• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    no, mně to vůbec záhadné nepřišlo..normální mord..
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    GUYVER: Tohle nebylo přímo u Pravčické brány, ale v lesích a skálách o pár údolí vedle. Pusto dostatečně.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALEF_I: U Pravčické brány se pohybuje celkem dost lidí na to, aby se tam dalo vraždit normálně.
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    Transylvánský bermudský trojúhelník | Paranormal
    http://paranormal.komis-site.eu/transylvansky-bermudsky-trojuhelnik/
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    Možná to úplně nezapadá do zdejšího tématu,ale: Domnívám se, že některá místa u Pravčické brány snesou srovnání s Horou mrtvých na Urale. Co myslíte?
    Prísne tajné vraždy 10 Tri mrtví ve skálach
    http://www.youtube.com/watch?v=lKvoSMjEFGI
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    HOUMAN: Schrödinger
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    KAERI: Jakej ? Schweinsteiger ?
    KAERI
    KAERI --- ---
    HOUMAN: Ten Němec? :)
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    Nekdo mi porad vyndava z lednice mleko, pak se mi kazi... co to muze bejt za besniciho ducha ?
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    OK
    HAYES
    HAYES --- ---
    PISKOTKA: zadne realitni prase, byl to pozemek rodicu...

    ja osobne si myslim, ze by se budily uplne stejne, i kdyby bydlely o 200m dal... Deti spi na druhe strane baraku nez je hrbitov a jsou ještě hodně malý na to, aby věděly, co to hřbitov je.

    V každé větší vesnici je okolo hřbitova spoustu baráků a že by si nikdo stěžoval...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    GIANT: Na hřbitově v noci můžou hluk tropit nanejvýš satanisti provozující černou mši a světlo je tak maximálně od svíček. A když jsou zatažené závěsy, tak ani to. Rodičovské strašení by mohlo být příčinou, ale děti jsou opravdu hodně vnímavé a vidí a cítí leccos.
    GIANT
    GIANT --- ---
    radsi bych nejdriv hledal normalni pricinu probouzeni (hluk, svetlo, to ze je nekdo nebo neco muze strasit v realite atd.) Buhvi jestli to nevycejtej spis z rodicu (sem radsi nechod synu, nekoukej z okna dcerusko atd.) Osklivy sny ma kazdej. Deti to maj jen ztizeny tim, ze jsou mlady a este jeste nechapu, ze to jsou predstavy v mozku, ktery jim neublizej (tim myslim v porovnani s opravdovym clovekem v klaunskym prevleku, se sekyrou lezouci v noci ze skrine).
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PISKOTKA: Já bych začal s tím křížem proti oknu: [ GUYVER @ Duchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp ] a pak by se vidělo.
    Spiritistu bych nevolal určitě, z vymítačů vím jenom o páteru Kodetovi a to je pěknej magor.
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    Je fakt, že lidi si zvyknou všude. Ovšem problém nastává, když se začnou dít divné věci. Myslím ty děti atp.

    V podstatě je hřbitov místem posledního odpočinku, když je udržovaný, tak se na něj dá i dívat. Jen by mě zajímalo, zda stavebnictví počítá i s nějakými normami hovořícími o vzdálenostech těchto typů "staveb" od staveb k bydlení...
    Nebo pohřebnictví... hloubka otvoru pro uložení rakve, či rozestupy mezi jednotlivými hroby nebo rozestupy mezi hřbitovem a okolím... přeci jen rozklad těla, hrob na deset let mezi jednotlivými uloženými těly... a jejich vliv při rozkladu na okolní životní prostředí... Nevíte o tom někdo víc? zajímá mě to :-)

    A pak nějaký ten "duševní" vliv na vyvíjející se jedince v dětském věku. Jde asi o to, jak to rodiče dětem vysvětlí... a o to, zda se nedějí jakékoliv abnormality v jakémkoliv slova smyslu.

    Co byste poradili té mamině, těch budících se v noci dětí? Psychologa, vymítače, spiritistu...?

    Názory rady sem. Zajímá mě toto téma.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    DIVER: Tak v době oběda snad nebožtíci spí v hrobečkách, ne? Čurbes začne v noci.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PISKOTKA: Jeden dům s okny na hřbitov je v Opavě-Kateřinkách. Na té levé horní fotce s kaplí stojí mimo záběr za levým okrajem. O nějakém strašení v tom domě jsem nikdy neslyšel, i když jsem dost dlouho bydlel poblíž. Nedaleko odtud se narodil František Bardon.
    Panoramio - Photos by MAPP HUDRANS
    http://www.panoramio.com/user/3325569?with_photo_id=61097767
    DIVER
    DIVER --- ---
    PISKOTKA: no, u nás v radotíně stojí vedle hřbitova základní škola. nejlepší výhled na hroby je z jídelny a nikdo žaluzie nezatahuje :)

    me by dum vedle hrbitova netankoval. ted ho mam vedle stavebni firmy s bagrama a ten hrbitovni klidek bych docela uvital :)
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    TO HAYES: Zdravím, jen se chci optat.
    1. Jaké realitní prase prodá pozemek hned vedle hřbitova? :-) Já jen... v jaké cenové relaci se pohybovala cena pozemku za metr? Dá se na takto povedeném místě na zahradě vůbec zasadit něco "jedlého"? :-) Fakt mě to zajímá. A je fakt mazec, žít v objektu... kde celý život budu zatahovat závěsy kvůli "výhledu". Mazec. Přemýšlela paní o prodeji nemovitosti či o konzultaci s prodejcem?...
    2. Děti jsou na takovéto dění jako vábničky, vůbec jim tu situaci nezávidím. A jestli špatně spí už několik let, je dobré to řešit! Ostatně, mrkla bych na ten hřbitov, na jména náhrobků... do kroniky... a hlavně do nějakého katastrálního výpisu... abych se dověděla víc o původní rozloze hřbitova... moha být v minulosti větší... a pak se mohlo stavebně upravovat... a okolo začít stavět domy...
    3. Je tam "něco" naštvaného a vědí o tom jen ty děti...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ROBERT_MOST: Když jsem byl dítě, juknul na mě z rozsvícené koule na lustru nějaký voltoš nebo co to bylo. Dost jsem se lekl. Tlemící se ksicht s takovýma jakoby bleskama okolo, kterýma různě hejbal. Některé měly na koncích klepítka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam