• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    WRYKOLAKAS: O ty prachy se pak s duchem šábneš?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    BDOWN: Důležité je, jestli to přestalo.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    MI_MI: já ti to tam vyčistim, taky jsem reiki master, umim pracovat s energiema, dokonce mam i certifikát na vykládání karet a kejvání křišťálovym kyvadlem...
    můžu u tebe provést očistnej tanec s pomocí kadidla a nějakejch zaříkávadel dle tvého výběru (latinsky, hebrejsky, hindštinou...)
    beru 2000,- Kč za půlhodinovej rituál vymícení jakýhokoliv ducha si řekneš
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    WRYKOLAKAS: o tátovi jsme mluvili v dobrém. Ano, závorku jsem umístila trochu nešikovně, ale řekla bych, ze bystřejší uživatele pochopili..
    Jen jsem sdílela svou nedávnou příhodu a dodala k tomu informace. Klidně v tom viď snahu o pozornost. A koukni do atlasu světa, btw
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    BDOWN: Řekla bych, ze sis spletl klub. A protože nevíš o čem je rec, tak kolem sebe kopes mimotematickymi steky. Roztomilé
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    SODOM: Já to sice psal, ale s tím, že narozdíl od dotyčných ezoteriků z Plešivce mám opačný, veskrze pozitivní dojem :-) Energie jdou trochu mimo mne, ale třeba s Waki, která má zvláštních zážitků z Brd fůru, se na tom shodnem.

    Co se týče toho keltského hradiště a tak, ještě bych upřesnil pár věcí.
    1) Hlavní doba, kdy na Plešivci hradiště fungovalo, byla v době bronzové, kultuře knovízské štítarské. Zdá se, že tehdy mélo i něco společného právě s výrobou bronzu, mohlo jít o místní středisko, které v sobě mohlo spojovat víc významů - opevnění, sídlo vládce, svatyni, metalurgický okrsek... Podle různých nálezů depotů v okolí a stop aktivit z jiných období se ale zdá, že se významnost Plešivce neomezovala jen na tuhle dobu.
    2) Za jedno z největších keltských hradišť v Evropě bych ho neoznačoval, zvlášť, pokud budeme počítat i laténská oppida apod., ale je určitě jedním z našich největších hradišť podobného stáří a typu.
    3) S tím nedostatkem vody je to ošemetné, doposud nevím, odkud se tahle informace vzala - ve stejné době vznikala řada podobných výšinných poloh, které na tom jsou s vodou obdobné a na Plešivci je i dneska víc studánek, než na většině z nich.

    To jenom na zpřesnění a jak to vidím já, za zážitky díky. Často jsem tam jezdíval na čarodějnice, buď na Fabiánovu zahrdu, nebo k Bludné výhybce (na Výhybku, když zrovna byla bouřka, Zahrada je moc exponovaná). Ne každej rok to ale vyjde...
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    SODOM: Před rokem a půl s kamarádama pod převisem mezi Houskou a Vojetínem (Kaňous aneb Krmítka, kdo zná), ale vcelku bez nějakých zvláštností.

    Pak jsem taky jednou spal přímo na hradě a bylo to docela příjemné, bylo to na narozkách Laca Lahody a měli jsme v podstatě celý hrad pro sebe. Jenom ráno nám do komnaty vpadli napřed Višňák a pak nějaká školní výprava :-)
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    SODOM: Občas jo, tak cca jednou do roka se tam dostanu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BDOWN: policie mlhu nezatkne, ten má imunitu
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    rofl, tady se člověk nasměje........takže místo toho abyste zavolali policii, že vám někdo běhá v domě, nebo doktora, že máte hromadný halucinace, tak zavoláte tetu, která umí pracovat s energiema a jak náká energie běhá po schodech, hned jí teta majzne něčim po hlavě, dokud ta energie nejde běhat po shodech do jinýho domu :))
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    MI_MI: minimálně bych požádala o čištění mého domu od energií..

    Nám se stalo nedávno. Sedíme já, teta a přítel večer v obýváku, do kterého ústí dřevěné schody. Sedíme zády ke schodům. Mluvíme o mem tatkovi, který před pěti lety spáchal sebevraždu ( v dobrém).. Já s jeho presenci mám své zkušenosti, ale tohle bylo opravdu silné. Mluvíme o něm a najednou jsme všichni jasně slyšeli zvuk kroků na schodech. Ne jen jedno bouchnuti ale pravidelne hlasité kroky. Všichni jsme se ohlédli a čekali kdo ze tmy přijde ( bratranec, tetin soused,kamarád etc).. Nikdo. Přítel sel dolů se podívat,zda nepřišel nikdo nevitany. Teta má stále dům otevřený ( žije v Melbourne v klidné čtvrti).. Nikde nikdo. Když jsme všichni stali u vchodových dveří a přemýšleli o tom co jsme zažili, zalomcoval někdo dveřmi. Okamžitě jsme se otevřeli, nikdo. Větve se nepohly, průvan nebyl.. Hodně zajímavé. Řekli jsme,že jestli jsme řekli něco co "tě" vyrusilo, tak že se omlouváme..
    Teta je reiki master a umí pracovat s energiemi.. Hned druhý den dům "vycistila"
    MI_MI
    MI_MI --- ---
    ahoj :) nevim,kde jinde se zeptat,každopádně pokud vadí,smažu...Od tý doby co jsem byla těhotná jsem občas zahlídla v noci divnou mlhu,která hned zmizela,když jsem jí zaregistrovala..ted mám 5ti měsíční dítě a čas od času mám pocit,že něco v noci stojí u postýlky,dvakrát se mi stalo,že na mě ,,cosi,, sáhlo a včera mě dokonce vzbudilo šeptání,chvilku jsem poslouchala,protože jsem si myslela,že přítelova sestra,která u nás zrovna spala mluví ze spaní,ale ne...zas to šlo od postýlky a když jsem se tím směrem otočila,tak to přestalo...naše mamka bydlí ve stejnym domě jako my,ale v jinym vchodě a taky doma pozoruje divný zvuky,už si vážně připadám jako idiot,ale myslíte,že by to mohl bejt nějakej duch??a co s tím prosím? díky
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ARAGONIT2: Vínečko z Poveglie by nebylo?
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---

    a komu to nestačí, podívejte se tady..
    je tam i pár míst od nás
    Paranormal – Nejděsivější místa
    Paranormal – Nejděsivější místa
    http://paranormal.komis-site.eu/category/nejdesivejsi-mista/
    Tajemný les Bor u Českých Budějovic | Paranormal
    Tajemný les Bor u Českých Budějovic | Paranormal
    http://paranormal.komis-site.eu/tajemny-les-bor-u-ceskych-budejovic/

    nechápu, proč by měl být vstup, třeba sem:
    Benátský ostrov smrti | Paranormal
    http://paranormal.komis-site.eu/benatsky-ostrov-smrti/

    zakázán..?
    Přijde mi to jako dost zajímavé místo..
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PREBRAL: ale i tak celkem dost možných podezřelých.
    ARAGONIT2: jj. zbabrané vyšetřování, nejspíš úmyslně. Žádné tajemné jevy.
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    no, mně to vůbec záhadné nepřišlo..normální mord..
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    GUYVER: Tohle nebylo přímo u Pravčické brány, ale v lesích a skálách o pár údolí vedle. Pusto dostatečně.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALEF_I: U Pravčické brány se pohybuje celkem dost lidí na to, aby se tam dalo vraždit normálně.
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    Transylvánský bermudský trojúhelník | Paranormal
    http://paranormal.komis-site.eu/transylvansky-bermudsky-trojuhelnik/
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    Možná to úplně nezapadá do zdejšího tématu,ale: Domnívám se, že některá místa u Pravčické brány snesou srovnání s Horou mrtvých na Urale. Co myslíte?
    Prísne tajné vraždy 10 Tri mrtví ve skálach
    http://www.youtube.com/watch?v=lKvoSMjEFGI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam