• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALEF_I: Ono stačí, že se tam bojovalo. O tom Němcovi jsem říkal, že je pod kuchyní. Ta nebyla podsklepená a byla pod ní taková komora, zasypaná hlínou. Ta obec je kde? Já vím o jedné u Příbrami.
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    GUYVER: Jo, nějaký nebožtík, to by mohlo být. Znám obec, která je z části postavená na 3000 let starém pohřebišti. Tolik sebevražd, vražd, smrtelných nehod a prac. úrazů končících smrtí se na tak malý počet obyvatelstva nevidí.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALEF_I: Většinou tohle všecko dohromady. Špatné místo si přitáhne odpovídajícího majitele a odpovídajícího stavitele a už to jede. Nasosá se to do zdí a potom to tam čeká... Ten barák, o kterém mluvím, byl postaven na místě původního domu, zničeného za války, na zahradě bylo kulometné hnízdo, takže se tam i bojovalo a kdoví co. Vždycky jsem říkal, že tam musí být zahrabaný mrtvý Němec. Navíc, byl ten barák architektonicky velice zmršený (kostka s pyramidovou střechou, uvnitř hodně místa zabíralo schodiště, velká rohová okna přes většinu venkovní stěny, nemožnost pořádně využít prostor v místnostech... Kletba přímo ne, ale byl příčinou sváru v rodině.
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    GUYVER: A v čem myslíte, že je problém? Špatné místo, nevhodně koncipovaná stavba, první obyvatelé, kletba...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALEF_I: Tak takovéhle baráky je nejlepší zbourat a postavit znova někde úplně jinde a jinak. Jeden takový jsem měl.
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    Dobrý den, jsem zde na fóru nováčkem. Při pročítání starších příspěvků jsem narazil na zmínky o podivném, snad prokletém domě ve středních čachách. Prvně byl článek publikován na stránkách Záhady & Mystéria (dnes EsoterikWeb) . Tenkrát mne dům a osudy jeho obyvatel též zaujaly, autorka byla tak laskavá, že článek sepsala znovu a já jsem si jej dovolil doplnit o fotografie... Pokud budete mít zájem, můžete se podívat: http://www.alef-investigation.cz/?mn_post=70
    TESSS
    TESSS --- ---
    DIVER: skoda, ze se odstehoval
    DIVER
    DIVER --- ---
    CHORBON: dobrej napad!
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    HANESZ: nech tam rozsviceno a zapni tam pres noc gopro nebo aspon diktafon...
    TESSS
    TESSS --- ---
    KAERI: bud v pohode, me taky jako malou navstevovaly ruzny postavy a osoby. Detskej mozek jeste neni uplne vyvinuty a pospojovany
    KAERI
    KAERI --- ---
    Další pokračování: odpoledne u nás byla švagrová a přišla s moc hezkým vysvětlením (v předsíni visí porůznu bundy a fantazie si doplňuje). Vzhledem k tomu, že to předchozí odpoledne jsem ze své bundy málem měla infarkt, znělo to moc hezky a pravděpodobně. Malá pak chytla horečku, důvod nevíme doteď, ale už to povoluje, zdá se. V noci jsem k ní vstávala a protože byla celá propocená, hodila jsem ji na stůl a jala se jí převlíkat pyžamo. Když jsem ji postavila, abych ji mohla líp vzít, podívala se opět do předsíně a řekla: "Neboj, neboj, pán, neboj." Znělo to, že mluví sama k sobě. Zkontrolovala jsem, co asi v tom úhlu může vidět, co by vypadalo jako pán. Vůbec nic. Rozsvícenou předsíň a holé stěny. A můžu si říkat dokola, že měla osmatřicítky... Co nám to doprčic chodí po bytě za chlapa, že ho nikdo jiný nevidí?
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    KAERI: tfuj teda, to by mi taky nebylo.. mně úplně stačí, když se náš tříměsíční kouká v ložnici na jedno místo do stropu a směje se na něj a háže ručičkama, jak kdyby ho někdo škádlil.. hádám, že je to normoš, ale dneska jsem se zas úplně lekla
    (ještě když vim, že při porodu už byl chvíli na druhym břehu)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Pokračování: dnes jsem byla s kamarádkou v obýváku a malá si hrála v předsíni, daleko od vstupních dveří. Zničehonic řekla s pohledem upřeným do té předsíně "Pán, pánu, nenene!" přišla za námi do obýváku a s výrazem "ty sem nelez" za sebou zavřela dveře. Pak se rozplakalo mimino ve vedlejším pokoji, řekla "Kikinka... deme... za NIMA". Jako, pořád se nabízí vysvětlení, že něco slyšela ze stoupaček a nebo že má prostě bujnou představivost, ale dobře mi z toho nebylo... A ano, já jsem magor, ale něco v té formě, jak to říká, vyděsilo už dvě nezávislé osoby, které u nás v tu chvíli byly.
    HANESZ
    HANESZ --- ---
    CHORBON: Jednou tam přespával táta a stalo se mu to samé, akorát se o tom nezmiňoval, protože to taky sváděl na sousedy. Další podivná věc se stala když jsme měli párty na silvestra, nemohl jsem se velmi brzy k ránu dobýt do svýho pokoje, klíč jsem neměl tak jsem nechápal o co jde, ale jak jsem byl nalitej, tak jsem neřešil.

    asi o tři dny vegetění se zbytkem party jsme se rozhodli, že to půjdem vyřešit. byli jsme vlastně tehdy už jen tři, furt nonstop v lihu a chipsech co jsme dojidali ze silvestra. No nebudete věřit, ale za těma dveřma stál muj asi 50ti kilovej stůl (fakt těžká kráva velká), takže jsme to společne dveřma odtáhli. zezačátku jsem si říkal, že chtěl mít asi někdo soukromí když si užíval novoročního šoustu u mě v posteli.

    Ale jak se sakra dostal ven?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    KAERI: Známá vyprávěla o nějakém dítěti z příbuzenstva, které rozličné duchovité bytosti označovala slovem "kukr".
    KAERI
    KAERI --- ---
    Dnes za mnou přišla vyděšená plačící dvacetiměsíční dcera a pravila: "Lekla... pán!" Doufám, že jen něco slyšela na chodbě (i když normálně to spíš komentuje jako že jde táta nebo teta, že někdo dělá buch buch buch apod.)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    HANESZ: a videl jsi neco? Nebo pocitoval nejakou zmenu teploty okoli? Co se delo pak? Zustal jsi tam?
    HANESZ
    HANESZ --- ---
    Zdravím,

    Jsem tu nový, ale rád bych přispěl příběhem, který se mi nedávno stal v noci, naštěstí jsem na něj zapomněl a rozpomněl se až po nějakém měsíci, jinak bych si určitě prožil nehezký chvilky :)

    S kamarádem z práce jsme se rozhodli pro bydlení v obrovskym mezonetovym bytu, on byl dole, já nahoře, znáte to, když chce byt člověk sám, tak je a jelikož jsme baby neměli, tak jsme se sešli vždycky jen v obyváku k Xboxu, s notesama, nebo k pivu a filmu :)

    No jednou v noci jsem tam byl sám, jak jsem psal, bydlel jsem nahoře, byt kompletně zrekonstruovaný - z bývalé půdy jednoho hodně starého bytu.

    Najednou jsem slyšel praskání a bouchání dole v bytu, bylo tak kolem půlnoci, myslel jsem, že kámoš přijel na byt, tak jsem šel dolů to zchecknout, nikde nic. prolezl jsem byt, jeslti nenajdu zloděje, nebo jakoukoliv příčinu zvuků, ale nic...

    Tak jsem vyšel nahoru, jsem z Moravy a u babičky běhaly kuny nad stropama furt, ptáci apod. jakýkoliv zvíře si myslím má na tomto světě za příčinu spoustu strašidelných příběhů, tak jsem byl v klidu.

    Co se stalo pak, z toho se mi ježí vlasy dodnes.

    Když jsem skoro usínal, slyšel jsem jak někdo hrozně rychle vyběhl schody ke mě nahoru a k tomu to typické cinkání o zábradlí, jaké slyší člověk co nosí prstýnek a opírá se o něj.

    Okamžitej lehkej infarkt miokardu mě probral ze spánku, zatlačil jsem stolici zpátky do těla a čekal...

    Dlouho nic, až pak jeblo okno a začlo pršet.

    Moje vysvětlení - oukej, sousedi, jsou to nový byty, pravďepodobně se někdo nastěhoval a dělaj bordel, ikdyž jsem si to spíš vnucoval, protože schody jsem měl hned vedle stěny ložnice a slyšel jsem jak vibruje postel.

    Ráno jsem šel zjišťovat, co to mohlo být, můj pokoj nesousedí s žádnou půdou, ani bytem, můj pokoj byl prostě nejvyšší pokoj v budově :)

    Už tam nebydlim
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    DIVER: Jak mile vidím TN.cz tak se mi představí Láďa Hruška a to je taky slušnej přízrak :D
    DIVER
    DIVER --- ---
    Nejstrašidelnější fotky duchů: Silueta dívky v plamenech i přízraky na hřbitovech - tn.cz
    http://tn.nova.cz/...tky-duchu-silueta-divky-v-plamenech-prizraky-na-hrbitovech-i-tajemne-tvare.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam