz zacal brat prasky na hlavu, tak to bylo to same co u tebe. Videl vsude lidi, napisy na zdi a proste to byly ruzne halucinace.

    Pak prasky vysadil a je to v pohode.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam